Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Ναι αυτο το ακουσα και εγω πως δηλαδη δεν προκειτε να μπουν επιπλεον κριτηρια μοριοδοτησης οπως μονογονεϊκες-καρτα ανεργειας-ΑΕΙ ΤΕΙ κτλ. Παρα μονο να προστεθουν καποια μορια στα ηδη υπαρχοντα κριτηρια.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας παιδια! Θελω να ρωτησω, επειδη εχω διπλωμα για μηχανη οχι για απεριοριστο ακριβως... Το εβγαλα πριν λιγο καιρο και ειναι εως 35 ιππους και σε 2 χρονια γινεται απεριοριστο απο μονο του. Παίρνω τα 200 μορια της μηχανης η παίρνω λιγοτερα; Αν γνωριζετε σιγουρα να μου πειτε, αλλιως να παω σε κανα αστυν. Τμημα να ρωτησω. Και αν οχι πρεπει να ξαναδωσω ή πληρωνω κανα παραβολο και αναβαθμιζετε; Ευχαριστω!
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexissak »

Αλεξη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι τοσο επιθετικος! ριχνεις το επιπεδο της συζητησης πραγματικα στο πατωμα...
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Στο link που εστειλες εσυ alexis αναφερει ποιες οικογενειες θεωρουνται μονογονεικες. Εκανες τον κοπο να το διαβασεις; Κ οι αμορφωτοι κανουν μπαμ απο μακρυα μη φοβασαι.
γιώργος

Δημοσίευση από γιώργος »

Γεια σας παιδια! Θελω να ρωτησω, επειδη εχω διπλωμα για μηχανη οχι για απεριοριστο ακριβως... Το εβγαλα πριν λιγο καιρο και ειναι εως 35 ιππους και σε 2 χρονια γινεται απεριοριστο απο μονο του. Παίρνω τα 200 μορια της μηχανης η παίρνω λιγοτερα; Αν γνωριζετε σιγουρα να μου πειτε, αλλιως να παω σε κανα αστυν. Τμημα να ρωτησω. Και αν οχι πρεπει να ξαναδωσω ή πληρωνω κανα παραβολο και αναβαθμιζετε; Ευχαριστω! Ας μου απαντηση καποιος!
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexissak »

Παιρνεις τα 200 μορια, δεν χρειαζεται να το κανεις απεριοριστο, συμφωνα με την προηγουμενη προκηρυξη παντα!
αρης

Δημοσίευση από αρης »

Οσοι εχουν υπηρετησει σν στο στρατο περνουν εξτρα μορια?
ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΛΑΝΤΗΣ »

Μονο στις ειδικες δυναμης φιλε... Πχ εγω που υπιρετησα αεροπορια απλος φανταρος δεν περνω τιποτα εξτρα απο μορια... Υπενθημιζω πως για τους ε. Φ πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις
αρης

Δημοσίευση από αρης »

Εχω υπηρετησει στο ες και ως σν κακως που δε περνουμε εξτρα μορια!
γιώργος

Δημοσίευση από γιώργος »

Ευχαριστω, φιλε μου SREK να'σαι καλα!

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από peter1992 »

Να ρωτησω ποσα μορια παιρνεις αν εχεις κανει ΛΟΚ
θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

Καλα κανουν και σου τα σβηνουν ρε κωστα. Αφου πρωτον δε σε πιανει το οριο ηλικιας και δευτερον λες αηδιες για να αγχωσεις ολους τους υπολοιπους.
νικ

Δημοσίευση από νικ »

Ναι φιλε απο τεε ειμαι.
alexisX

Δημοσίευση από alexisX »

Βρε παιδια σας διαβαζω τοσο καιρο, πιστευεται οτι δεν θα μπουν γυναικες; Θα κατηγορηθει το υπουργειο για ρατσισμο, θα ξεσηκωθουν οι γυναικες
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

alexisX έγραψε:Βρε παιδια σας διαβαζω τοσο καιρο, πιστευεται οτι δεν θα μπουν γυναικες; Θα κατηγορηθει το υπουργειο για ρατσισμο, θα ξεσηκωθουν οι γυναικες

Φυσικά και θα πάρει γυναίκες (όπως άλλωστε και σε προηγούμενες προκυρήξεις). Το ποσοστό των γυναικών που επιτυγχάνουν, είναι μικρότερο.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες