Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Πιθανόν και αυτό αν και δε το νομίζω. Κάθε σχολή είναι και έξτρα χρήματα για αυτούς που διδάσκουν.
Πολλές σχολές πολλά έξτρα...
Πολλές σχολές πολλά έξτρα...
Οποτε παιδια δυσκολο να βγει φετος, η 6κ σιγα μην ολοκληρωθει μεσα στους επομενους 2 μηνες!
Τελικά αποτελέσματα αναμένονται τέλη Νοεμβρίου για την 6κ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει λοκ νταουν.
Είχαμε βάλει και την ανακοίνωση του προέδρου του ασεπ για την 6κ σε παλαιότερες σελίδες
Είχαμε βάλει και την ανακοίνωση του προέδρου του ασεπ για την 6κ σε παλαιότερες σελίδες
Το οριο ηλικιας προς το παρον ειναι στα 30 ή 32 ?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
30 οι εξωτερικοί ήταν 32 οι σωφρονιστικοι
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:32
Αυτό είναι σίγουρο; Γιατί εμένα το μόνο που με αγχώνει είναι το όριο ηλικίας. Γιατί αν βγει με τα πρότυπα ειδικών φρουρών είναι 28 και με αυτόν τον εγκύκλιο εμένα με πιάνει μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Μετά πάει.
Ανακυκλώνουμε τα ιδια και τα ιδια πράγματα παιδια.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
Εγώ πάντως τις απαντήσεις που ήθελα να τις πάρω τις πήρα. Μόνο το όριο ηλικίας με προβληματίζε οπότε εφόσον μου λέτε ότι θα είναι η 30η 32 είμαι καλυμμένος γιατί είμαι 28 τώραPolitis32 έγραψε:Ανακυκλώνουμε τα ιδια και τα ιδια πράγματα παιδια.
Παιδιά μη λέτε βλακείες, δεν παιρνεις μόρια από το ιεκ αλλά παιρνεις προτεραιότητα αυτό σημαίνει ότι δεν εχει σημασια ποσα μόρια έχεις από πτυχίο, εμπειρία, ξένες γλώσσες κτλπ. πρώτα μπαίνουν απόφοιτοι ιεκ 1) στέλεχος ασφαλείας και υποδομών 2) φυλακές μουσείων και αρχ. χωρών, και μετά αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από τους απόφοιτους των ιεκ τότε μπαίνουν αποφοίτοι λυκείου με μόρια από απολ. λυκείου, εμπειρία σεκιουριτι με άδεια προσωπικου ασφάλειας και βάση ενσημων, ξενς γλωσσες. δεν παιρνεις μόρια από ειδικές δυνάμεις και έφεδρος αξιωματικός.
ετσι εγινε η προσληψη 6κ/2018 παιδια
αυτα ειναι τα δεδομενα αυτο ειναι το ασεπ.
υπαρχει περιπτωση να βγει χωρις ασεπ
αν βγει χωρις ασεπ τοτε ειναι σαν τους ειδικους φρουρους θα εχει μορια απο ειδικες δυναμεις και εφεδρος, και ιεκ θα παιρνεις απλα 2000 μορια αλλα το πτυχιο θα ειναι μονο απο κρατικο ιεκ και δικαιωμα για να μπουν θα εχουν μονο οι μονιμοι κατοικοι, εκτος απο αθηνα και θεσσαλονικη.
ετσι εγινε η προσληψη 6κ/2018 παιδια
αυτα ειναι τα δεδομενα αυτο ειναι το ασεπ.
υπαρχει περιπτωση να βγει χωρις ασεπ
αν βγει χωρις ασεπ τοτε ειναι σαν τους ειδικους φρουρους θα εχει μορια απο ειδικες δυναμεις και εφεδρος, και ιεκ θα παιρνεις απλα 2000 μορια αλλα το πτυχιο θα ειναι μονο απο κρατικο ιεκ και δικαιωμα για να μπουν θα εχουν μονο οι μονιμοι κατοικοι, εκτος απο αθηνα και θεσσαλονικη.
Ο χρόνος δεν περναει, οι στιγμές περνανε.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
Μας ειπες κατι που ηδη ξερουμε μεγαλε!Η προκηρυξη θα βγει εκτος ασεπ οποτε το ιεκ θα μοριοδοτειται, δε θα προηγειται!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 33
Γεια σας άρχοντες!
Μακριά από αυτήν την δουλειά. Πάρτε το ως συμβουλή, προειδοποίηση, ό, τι θέλετε!
Είμαι στο σώμα από το 7 ότι χειρότερο υπάρχει ! Θα μου πείτε εσύ γιατί μπήκες εγώ δεν είχα κανέναν να μου πει τι παίζει. Χίλιες φορές τραυματιοφορέας σε νοσοκομεία παρα εκεί στην αρρώστια...
Λοιπόν αν μπείτε εξωτερική full μοναξιές ψυχολογικά... Αν μπείτε εσωτερική πρέπει να έχετε δυνατό στομάχι... Μην το βλέπετε δημόσιο όλα κομπλέ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει... Κάτι παιδιά που ήρθαν από τν 6κ με σύμβαση μέχρι να δώσουν τα αθλήματα τους θα έλεγα σηκωθείτε φύγετε και όντως πολλοι τώρα είναι στην Δίας...
Είναι πολύ χάλια! Από συνθήκες εργασίας... Εάν δεν είχα οικογένεια τώρα θα είχα φύγει! Και μην σας παραμυθιάζουν ότι παίρνετε λεφτά, ο εξωτερικός περνει γύρω στα 811 κάπου εκεί και κάτι παραπάνω εσωτερικό απλά ανεβαίνει ο εσωτερικός αλλά δεν αξίζει.
Τίποτα παιδιά τα μάτια σας δεκατέσσερα. Το νου σάς!
Μακριά από αυτήν την δουλειά. Πάρτε το ως συμβουλή, προειδοποίηση, ό, τι θέλετε!
Είμαι στο σώμα από το 7 ότι χειρότερο υπάρχει ! Θα μου πείτε εσύ γιατί μπήκες εγώ δεν είχα κανέναν να μου πει τι παίζει. Χίλιες φορές τραυματιοφορέας σε νοσοκομεία παρα εκεί στην αρρώστια...
Λοιπόν αν μπείτε εξωτερική full μοναξιές ψυχολογικά... Αν μπείτε εσωτερική πρέπει να έχετε δυνατό στομάχι... Μην το βλέπετε δημόσιο όλα κομπλέ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει... Κάτι παιδιά που ήρθαν από τν 6κ με σύμβαση μέχρι να δώσουν τα αθλήματα τους θα έλεγα σηκωθείτε φύγετε και όντως πολλοι τώρα είναι στην Δίας...
Είναι πολύ χάλια! Από συνθήκες εργασίας... Εάν δεν είχα οικογένεια τώρα θα είχα φύγει! Και μην σας παραμυθιάζουν ότι παίρνετε λεφτά, ο εξωτερικός περνει γύρω στα 811 κάπου εκεί και κάτι παραπάνω εσωτερικό απλά ανεβαίνει ο εσωτερικός αλλά δεν αξίζει.
Τίποτα παιδιά τα μάτια σας δεκατέσσερα. Το νου σάς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 25, 2020 6:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημερα φιλε, να σε ρωτησω οι φυλακες εχουν οδηγους λεωφοριων η της μεταφορες τις κανει η αστυνομια;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
Οι εξωτερικοι φρουροι δε παιρνουν και επιδομα 150ε;Που σημαινει οτι ο μισθος ξεπερναει τα 950ε απο τη στιγμη που σταματησουν οι κρατησεις!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 33
Frouros97 έγραψε:Οι εξωτερικοι φρουροι δε παιρνουν και επιδομα 150ε;Που σημαινει οτι ο μισθος ξεπερναει τα 950ε απο τη στιγμη που σταματησουν οι κρατησεις!
811 είναι μαζί με τα επιδόματα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης