Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τσα! Να μαι και γω...
Anonymous

Energy γειά σ! Τι να ς πω εγώ αυτό πιστεύω! Πήραν γύρω στα 1600άτομα μερικοί δν παρουσιάστηκαν καν άλλοι έφυγαν κ μπορεί να φεύγουν ακόμα μέχρι τ παρασκευή έχουν μείνει πολλές κενές θέσεις... Τι να πω! Όντως τι σημαίνει αυτό μέχρι τις 15μαϊου θα φεύγουν κ θα μπαίνουμε εμείς οι επιλαχόντες;
Anonymous

Μαρινακι κ ιολη. Ηρθα να σας λυσω αποριες. Δεν εχω πολιτικο μεσω (αν ειχα τωρα θα ημουν μεσα) πηρα απλα τηλ. Στο γες κ με τα χιλια ζορια επειδη επανελαβα κ τα μορια μου μου παν πρωτη. Τωρα αν το κοιταξε η αν βαριοταν να με ακουει κ μου το πε στη τυχη τι να πω. Παντος ενταξει. Στα μορια διαφερω ελαχιστα για να μη καταλαβαινω κ μονη μου πως δεν ειμαι κ απτις τελευταιες... ! Και παλι ρε παιδια τι να λεμε... Γνωριζω ατομα που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα, με ελαχιστα χαρτια κ τωρα ειναι μεσα κ μιλαμε κ μου λενε τι κανουν κ πως περνανε. Κ μεις με χαρτια πτυχια προυπηρεσιες φαγαμε κανονι... :0/
Anonymous

Γεια σου νανσυ. Ενερτζι καλα; Παντα... Λοιπον εγω ακουσα κατι οτι θα καλεσουν δευτερα - τριτη αργουν για να τους παρουν ολους κ οχι με σειρες οπως σε αλλες προκυρηξεις θα εκπαιδ. Για 1 μηνα ολοι μετα θα παει ο καθενας στην ειδικοτητα του. Αυτο μεχρι 15 μαη μου κανει μουφα... Εδω λενε το μαρτη θα βγει κ αλλη εποπ.
Anonymous

Κ εδω ρε παιδια λεμε να βγουν τα... λοαποτελασματα να ηρεμησουμε να ξερουμε κ μεις τι να κανουμε στη ζωη μαςς κ πως να προχωρησουμε! θα περιμενω εγω μεχρι μαιο αν θελησει κανενας να τα παρατησει; ηδη εχασα τον υπνο μου, την ευδιαθεσια μου, το χιουμορ μου, την ορεξη μου τα μαλλια μου... ποσο αλλο; μετα θαρχισω να χανω τα βασικα μου μελη... τι θα μου απομεινει! Εικόνα
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από epopina87 »

Γεια σας παιδια Εικόνα

αντε να βγουνε τα αποτελεσματα και οτι ειναι να γηνει ας γεινη τι να πω με της ευχες μου να περασουν ολοι
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

Θοδωρής έγραψε:
energy έγραψε:5 μερες παιδια ακομα!

Εικόνα ναι 5 και σημερα και αμα με το καλο περασουμε θα λεμε 10547και σημερα Εικόνα
12.775 και με τις άδειες 11.725 (αν μείνεις 35ετία)
Anonymous

Κατ αρχας οσοι ειστε επιλαχοντες ειστε μονο στην ειδικοτητα σασ. Δηλαδη και 200 ατομα να εχουν φυγει γενικα, Εαν απ την ειδικοτητα σας δεν εχει φυγει κανεις τοτε δεν μπαινετε. Οσο για τη κοπελλα που με ρωτησε για τα βυσματα μεχρι να βγουν αποτελεσματα μην πιστευει κανεναν

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

xristinaki 25 έγραψε:Γεια σου νανσυ. Ενερτζι καλα; Παντα... Λοιπον εγω ακουσα κατι οτι θα καλεσουν δευτερα - τριτη αργουν για να τους παρουν ολους κ οχι με σειρες οπως σε αλλες προκυρηξεις θα εκπαιδ. Για 1 μηνα ολοι μετα θα παει ο καθενας στην ειδικοτητα του. Αυτο μεχρι 15 μαη μου κανει μουφα... Εδω λενε το μαρτη θα βγει κ αλλη εποπ.
Λοιπόν για το μούφα που είπες δεν θα το έγραφα για παραπληροφόριση Και δεν το είπα στην τύχη.'Οτι γράφω εδώ μέσα είναι διασταυρωμένο 100% και το αναφέρω γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να μαθαίνω κάποια πράγματα που ίσως δεν μπορούν όλοι, συμμεριζόμενος την αγωνία και την λαχτάρα των υποψηφίων να γίνουν επιτυχόντες. Για του λόγου το αληθές μπορείς να επισκευθείς την παρακάτω σελίδα που σου παραθέτω και συγκεκριμένα στην 2η σελίδα του εγγράφου αυτού κάτω απ΄την επικεφαλίδα που γράφει: "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ". Επίσης για την νέα προκύρηξη αναμένεται πρίν τις εορτές του Πάσχα ή μετά απ'αυτές (με μεγαλύτερο ποσοστό αυτό για μετά) έτσι ώστε να μπορούν οι υποψήφιοι να εκμεταλλευτούν όλες τις εργάσιμες ημέρες... Ευχαριστώ...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

288 MARINE έγραψε: Κατ αρχας οσοι ειστε επιλαχοντες ειστε μονο στην ειδικοτητα σασ. Δηλαδη και 200 ατομα να εχουν φυγει γενικα, Εαν απ την ειδικοτητα σας δεν εχει φυγει κανεις τοτε δεν μπαινετε. Οσο για τη κοπελλα που με ρωτησε για τα βυσματα μεχρι να βγουν αποτελεσματα μην πιστευει κανεναν

Αν σε κάποια ειδικότητα παρουσιαστεί έλλειψη επιλαχόντων αυτομάτως καλούνται οι ικανοί Ι1 που έχουν την μεγαλύτερη βαθμολογία ανεξαρτήτως δηλωθείσας ειδικότητας... Για τους άπιστους τηλέφωνο στην ΔΕΠ/ΓΕΣ. Ευχαριστώ...
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Ωραιος ρε καλλιτεχνη σ'ευχαριστω που μας ενημερωνεις.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

m15a4c.q.b έγραψε:Ωραιος ρε καλλιτεχνη σ'ευχαριστω που μας ενημερωνεις.
Τίποτα φίλε μου. Ελπίζω μόνο να μην είναι ειρωνικό το μνμ σου. Θεού θέλοντος και Α/ΓΕΣ επιτρέποντος θα βοηθάω με τις ολίγες γνώσεις που έχω όσον αφορά τον Ελληνικό Στρατό, τον Σ. Κ. την διαβίωση καθώς και διάφορα θέματα γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος...
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από energy »

Να ρωτησω.. Και αυτοι που ειναι επιλαχοντες για λογους γραμματικων γνωσεων.. Ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσαν ή σε αλλη;
Γιατι πιο πανω διαβασα οτι ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσα κ οτι πρεπει να φυγουν ατομα για να μπουν...
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Και φυσικα δν ηταν ειρωνικο φιλε μου προς θεου με παρεξηγησες.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

energy έγραψε:Να ρωτησω. Και αυτοι που ειναι επιλαχοντες για λογους γραμματικων γνωσεων. Ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσαν ή σε αλλη;
Γιατι πιο πανω διαβασα οτι ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσα κ οτι πρεπει να φυγουν ατομα για να μπουν...
energy εμας υποτιθεται οτι μας εχουν σε άλλη ειδικότητα από αυτη που εμεις δηλώσαμε. Εχω εκφράσει την προσωπική μου γνωμη για το θέμα πολλες φορές. Μακάρι να διαψευτώ, αλλα εγω εχω πολύ αρνητική αποψη για την συγκεκριμένη κατηγορία. Θα ηθελα πολύ ομως αν κάποιος που ειναι επιλαχόν σε άλλη ειδικότητα, λογο γραμματικών γνώσεων και τελικά τον καλέσουν, να μας το πει!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης