Frouros97 έγραψε:Οι εξωτερικοι φρουροι δε παιρνουν και επιδομα 150ε;Που σημαινει οτι ο μισθος ξεπερναει τα 950ε απο τη στιγμη που σταματησουν οι κρατησεις!
811 είναι μαζί με τα επιδόματα
Μην σας παραμυθιάζουν δεν Πρόκειται να βγάλεις λεφτά άντε ο εξωτερικός μετά από χρόνια να φτάσει να περνει κάνα χιλιάρικο ... Στο τσακιρ κεφη να φτάσεις 840 εκεί παίζει από 810 Έως 840
Δεν ειπα οτι θα κονομησει οποιος μπει, απλα ειχα ακουσει οτι οι Εξωτερικοι φρουροι παιρνουν περισσοτερα λεφτα απο τους ειδικους φρουρους λογω του επιδοματος των 150ε!
Frouros97 έγραψε:Δεν ειπα οτι θα κονομησει οποιος μπει, απλα ειχα ακουσει οτι οι Εξωτερικοι φρουροι παιρνουν περισσοτερα λεφτα απο τους ειδικους φρουρους λογω του επιδοματος των 150ε!
Όχι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά!811 με 840 Και στο ξαναλέω 840 μαζί με το επίδομα! Τα Εάν δεν υπήρχαν αυτά θα περνάμε 750 και τα επιδόματα είναι μικτά!
ο Ειδικός φρουρός δουλεύει εξάωρο! Ο εξωτερικός οκτάωρο! Οπότε δεν είναι πιο πολλά λεφτά. Ίσα-ίσα.
Frouros97 έγραψε:750Ε ειναι σχεδον ο καθαρος βασικος στο δημοσιο τομεα. Νυχτες και αργιες δε κανουν οι εξωτερικοι;
Το καθαρό εισόδημα είναι 695 μαζί με τις αργίες και τις νύχτες φτάνεις στα 780 και το επίδομα επικίνδυνης εργασίας αναμένεται στα 150 ευρώ μικτά που σημαίνει 811 με 840 καθαρά στο σύνολο. Για τους εσωτερικούς όμως αναγνωρίζονται οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δηλαδή πανεπιστημιακής όποτε παίρνουν παραπάνω... Στους εξωτερικούς δεν αναγνωρίζεται.
Ενώ ο σεκιουριτας που κάθετε σκοπετο για 500 ευρώ με τις περισσότερες εταιρίες να χρωστάνε κιόλας το μισθό συν ότι οι περισσότεροι δεν παίρνουν καν επίδομα Χριστουγέννων αδείας και Πάσχα είναι καλύτερα ρε φίλε; Η κάθε δουλειά έχει τα καλά και τα κακά, όπως και στα νοσοκομεία οι γιατροί δεν παίρνουν ρεπό κτλπ, βλέπετε τι γίνετε στο νοσοκομείο της Νίκαιας κτλπ.
ARN έγραψε:Ενώ ο σεκιουριτας που κάθετε σκοπετο για 500 ευρώ με τις περισσότερες εταιρίες να χρωστάνε κιόλας το μισθό συν ότι οι περισσότεροι δεν παίρνουν καν επίδομα Χριστουγέννων αδείας και Πάσχα είναι καλύτερα ρε φίλε;Η κάθε δουλειά έχει τα καλά και τα κακά, όπως και στα νοσοκομεία οι γιατροί δεν παίρνουν ρεπό κτλπ, βλέπετε τι γίνετε στο νοσοκομείο της Νίκαιας κτλπ.
Εντάξει πολύ γκρίνια ρε φίλε.
Φιλαράκι άκουσε με καταρχήν επειδή έχω περάσει και εγώ από εταιρεία security είναι που θα πέσεις υπάρχουν εταιρείες που τα πληρώνουν αυτά... Εκτός αυτού θα μείνω στην κουβέντα που είπες για το καλύτερα. Ναι είναι καλύτερα γιατί εκεί που λες η ζωή σου δεν απειλείται. Έλα στις φυλακές που θα σε απειλούν και θα είσαι υποχρεωμένος να μπεις μέσα για να κάνεις καταμέτρηση και να τρέμει το φυλλοκάρδι σου. Είναι πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα γράψω εδώ μέσα. Για ευνόητους λόγους ... Εγώ προσωπικά κάνω αιτήσεις και αλλού στο δημόσιο όπου να παίρνει ηλικιακά...
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Πιθανόν και αυτό αν και δε το νομίζω.Κάθε σχολή είναι και έξτρα χρήματα για αυτούς που διδάσκουν.
Πολλές σχολές πολλά έξτρα...
Συνάδελφεεεε είμαι καινούργιος στο φόρουμ και διάβαζα και είδα ότι είσαι ήδη στο σώμα πού είσαι;
Επίσης προσπαθώ να εξηγήσω στα παιδιά πόσο σκατα είναι και πόσο επικίνδυνη με όλη τη σημασία της λέξης είναι η δουλειά μας και μακριά... Κοντινή περιοχή πες μου όχι κλιμάκια μην αναφέρεις.
Δεν μπορώ να σου πω ότι έχεις άδικο, κανείς δεν μεγάλωσε με όνειρο να δουλεύει στις φυλακές. Όλοι έρχονται γιατί είναι κάτι πιο κοντά σε αστυνομία άλλοι έρχονται για την μονιμότητα. Φαντάζομαι ότι οι συνθήκες που θα βρούμε εκεί θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και δεν θέλει άτομα soft. Εννοείται ότι και εμείς άμα βρίσκαμε κάπου αλλού μόνιμη εργασία θα επιλέγαμε αυτό το άλλο. Οσο αναφορά την μισθοδοσία έχω φίλο εσωτερικό της 6κ που με τα νυχτερινά φθάνει στα 950 δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επειδή είναι με σύμβαση ή αν λέει ψέματα θα τα δούμε καλύτερα όταν μπούμε γιατί πολλοί δικοί σου επίσης (παλιοί εργαζόμενοι) αυτά τα λεφτά μας ενημερώνουν ότι θα παίρνουμε. Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε που μας δίνεις μια εικόνα στο τι παίζει
ARN έγραψε:Δεν μπορώ να σου πω ότι έχεις άδικο, κανείς δεν μεγάλωσε με όνειρο να δουλεύει στις φυλακές. Όλοι έρχονται γιατί είναι κάτι πιο κοντά σε αστυνομία άλλοι έρχονται για την μονιμότητα. Φαντάζομαι ότι οι συνθήκες που θα βρούμε εκεί θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και δεν θέλει άτομα soft. Εννοείται ότι και εμείς άμα βρίσκαμε κάπου αλλού μόνιμη εργασία θα επιλέγαμε αυτό το άλλο. Οσο αναφορά την μισθοδοσία έχω φίλο εσωτερικό της 6κ που με τα νυχτερινά φθάνει στα 950 δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επειδή είναι με σύμβαση ή αν λέει ψέματα θα τα δούμε καλύτερα όταν μπούμε γιατί πολλοί δικοί σου επίσης (παλιοί εργαζόμενοι) αυτά τα λεφτά μας ενημερώνουν ότι θα παίρνουμε.Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε που μας δίνεις μια εικόνα στο τι παίζει
Τίποτα φίλε μου απλά να έχεις στο μυαλό σου μισή ζωή θα είσαι στη δουλειά 30 φεύγα χρόνια. Είναι πολύ άσχημο να ξυπνάς το πρωί και να λες ποοοο πάω τώρα... Και εννοείται αυτό το στρες και το άγχος θα το μεταφέρει σπίτι σου... Εγώ όταν μπήκα στο σώμα δούλευα σε εταιρείες security θυμάμαι στη G4S έπαιρνα 1.300 παρτολ ήμουν όταν μπήκα στο σώμα η σύμβασή μου ήταν καθαρά 1180 όπως κατάλαβες μας κάνανε και μείωση...
Το σώμα αυτό έχει πολλές κρατήσεις αμφιβάλλω αν κάποιος φτάνει τα 950. Χωρίς τις κρατήσεις θα μπορούσες να φτάσεις... Ειδικά πριν μπουν τα παιδιά από την 6κ δεν είχαμε ρεπό και αν κάνεις πάνω από εννέα νύχτες τότε έχεις πιο πολλές κρατήσεις. Ο εσωτερικός μπορεί να τα φτάνει γιατί λαμβάνουν υπόψιν τα πτυχία... Και εκεί έχουν άλλη σύμβαση εργασίας είναι ξεχωριστό κλιμάκιο με άλλες βάρδιες ο εσωτερικός δουλεύει εξάωρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 25, 2020 8:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατάλαβα. Με λίγα λόγια ακόμα και έτσι να είναι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αν ο εσωτερικός παίρνει οποιονδήποτε πόσο ότι και ο εξωτερικός θα παίρνει το αντίστοιχο
ARN έγραψε:Κατάλαβα. Με λίγα λόγια ακόμα και έτσι να είναι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αν ο εσωτερικός παίρνει οποιονδήποτε πόσο ότι και ο εξωτερικός θα παίρνει το αντίστοιχο
Ναι καμία σχέση άλλα λεφτά μέσα άλλα λεφτά έξω! απλά εσωτερικός έχει εξέλιξη ανεβαίνεις και σε μισθό και ιεραρχία. Ο εξωτερικός όπως μπήκες έτσι θα βγει στη σύνταξη.
Οι εξωτερικοι δε νομιζω να διατρεχουν καποιο ιδιαιτερο κινδυνο καθως δεν ερχονται σε επαφη με τους κρατουμενους εκτος απο αυτους που κανουν μεταγωγες και την οαεε!
Guardian έγραψε:Οι εξωτερικοι δε νομιζω να διατρεχουν καποιο ιδιαιτερο κινδυνο καθως δεν ερχονται σε επαφη με τους κρατουμενους εκτος απο αυτους που κανουν μεταγωγες και την οαεε!
Ναι αν διαβάσεις πιο πάνω το αναφέρω αυτό! Ο εξωτερικός είναι ξεχασμένος από το Θεό μοναξιές full αλλά Μία φορά θα κάτσει η κέντα και μπορεί να σου κοστίσει τη ζωή Δεν είναι τυχαίο το ποστο. Γενικά. Παιδιά μην το ψάχνετε δεν κάνει το επάγγελμα αυτό... Εντάξει στις μεταγωγές σιγά το κίνδυνο μην σου πω ότι είναι το πιο safe με τέτοια συνοδεία και ασφάλεια και προπομπόυς. Κλάιν...
Στη σκοπια μονος σου τι κεντα να σου κατσει; Επισης εχω ακουσει οτι γενικα υπαρχει διαμαχη στο σωματειο και δεν ασχολουνται με τους υπαλληλους. Τι παιζει εκει γτ τσακωνονται;