35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Καλησπέρα! Μπαίνω Σεπτεμβρίο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για 35 ΜΚ Κύπρο.. τι παίζει εκεί; Αξίζει;
Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για 35μκ κυπρο. Θελω να ρωτησω τωρα που θα παω να κοψω την αναβολη μου να δηλωσω οτι επιθυμω ειδικες δυναμεις ή ελδυκ; Η πρεπει να τα δηλωσω και τα 2 ;
Θα δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις και όταν μεταταχθείς εκεί θα ρωτήσουν ποιοί θέλουν να πάνε 35 ΜΚ.
Σκέφτομαι για 35 ΜΚ μπορείτε να μου πείτε τα αθλήματα που θα πρέπει να περάσω και αν μπορώ να πάω δόκιμος;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια με φοιτητικές άδειες ξέρει κανείς τι γίνετε;
Καλησπερα σε ολους, στην ηλεκτρονικη μου δηλωση της ΣΥΠΟ, επελεξα ΕΛΔΥΚ, εχοντας στο μυαλο ομως την 35 μκ και οχι την επιλογη των ειδικων δυναμεων. Τι γινεται τωρα, υπαρχει περιπτωση να μην εχω την δυνατοτητα να παω στην 35
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα, παρουσιάζομαι το Σεπτέμβριο έχοντας δηλώσει ηλεκτρονικά ΕΛΔΥΚ αλλά έχοντας σκοπό την 35ΜΚ. Διάβασα στο φόρουμ μετά από τη δήλωση που υπέβαλα ότι θα έπρεπε να είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Συνεπως έχω την ίδια ερώτηση με τον Παναγιώτη από πάνω. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να πάω στην 35ΜΚ; Στα ΣΥΠΟ δε μπορεί κάποιος να δηλώσει πάλι αν θέλει ειδικές δυνάμεις, ΥΕΑ κλπ; Δεν περνάνε κλιμάκια (ειδικών, δυνάμεων, ΥΕΑ, ΕΛΔΥΚ) πια από τα ΣΥΠΟ; Κάποιος που έχει παρουσιαστεί σε ΣΥΠΟ και έχει γνώση επί του θέματος θα παρακαλούσα να μας απαντήσει, πιστεύω ότι θα αφορά πολλούς η ερώτηση. Ευχαριστώ.
Μπαίνει το αγορι μου φαντάρος και όταν μου είπε οτι εχει βάλει 35μκ μου ήρθε εγκεφαλικό. Ξερω τι αγγούρι πρόκειται να φάει. Επίσης ξέρω από γνωστούς ότι είχαν πει στους φαντάρους ότι προσπαθούν όσο αφορά την εκπαιδεύσει να μοιάσουν στα Ο. Υ. Κ. Όποια κοπελα Είναι εδώ και διαβάζει να ξέρει ότι στην αρχή δεν θα μπορεί να στέλνει μηνύματα, εγώ έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά και ότι μελαγχολικό υπάρχει σε ταινία το εχω κατεβάσει... Καλή δύναμη σε όλους όσους πάνε... Υπομονή και κουράγιο.
-
- Ανθυπασπιστής
Γνωριζει καποιος αν αυτο σημαινει οτι θα παω 35 ΜΚ;:
Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) , δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 88/2018.
Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς,Καταδρομές -ΕΛΔΥΚ.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ) στις 18-09-2018.
Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) , δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 88/2018.
Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς,Καταδρομές -ΕΛΔΥΚ.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ) στις 18-09-2018.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ναι φιλος.2 σε 1.
Παιδιά εμένα μοθ ήρθε ΕΛΔΥΚ πυροβολικό, υπάρχει κάποια δυνατότητα να δηλώσω την 35 μκ όταν παρουσιαστώ;
Πρέπει να δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις πρώτα.
Ναι αυτό είναι το ζητούμενο, εφόσον δεν υπάρχουν τα κέντρα και υπάρχουν τα ΣΥΠΟ , υπάρχει δυνατότητα δηλώσης ειδικών δυνάμεων αφότου παρουσιαστώ ως πεζικο; περνάν κλιμάκια κλπ;
-
- Ανθυπασπιστής
Φίλε Παναγιώτη είχα πάρει τηλέφωνο σε στρατολογικά γραφεία και μου είπαν ότι και από τα ΣΥΠΟ θα περάσουν κλιμάκια γιατί είχα την ίδια απορία με εσένα και δεν μου ειχε απαντήσει κάποιος στο forum.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες