Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από kat »

Συμφωνω με την ελευθερια. αν το θελουμε πραγματικα, θα κανουμε θυσιες. ειναι αρκετα δυσκολο στην αρχη αλλα τι να κανουμε; μονο υπομονη για αρχη.

V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από V@SILIS »

Πολλες φορες θριματιζονται σχεσεις απο κατι τετοιες δουλειες... Γτ ο εξω απλα δεν καταλαβαινει! Αυτο εννοω οτι χαλαει η προσωπικη ζωη!
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Κοίτα, αν δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα ο άλλος, μπαίνει ο εγωισμός στην μέση Και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη τότε καλήτερα να τελειώσει εκεί! Γιατί πολύ απλά δεν αξίζει... Τους ανθρώπους που αγαπάμε θέλουμε να τους βλέπουμε να πετυχαίνουν τα όνειρα τους Και να είναι ευτυχισμένοι! Αν κάτι τέτοιο δεν υπάρχει τότε δεν αξίζει τον κόπο! Τέλος η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται και δεν χαρίζεται τόσο εύκολα!(νομίζω έχουμε ξεφύγει λίίίίγο από το θέμα)
xristi

Δημοσίευση από xristi »

vasili αυτο λιγο πολυ ισχυει για ολες τις δουλειες κατα την γνωμη μου. Και οταν δουλευα σε εταιρια πληροφορικης, δουλεια γραφειου ο καλος μου δεν μπορουσε να καταλαβει ποσο πιεσμενη και σκ. Ημουν με τετοιο μαλ. Αφεντικο που ειχα, προσβλητικο, κυκλοθυμικο, ειρωνα... ελευθερια καιρο εχω να σε πετυχω. Πως παει η προπονηση;

Ελευθερία

Ναι όντως χάθηκα! Καλούτσικα αν βγάλεις μία ρίξη στο γόνατο και λίγο πόνο στην μέση κατα τα άλλα όλα καλά όλα ανθυρά! Χαχχαχα! Δεν μπορείς να πεις είμαι αισιόδοξος άνθρωπος! Εσύ όλα καλα;

Ελευθερία

Χριστι το 1000αρι πόσο το βγάζεις; Εγώ όχι και τόσο καλά με τραυματισμό και χωρίς ζέσταμα το έβγαλα σε 6 και 15 περίπου... Ψιλοχάλια! Δεν προλαβένω τα έμπλαστρα και τις θερμαντικές αλοιφές! Καλά είχα πολλά χρόνια να αθληθώ βέβαια...
xristi

Δημοσίευση από xristi »

Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν Πολυ πιασμενη, δεν μπορουσα ουτε να περπατησω χωρις πονο. Τωρα καλυτερα, αλλα το 1000 με ταλαιπωρει. Εχω αγχωθει τοσο που λαχανιαζω και μου κοβεται η ανασα πριν καν ξεκινησω να τρεχω. Ειμαι πολυ απαισιοδωξος και αγχωδης ανθρωπος και αυτο μαλλον δεν με βοηθαει ιδιαιτερα στην παρουσα φαση, παρα δυσχεραινει την κατασταση

kat

Δημοσίευση από kat »

v@silis έγραψε:πολλες φορες θριματιζονται σχεσεις απο κατι τετοιες δουλειες... γτ ο εξω απλα δεν καταλαβαινει! αυτο εννοω οτι χαλαει η προσωπικη ζωη!
αυτο το φοβαμαι λιγο (γιατι ειμαι σχεδον ενα χρονο παντρεμενη, και αν μπω θα τον παρατησω τον αντρουλη μου) αλλα ο ιδιος με ενθαρυνει αρκετα για να μπω.

μαλλον γιατι ξερει ποσο το θελω... ! ελπιζω, αν μπω, να περασει γρηγορα ο καιρος μεχρι την ορκομωσια.ΕικόναΕικόνα

kat

Δημοσίευση από kat »

xristi έγραψε: την προηγουμενη εβδομαδα ημουν πολυ πιασμενη, δεν μπορουσα ουτε να περπατησω χωρις πονο. τωρα καλυτερα, αλλα το 1000 με ταλαιπωρει. εχω αγχωθει τοσο που λαχανιαζω και μου κοβεται η ανασα πριν καν ξεκινησω να τρεχω. ειμαι πολυ απαισιοδωξος και αγχωδης ανθρωπος και αυτο μαλλον δεν με βοηθαει ιδιαιτερα στην παρουσα φαση, παρα δυσχεραινει την κατασταση

χριστι η ψυχολογια παιζει καθοριστικο ρολο. εγω ταλαιπωρουμε με περιοστιτιδα και στα δυο ποδια. και εννοειται με ριχνει αυτο ψυχολογικα! επισης ποναω παρα πολυ αλλα ειπα οτι δεν θα τα παρατησω. και αυτο γιατι εχω τον προπονητη να με ενθαρυνει συνεχεια. ετσι ανεβαινει η ψυχολογια μου και βγαζω και την προπονηση. ασχετα οτι μετα κλαιω απο τους πονουσ

προσπαθησε να περνας στον εαυτο σου μονο θετικες σκεψεις οτι θα το καταφερεις.Εικόνα

Ελευθερία

Χριστι μου να σου πω κάτι; Το ξέρω αυτή η ανάσα είναι ότι χειρότερο! Και εγώ ανχόνωμαι και επιρεάζομαι δηλ αφού ξέρω ότι το βγάζω αν δω τους άλλους να τα παρατάνε μπορεί να τα παρατήσω και εγώ. Εμείς θα πάμε για το καλήτερο δυνάτο από εκεί και πέρα είναι και το θέλημα Του Θεού πάνω από όλα! Σκέψου όμως ότι είναι το μέλλον σου και ότι είσαι είδη μέσα! Είσαι ΕΠΙΤΥΧΟΝ το έχεις συνηδειτοποιήσει; Επομένως εξαρτάται από εσένα κι κατά πόσο το θέλεις να μπεις! Τα θλήματα είναι ένα 40% πρόπόνηση και ένα 60% θέληση και πίσμα! Και δεν στο λέω απλά γιανα στο πω αυτό στο λέω γιατί το πιστεύω! Εγώ ξέρεις τι θυσίες έχω κάνει για να μπω; Έχω ψωφίσει στην πείνα γιατί έχω παραπάνω κιλά! Έχω χάσει 15 και συνεχίζω, ελπίζω να μη με κόψουν για 5 - 6 κιλά παραπάνω ξέρω βέβαια πως είναι αυστηροί! Θα δείξει! Απλά στα λέω όλα αυτα γιανα σου δείξω ότι έχω θέμα με τα κιλά είμαι επιλαχούσα και παρόλα αυτά δεν τα παρατάω για κανένα λόγο! Και με σπασμένο πόδι θα έτρεχα αν χρειαζόταν. Γιαυτό σου λέω να προσπαθήσεις για το καλήτερο δυνατό! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Φτάνει να το θέλεις πραγματικά!
Ελάτε κορίτσια... Ηθικόν ακμαιότατον!
kat

Δημοσίευση από kat »

Και επισης βοηθαει και ο εγωισμος ! αφου μπορουν οι αλλοι μπορουμε και εμεις κοριτσια.

και μετα ελπιζουμε να μας βοηθησει ο καλος θεουλης, να πανε ολα καλα!

kat

Δημοσίευση από kat »

Ο καλος εγωισμος παντα! ο κακος σκοτωνει!

Ελευθερία

Χαχα πλάκα έχουμε δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλην! Έτσι έτσι κορίτσια ισχύς εν τη ενώσει!
Πάμε να αποδείξουμε στα αγόρια ότι αξίζουμε και ότι δεν είμαστε μόνο φρου φρου και αρώματα!
Γιατί πολύ μας έχουν υποτιμήσει νομίζω!Εικόνα

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Μονο ο Θεουλης θα σας βοηθησει πιστευω. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ γιατι χαθηκατε

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

mak έγραψε: Μονο ο Θεουλης θα σας βοηθησει πιστευω. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ γιατι χαθηκατε

γιατι τις αποπαιρνεις ετσι; Η ελπιδα πεθαινει τελευταια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες