Λέει τουλάχιστον τον τριπλάσιο αριθμό. Στους σημαιοφορους κάλεσαν από την πρωτη φορα περισσοτερους πριν προχωρησουν στη δευτερη "συλλογη"310LELE έγραψε:Η προκήρυξη νομίζω λέει τριπλάσιο, αν τώρα καλέσουν αρκετούς παραπάνω τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρουν παραπάνω...
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Αν τελικά λέω εγώ τώρα πάρει 1500, θα τους καλέσει όλους;
Police7 έγραψε:Αν τελικά λέω εγώ τώρα πάρει 1500, θα τους καλέσει όλους;
1500 ΛΦ δεν είχε πάρει ούτε τις καλές εποχές πριν 10-12 χρόνια, τώρα θα πάρει;
Αυτούς που πέταξαν εκτός σήμερα στις ειδικές Δυνάμεις τι θέση είχαν;
Τι κατάλαβα εγώ από αυτό; Τα αποτελέσματα βγήκαν λόγο πιέσεων που μπορεί να δέχτηκαν, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... ίσως γι'αυτό δεν έβγαλα πρόγραμμα υψομέτρησης θέλουν να είναι σίγουροι για τα άτομα που θα κληθούν. Και έπεται και συνέχεια άραγε;
AΣ μου απαντησει καποιος απο τους σημαιοφορους που εδωσε και περασε ποσες σφραγιδες ηθελαν πανω στις εξετασεις.1) σφραγιδα γιατρου πανω στη γνωματευση,2) σφραγιδα πρωτοκολλου?
Παίζει να παρει αυτά τα 1500 άτομα που έχουν πει κάποια σαιτ ως αύξηση των οργανικών θέσεων από επιλαχόντες αυτής της προκήρυξης η Όχι;
Ξέρει κάποιος να μου πει.. πως κάνουμε ένσταση ;
Παιδιά Καλημέρα!! Ξερει κάποιος αν οι δόκιμοι λιμενοφυλακες πληρωνονται οσο καιρό φοιτούν στη σχολή; και αν ναι, τι ποσό περίπου; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απορω αυτους που διαγραψανε τωρς τους ειδανε; επισης για πκε ποτε παμε; φανταζομαι για να ολοκληρωθουν θα παει καλοκαιρι..
lef έγραψε:Απορω αυτους που διαγραψανε τωρς τους ειδανε; επισης για πκε ποτε παμε; φανταζομαι για να ολοκληρωθουν θα παει καλοκαιρι..
Τους πίεσαν γι'αυτό και το λάθος... Για όλες υπολογίζω τέλη Μαρτίου, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις...
θα καλεσουν πολλα ατομα φιλε. Εδω τα ειδες στους σημαιοφορους (στους οποιους ακομα να βγαλουν οριστικο πινακα καταταξης. Η διαδικασια ξεκινησε 17/12 και τελειωσε για την πρωτη σειρα 4/2). Γ αυτο σου λεω εδω θα πει μακρια το θεμα. Απο σεπτεμβρη η σχολη310LELE έγραψε:lef έγραψε:Απορω αυτους που διαγραψανε τωρς τους ειδανε; Επισης για πκε ποτε παμε; Φανταζομαι για να ολοκληρωθουν θα παει καλοκαιρι.
Τους πίεσαν γι'αυτό και το λάθος... Για όλες υπολογίζω τέλη Μαρτίου, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις...
ειναι πολλοι οι σημαιοφοροι που κανανε για λιμενικους... Οποτε καταλαβαινειςlef έγραψε:θα καλεσουν πολλα ατομα φιλε. Εδω τα ειδες στους σημαιοφορους (στους οποιους ακομα να βγαλουν οριστικο πινακα καταταξης. Η διαδικασια ξεκινησε 17/12 και τελειωσε για την πρωτη σειρα 4/2). Γ αυτο σου λεω εδω θα πει μακρια το θεμα. Απο σεπτεμβρη η σχολη310LELE έγραψε:lef έγραψε:Απορω αυτους που διαγραψανε τωρς τους ειδανε; Επισης για πκε ποτε παμε; Φανταζομαι για να ολοκληρωθουν θα παει καλοκαιρι.
Μπορεί να ενημερώσει κάποιος από τους σημαιοφόρος στα αθλήματα αν υπήρχε ακρίβεια στις μετρήσεις και αν στο άλμα εις μήκος υπήρχε γραμμή που οριζε μέχρι που παταμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες