Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 44
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Και στην τελική την όλη αναμονή σου για την σχολή και τις ψευδείς ή μάλλον ανεκπλήρωτες ημερομηνίες έναρξης της σχολής ριξτα στα αρμόδια υπουργεία και τους προέδρους όχι σε εμένα. Όταν παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε ευελπιστούμε να μπείτε τέλος Μαίου και στραβωνει η ημερομηνία και πάει για μετά σημαίνει πως κάτι άλλο έγινε στο υπουργείο ή κάτι καθυστέρησε... Ελληνικό δημόσιο είναι αυτό. Δεν φταίω εγώ αλλά και να νομίζεις ότι φταίω εγώ σε έχω γραμμένο και πες ότι θέλεις εδώ μέσα... Και σένα και κάποιους άλλους που κοιτάτε να τρολλαρετε... Εδώ δεν ξέρατε εάν βγήκαν τα αποτελέσματα... Τα μάθατε μετά από 2 μερες
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Τελικά με τα άτομα που δεν πήγαν στρατό τι έγινε τους δέχτηκαν η όχι;
Και εσείς που τα ξέρατε έχει αλλάξει κάτι; Επιμένετε και τότε όπως και τώρα ότι θα πηγαίνατε σχολή ; Το κάνατ; ! Δεν σας κατηγορισε κανένας ότι φταίει κάποιος από εσάς απλά πρέπει να καταλάβετε ότι τσάμπα επιμενατε και τσάμπα επιμένετε και τώρα ! Δεν περνούσε ποτέ από το χέρι σας όπως ούτε και τώρα ! Και στην τελική ξέρετε ότι και εγώ ΤΙΠΟΤΑ! Απλά εγώ μιλάω με βάση την λογική και εσείς με το ότι σας έχουν πει! Άκουσε την λογική μου που λέει ότι στην καλύτερη θα πάμε μετά τις 10 Ιουλίου και θα δεις ότι θα πέσει πιο κοντά από ότι σου λένε οι ειδικοί και οι γνωστές στα τηλέφωνα ! Με αγάπη τα λέω και δεν τρολαρω κανένα απλά εσείς βγάζετε τα κόμπλεξ σας;
ale3andros12 έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 3:57 pm Τελικά με τα άτομα που δεν πήγαν στρατό τι έγινε τους δέχτηκαν η όχι;
Εάν εννοείς τα 4 άτομα εσωτερικούς καθώς και τα 7 άτομα που περιμένουν απάντηση από το νομικό συμβούλιο του κράτους περί στρατιωτικών υποχρεώσεων, αυτοί θα ενημερωθούν όταν συνεδριάσει το συμβούλιο.
Αυτό καθυστερεί γενικά βάλε πάνω κάτω κάνα χρόνο, μπορεί και περισσότερο ανάλογα την περίοδο και πόσες υποθέσεις έχει ανοιχτές. Είχα δεί μια απάντηση του συμβουλίου πιο παλιά όπως κοίταζα διαύγεια για ένα άτομο της 6κ που τελικά του ακύρωσαν τον διορισμό του, αλλά αποτί θυμάμαι εκείνος ειχε κόλλημα με μια παλιά του ποινική υπόθεση (κατοχη ναρκωτικων και οπλοκατοχή εάν θυμάμαι καλα), όχι στρατιωτική υποχρέωση.
Δηλαδή εάν είσαι η οποίος είναι στα 7 άτομα εξωτερικών που χρειάζεται και σχολή ίσως προλάβει την σχολή με τις υπόλοιπες γυναίκες που μένουν να καλυφθούν, προφανώς λόγο λίγων ατόμων στη σχολή της Θήβας, σε κάνα χρόνο άμα βάλεις ότι πρέπει να δώσουν ΠΚΕ και να βγουν οριστικά για τις εναπομείναντες θέσεις!
Οπότε για τα παιδιά αυτά σκληρή υπομονή.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Κοίτα από την στιγμή που λένε ότι θα τελειώσουμε πριν τις 15Αυγούστου μακάρι να πάμε όχι 10,17 Ιούλιου καλύτερα! Γιατί εγώ πάντως είμαι στην κατηγορία όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο για τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις!
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Καλα εσυ επιμενεις ακομα!Ef9k2021 έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 6:23 pm Και εσείς που τα ξέρατε έχει αλλάξει κάτι; Επιμένετε και τότε όπως και τώρα ότι θα πηγαίνατε σχολή ; Το κάνατ;! Δεν σας κατηγορισε κανένας ότι φταίει κάποιος από εσάς απλά πρέπει να καταλάβετε ότι τσάμπα επιμενατε και τσάμπα επιμένετε και τώρα ! Δεν περνούσε ποτέ από το χέρι σας όπως ούτε και τώρα ! Και στην τελική ξέρετε ότι και εγώ ΤΙΠΟΤΑ! Απλά εγώ μιλάω με βάση την λογική και εσείς με το ότι σας έχουν πει! Άκουσε την λογική μου που λέει ότι στην καλύτερη θα πάμε μετά τις 10 Ιουλίου και θα δεις ότι θα πέσει πιο κοντά από ότι σου λένε οι ειδικοί και οι γνωστές στα τηλέφωνα ! Με αγάπη τα λέω και δεν τρολαρω κανένα απλά εσείς βγάζετε τα κόμπλεξ σας;
Η σχολη θα τελειωσει πριν τον 15αυγουστο γι αυτο και η τελευταια παραδοση σκευων ειναι 10/8.
3 Ιουλιου θα μπουμε σχολη. Μια βδομαδα πριν θα μας ενημερωσουν.
ΥΕΦΚΚ 2023
Εντός της σχολής υποχρεούμαστε να φοράμε Χιτώνιο ή οτιδήποτε ρούχο με ένδειξη Υεφκκ ανάλογα τις καιρικές συνθήκες. Διότι υπάρχουν και φούτερ και ζακέτα Υεφκκ και Χιτώνιο και Κοντομάνικα.
Νομίζω το Χιτώνιο είναι πιο επίσημο αλλά αφού θα πάμε μέσα καλοκαιριού δεν νομίζω ούτε τα βράδια να χρειαστεί μακρυμάνικο. Οπότε χιτώνιο μπλουζάκια είναι ήδη αρκετά.
Αν εχεις αγοράσει δικά σου πράγματα, πιστεύω πως η επιλογή είναι κατά το δοκούν.
Δεν ξέρω αν θα είναι και σε εμάς οφείλω μα σας ενημερώσω αλλά αυτο είναι 100% επιβεβαιωμένο από φίλους που είχα μέσα στις ακόλουθες σειρές
Ε. Φ 2019
ΣΦ 2020
ΕΦ (ΟΠΠΙ) 2021
όλες πι παραπάνω σειρές πλήρωσαν στο τέλος 250 με 270 ευρώ για την σίτιση στην σχολη αστυφυλάκων Κομοτηνής ειδάλλως κράτηση του παραπάνω ποσού από τον μισθό προς ενημέρωση όλων τον μελλοντικών συναδέλφων
Ε. Φ 2019
ΣΦ 2020
ΕΦ (ΟΠΠΙ) 2021
όλες πι παραπάνω σειρές πλήρωσαν στο τέλος 250 με 270 ευρώ για την σίτιση στην σχολη αστυφυλάκων Κομοτηνής ειδάλλως κράτηση του παραπάνω ποσού από τον μισθό προς ενημέρωση όλων τον μελλοντικών συναδέλφων
POL έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 8:53 pm Δεν ξέρω αν θα είναι και σε εμάς οφείλω μα σας ενημερώσω αλλά αυτο είναι 100% επιβεβαιωμένο από φίλους που είχα μέσα στις ακόλουθες σειρές
Ε. Φ 2019
ΣΦ 2020
ΕΦ (ΟΠΠΙ) 2021
εμας θα μας φερνουν φαι απο τη φυλακη της Κομοτηνης, δε το ειδατε στο εγγραφο; Τιποτα δε θα πληρωσουμε, δε θα εχουμε catering οπως αυτοι που ανεφερες!
Πάλι καλά ναι, οι μαγειρες είναι κρατούμενοι, στην ιδέα οτι μαγειρεύουν για φρουρούς μπορεί να βρεις και τπτ μέσα στο φαΐ σου. Έχεις και τη μερίδα τη δίκη μου αμα θες για όλη την εκπαίδευση.
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 11 επισκέπτες