Ρε παιδια λυστε μου λιγο κατι ΤΠοριες που εχω γιατι δεν καταλαβενω ΤΠτ τωρα διαβασα για την κλυροση τι ειναι αυτο; που ΤΠορω να κοιταξω για την ισοβαθμια;
KOURSAROS έγραψε:Αν ειχες ισιβαθμια με καποιον κ ησουνα φαβορι θα σε ειχαν παρει τηλ
οχι δεν με πηραν για κληρωση, αλλα βλεπω παιδια που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα να τους πηραν τηλεφωνο για κληρωση, οποτε πιστευω πως θα ειμαι μεσα η σαν επυτιχων η απο τους πρωτους επιλαχων
Λοιπον ακου. Κληρωση θα γινει κ για τους 400 απο α' και 100 απο β' για θεμα καταταξης αλλα καλουνε κ εναν μεγακο ποσοστο ασφαλειας σε περιπτωση που κοπει κανεις. Δηλαδη μπορει ο τελευταιος επιλαχων να εχει (π. Χ.) 2300μορια αλλα αυτοι κανουν κληρωση μεχρι τα 2200 για λογους ασφαλειας. Φυσικα αν ειναι ατομα με 1000 μορια η 1200 (που σιγουρα υπαρχουν) φυσικα δε γινεται κληρωση ς αυτους κ ας ισοβαθμουν. Το χεις τωρα;(παραδειγμα εφερα με τα μορια)
Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους δεν μπούν καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους να έχουν, εγω θα προσληφθώ στάνταρ γιατί τα μόρια μου είναι πολύ ψηλά όσο για τα αθλήματα τα δοκίμασα και είμαι μέσα τωρα στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω να με κόψουν γιατί κατά την γνώμη μου δεν είμαι και βλάκας [;) ] με κάποιους απο εδώ θα τα πούμε μέσα στην σχολή. Καλή σταδιοδρομία και πάλι να έχετε στην ζωή σας σε ότι κ αν κάνετε! Καλό σας μεσημέρι.
DeLvIsOn έγραψε:Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους δεν μπούν καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους να έχουν, εγω θα προσληφθώ στάνταρ γιατί τα μόρια μου είναι πολύ ψηλά όσο για τα αθλήματα τα δοκίμασα και είμαι μέσα τωρα στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω να με κόψουν γιατί κατά την γνώμη μου δεν είμαι και βλάκας [;) ] με κάποιους απο εδώ θα τα πούμε μέσα στην σχολή. Καλή σταδιοδρομία και πάλι να έχετε στην ζωή σας σε ότι κ αν κάνετε! Καλό σας μεσημέρι.