Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Αν δεν ειναι ΑΣΕΠ φυσικα και θα πεσει βυσμα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Ναι γιατί στον ασεπ δν πέφτει βύσμα; Εννοείται παντού θα πεσει βύσμα. Το θέμα είναι πότε θ βγει προκηρυξη. Πιστεύω αρχές τ χρονου, αλλά αντε να δούμε τι θα πουν
Σιγουρα θα βγει μεσα στο 21 πιστευω λιγο πριν το καλοκαιρι . Δεν μπορει να κανει κι αλλιως
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Χαλαρωστε. Να βγει η πρωτη προκηρυξη και βλεπουμε αν και ειμαι πολυ θετικος οτι η πρωτη προκηρυξη θα αφορα εποπ για να δικαιωθουν και οι γυναικες αφου μας επηξαν στους οβα.
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
Αμ πως θα δικαιωθουμε κ εμείς οι γυναίκες; Άσε αγκάθι στην καρδιά. Γτ εμείς δεν πάμε ειδικές δυνάμεις. Κ αν πλακώσουν 3κνοι πολύτεκνοι άστα να πάνε. Εγώ πτυχίο αει έχω κ σε λίγο καιρό το proficiency, οπότε με τα μόρια αυτά δεν ξέρω τι γίνεται. Λογικά πάντως θα βγάλει φέτος αρχές του χρόνου που ελεγαν
-
EΠισης στην εφημερίδα το Θέμα, που κυκλοφορεί λγκ αύριο. Είδα στο ίντερνετ δλδ που το έχουν τίτλο.3000χιλ προσλήψεις στις ενοπλες δυναμεις κάθε χρόνο μέχρι το 2025. Αν πάει 3000 τ έτος, άρα από φέτος, κ υπολογίσουμε κ οβα κ εποπ κ σχολές. Αντε να είναι 1000 γ το καθένα, διότι δν νομίζω όλοι να είναι εποπ
Αει proficency και μπουρδες ... Αν ο αλλος εχει βυσμα κλαφτα χαραλαμπε. Αν ειχες υπηρετησει θα καταλαβαινες τι εννοω.
-
Σίγουρα θα πεσει μέσο όπως πέφτει ακόμη κ στον ασεπ, απλά γενικότερα φοβάμαι μην δεν μπουν καθόλου γυναίκες κ αν μπουν γυναίκες μην είναι μόνο από τριτεκνος πολυτκβες οικογένειες. Εγώ πτυχίο αει κοινωνιολογίας έχω, θ πάρω σ λίγο και proficiency αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να πω γτ δν είμαι ούτε τριτεκνη ούτε πολυτεκνη
-
Το θέμα είναι πότε θα ξεκαθαρίσουν πόσες θέσεις θα είναι η εποπ κ πότε θα ανακοινώσουν προκηρυξη που σίγουρα θα βγει κ φετος
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Κοιταξτε, ας προσγειωθουμε λιγο. Απο το '21 θα ξεκινησουν οι προσληψεις, θα δουμε τοτε τι προσληψεις θα 'ναι. Ωστοσο. Με τους απεναντι γειτονες ας δουμε πως θα τελειωσει το '20 και βλεπουμε για προσληψεις.
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Θεωρητικα προλαβαινει να βγει η προκυρηξη εντος του 20 και οι προσληψεις το πρωτο εξαμηνο του 21;
-
Ε τώρα στους μήνες θα κολλήσουμε; Τι να έβγαινε Νοέμβριο τι να βγει Φεβρουάριο. Αρχικά γ αρχές του χρόνου έλεγαν οπότε πιστεύω γ Γενάρη-Φεβρουάριο.
Από κει κ έπειτα παιδιά συγνώμη αν σας πρήζω, αλλά αγχώνομαι. Γτ εσείς οι άνδρες παίρνετε μόρια κ από τις ειδ δυνάμεις η οβα, γυναίκες αν μπουν θα ναι πιστεύω όλες τπτ τριτεκνες πολυτεκνες
Το βασικό είναι να ξεκαθαρίσουν πόσοι θα είναι εποπ κ ειδικά το 21 που λγκ θ βγει προκηρυξη, γτ μας βλέπω να πεθαίνουμε από αγωνια
Από κει κ έπειτα παιδιά συγνώμη αν σας πρήζω, αλλά αγχώνομαι. Γτ εσείς οι άνδρες παίρνετε μόρια κ από τις ειδ δυνάμεις η οβα, γυναίκες αν μπουν θα ναι πιστεύω όλες τπτ τριτεκνες πολυτεκνες
Το βασικό είναι να ξεκαθαρίσουν πόσοι θα είναι εποπ κ ειδικά το 21 που λγκ θ βγει προκηρυξη, γτ μας βλέπω να πεθαίνουμε από αγωνια
Τι μορια παιρνουμε ρε κοπελια;100 μορια ειναι οι ειδικες δυναμεις και το ΑΕΙ που εχεις 450 πλακα μας κανεις; Με βαση την προκηρυξη του 2009
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Σάβ Σεπ 12, 2020 11:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Επισης αν ΑΕΙ/ΤΕΙ μετρανε μονο για ειδικοτητες που σχετιζεται το πτυχιο οπως ειπαν καποιοι προηγουμενως τσαμπα κοπος τοτε.
Αναφέρεστε βλέπω στα κριτήρια μοριοδότησης και τις λοιπές προϋποθέσεις και δεν δίνετε επίσης βάση στα αθλήματα τα οποία εάν είναι όπως στην τελευταία προκήρυξη, οι υποψήφιες γυναίκες που ενδιαφέρεστε (κυρίως για στρατό ξηράς), δεν πρόκειται να τα βγάλετε ούτε στον αιώνα τον άπαντα.
Να αναφέρω μόνο για όσους δεν γνωρίζουν ότι στις τελευταίες 4 προκηρύξεις που βγήκαν το 2009 για τα 3 όπλα και το 1 σώμα, το κλάμα που έπεσε από το τσεκούρι στα αθλήματα, δεν είχε προηγούμενο.
Και για να σας προλάβω, βεβαίως και έπαιξε μέσο, αλλά στις περιπτώσεις που παίζαμε με τα δέκατα του δευτερολέπτου. Όσοι και όσες ήρθαν εντελώς απροετοίμαστοι και φραπεδάτοι, κλαίνε μέχρι και σήμερα.
Μην στηρίζεστε σε μέσα και έξω λοιπόν.
Τώρα ως προς τις γραμματικές γνώσεις, οι περισσότερες ειδικότητες ζητούσαν απολυτήριο λυκείου (κυρίως όπλα) ή συγκεκριμένες ειδικότητες ΙΕΚ ή ακόμη πιο σπάνια κάποια εξάμηνα περάτωσης ΤΕΙ ή ΑΕΙ ή πτυχιούχους ΑΕΙ (κυρίως σε ειδικότητες σωμάτων όπως έρευνας πληροφορικής, Οικονομικό, Υγειονομικό κλπ)
Όποιος έχει πτυχίο ανθρωπιστικών / κλασσικών σπουδών ας μην στηρίζεται και πολύ σε αυτό, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη. Όλα αυτά θεωρητικά.
Να αναφέρω μόνο για όσους δεν γνωρίζουν ότι στις τελευταίες 4 προκηρύξεις που βγήκαν το 2009 για τα 3 όπλα και το 1 σώμα, το κλάμα που έπεσε από το τσεκούρι στα αθλήματα, δεν είχε προηγούμενο.
Και για να σας προλάβω, βεβαίως και έπαιξε μέσο, αλλά στις περιπτώσεις που παίζαμε με τα δέκατα του δευτερολέπτου. Όσοι και όσες ήρθαν εντελώς απροετοίμαστοι και φραπεδάτοι, κλαίνε μέχρι και σήμερα.
Μην στηρίζεστε σε μέσα και έξω λοιπόν.
Τώρα ως προς τις γραμματικές γνώσεις, οι περισσότερες ειδικότητες ζητούσαν απολυτήριο λυκείου (κυρίως όπλα) ή συγκεκριμένες ειδικότητες ΙΕΚ ή ακόμη πιο σπάνια κάποια εξάμηνα περάτωσης ΤΕΙ ή ΑΕΙ ή πτυχιούχους ΑΕΙ (κυρίως σε ειδικότητες σωμάτων όπως έρευνας πληροφορικής, Οικονομικό, Υγειονομικό κλπ)
Όποιος έχει πτυχίο ανθρωπιστικών / κλασσικών σπουδών ας μην στηρίζεται και πολύ σε αυτό, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη. Όλα αυτά θεωρητικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες