τι πιστεύεις ότι δεν θα βγει ούτε σήμερα το ΦΕΚ
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
ότι και να λέμε παιδιά δεν είναι στο χέρι μας το πότε θα βγει η προκήρυξη το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μακάρι να είναι αλήθεια ότι θα βγεί σήμερα αλλιώς μέχρι την άλλη βδομάδα ελπίζω να βγεί
-
Επισκέπτης
Εδώ και ένα μήνα λέμε από εβδομάδα και έχουν περάσει 3 εβδομάδες άιντε πάμε για την 4 εβδομάδα
-
Επισκέπτης
άστα να πάνε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτήν την προκήρυξη
-
Επισκέπτης
πάλι καλά που η προκήρυξη θα πήγαινε με γρήγορες διαδικασίες
-
Επισκέπτης
Πραγματικά απορώ αλήθεια τι περιμένουν ρε φίλε τάχα ήθελαν αρχές τις αντιπηκτικής να τους έχουν στην υπηρεσία καλά κρασιά μέχρι να γίνουν οι αιτήσεις αθλήματα εκπαίδευση καλό Σεπτέμβριο
-
Επισκέπτης
πάρτε ρε παιδιά κάποιος κάποιος στο υπουργείο να δούμε τι γίνεται επιτέλους
-
Επισκέπτης
Εγώ μετά και την σημερινή μέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μιλάω καθημερινά με άτομο από το υπουργείο και με διαβεβαιώνε μέχρι το Πάσχα ότι δεν πρόκειται να καθυστερήσει άλλο και πως αυτή την βδομάδα θα έβγαινε το ΦΕΚ. Δε ξέρω τι γίνεται,εγώ προσωπικά σταματάω να ασχολούμαι και όταν βγει βγήκε.
-
Επισκέπτης
σύμφωνο φίλε εδώ και δύο μήνες ακούμε από παντού ότι είναι θέμα χρόνου να βγει ότι δεν θα καθυστερήσει και τα σχετικά μέχρι και ότι τελη Ιουλίου θα είναι στης υπηρεσίες και ακόμη δεν έχει βγεί ούτε τι φεκΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 1:02 pm Εγώ μετά και την σημερινή μέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μιλάω καθημερινά με άτομο από το υπουργείο και με διαβεβαιώνε μέχρι το Πάσχα ότι δεν πρόκειται να καθυστερήσει άλλο και πως αυτή την βδομάδα θα έβγαινε το ΦΕΚ. Δε ξέρω τι γίνεται,εγώ προσωπικά σταματάω να ασχολούμαι και όταν βγει βγήκε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες