Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
[ΚΥΝΗΓΟΣ] Μαζι σου φιλε. Εγω θελω να αναφερθω στο οτι μεχρι και σε αυτο το πραγμα λειτουτγησαν βυσματικα. Η ελλαδα δεν αλλαζει και ουτε θα αλλαξει σε αυτον τον τομεα!
Xanthos έγραψε:Το να αποκλειστεις δεν το γνωριζω αλλα νομιζω πως ναι.. η εκτος αν σου ακυρωσουνε απο μονοι τους τον εναν απο τους 2 φακελους. οχι η ανεργια δεν πιανει φιλε μου.
με 12,9 και δίπλωμα αυτοκινήτου έχω ελπίδες η έστω επιλαχοντας η τζαμπα τα χαρτιά που θα κάνω;
οι πίνακες των επιλαχοντων δεν βγαίνουν δημόσια και ονομαστικά για να δεις την θέση που έχουν όλοι; πως γίνεται και τους ανεβάζουν;
Ναι μεσω ασεπ υποτιθεμενα δεν χωραει μεσο γιατι ειναι απο ασεπ.. την εποπτεια για τους επιλαχοντες ποιος τους εχει?
Καλα ψιλο πραγμα δεν το λες... δεν λεγετε ψιλοπραγμα να σε σπρωχνει ο αλλος και να περνεις μια θεση που δεν σ αξιζει πχ απο επιλαχων.. ουτε ψιλοπραγμα το. λες απο 4,25 να στο κανει 4,19 επειδη δεν ασχοληθηκες καθολου κ ο αλλος τον εφαγε το καρκαμπιλο να τρεχει για να. προσπαθησει να περασει.. κ μην τρελαθουμε εχω ακουσει πολλες φορες για βυσμα σε αθληματα.. αντε στι λιμενικο εδ ναι γτ ειναι λιγο βαρβατα σχετικα.. αλλα οχι κ στους εφ βυσμα σε ενα 1000αρι... απλα τρεχει ο αλλος κ με το που κουραζετε σταματαει.. κ γω τρεχω τωρα πονανε κ καινε τα ποδια μ αλλα δεν σταματαω κ το βγαζω για πλακα σε καλο χρονο κ με 3 πακετα τσιγαρα την μερα.. απλα ποναω αλλα. δεν σταματαω.. αν ειναι αυτους να τους παρουμε κ μια φραπεδια να αραξουν να μας. βλεπουν η να σας βλεπουν οσοι πανε στα αθληματα
Ναι και με 10 12 απολυτηριο μπηκανε φυσικα... τα ειδαμε κ αυτα.. καλα οχι οτι ειμαι κανας αριστουχος η εχω τα 19αρια αλλα να εχουμε να λεμε.. αν κ τοτε ετρεχαν κ αλλες 2,3 προκυρηξεις.. αλλοι κοπηκανε στα αθληματα αλλοι πηγαν στη σχολη και δεν την παλεψαν.. κ τοτε αρχη τις κρισης εγιναν και 10,000 αιτησεις καπου εκει νομιζω.. φαντασου τωρα ποσες θα γινουν.. το 11 μπηκε ατομο με 2200 μορια.. φετος δηλαδη με ποσο θα μπουνε σε περισσοτερα ατομα; με 2000; πολυ πιναθο γιατι αν δν ανεβασουνε κ το οριο ειναι παρα μα παρα πολλα τα παιδια πιυ παλευαν τοσα χρονια για μορια κ δεν προλαβενουν να κανουν τα χαρτια.. πολλα θα παιχτουνε φετος...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Συμφωνω σε αυτα που γραφετε.. αλλα στους επιλαχοντες και ειδικα στις ισοψηφιες μπορει να γινει η παγαποντια αμα ειναι καλο το βυσμα! Οσον αφορα τα αθληματα να σας δωσω μια ιδεα του τι επικρατει. Στο γηπεδο που πηγαινω για τρεξιμο βλεπω παιδια που δινουν πανελληνιες για αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες να δυσκολευονται πολυ στο 1000αρι.. ειδικα οι γυναικες δε το βγαζει καμια, κανουν πανω απο 5 λεπτα. Και αυτο το βλεπω καθε χρονο, να ξερετε στο μηκος και στο 1000αρι θα γινει μακελειο οπως καθε φορα θα κοπει το 90% των γυναικων, αλλα και πολλοι αντρες βεβαια! Οσο βυσμα και να χεις αμα κανεις 5 λεπτα το τρεξιμο και δε περνας το μηκος, οι αλλοι υποψηφιοι σε βλεπουν απο πισω!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Μιλάω για λεπτομέρειες και όχι για παράδειγμα να κάνεις το 1000 σε 5 λεπτά αλλά άμα το κάνεις 4,25 μπορούνε να στο κάνουνε 4,19... Επισεις στα ψυχοτεχνικα παίζει πολύ μέσον... Μπαίνει ο άλλος μέσα λέει το ονοματεπώνυμο τον κρατάνε 5 λεπτά και φεύγει και οι άλλοι κάθονται 20λεπτο και βάλε μπροστά από μια επιτροπή... Ένα ακόμη είναι ότι σε κόβουνε πόντους και στο ύψος.. Παιδιά όλα είναι πιθανά άμα έχεις μέσον... Στο στρατό και στην αεροπορία και πυροσβεστική παλιά πως έμπαιναν εσείς νομίζετε; Αγράμματος που δεν είχε στο ήλιο μοίρα με 20 στρέμματα χωράφια έγινε μόνιμος στον στρατό και παίρνει 1200? το μήνα τώρα... Φίλος μου με ένα απλό απολυτήριο τον έδωσε ο πατέρας του στον στρατό και με την ειδικότητα που είχε ο πατέρας του... τι λέμε τώρα; Όλα γίνονται... Στην Ελλάδα βρισκόμαστε
-
- Λοχαγός
Εγώ για παράδειγμα δεν έχω ούτε ειδικές δυναμεις ούτε τίποτα... Βγάζω άμα μετρήσουμε το ΙΕΚ και το Γ κατηγορίας 1800 μόρια περίπου.. θα κάνω τα χαρτιά και άμα με παρουνε καλός εάν δεν με πάρουνε θα μπούνε οι πολύτεκνοι τριτεκνοι και αυτοί που έχουνε απολυτήριο λυκείου 18 και 19... Τεσπα... για μένα θα πρέπει να μετρήσουνε αλλιώς τα κριτήρια αλλά τεσπα... δεν θα καθίσω να σας εξηγήσω τωρα
Ε ναι ρε φιλε δικιο εχεις εννοειτε οτι βλεπουν.. στους 100 δεν ειναι ολοι χαζοι οι 10 εχουν τκ θαρρος θα μιλησουν.. αν ειναι να βαλεις ο αλλος βυσμα στα αθληματα κ στα ψυχοτεχνικα τι να τον κανουν; τκ ακουσα κ αυτο.. στα ψυχοτεχνικα βυσμα!!! αν εχεις ψυχολογικα αγορινα μ. δεν σ. φταει κανεις.. κριμα που στερουντε καποιες θεσεις απο ατομα που το θελουνε πραγματικα κ ας μην εχουν τα καταλληλα μορια
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Νομιζω στα ψυχοτεχνικα δε μπαινεις μονος, οταν εδινα για αστυφυλακων μπαιναμε 5αδες,6αδες μεσα!!
Φιλε οσα μορια κ να εχεις δεν χανεις ποτε την ελπιδα φιλε πετρο.. το οτι εσυ εχεις 1800 μορια δεν σημαινει πως ενας που εχει 3000 το θελει περισσοτερο η κανει περισσοτερο γιαυτη τη δουλεια.. απλα εχουνε αυτα τα κριτηρια..
Και με 10 απολυτηριο που ειπες πολυ ειναι βλεπω τωρα εναν με 8,6.. βαρεσε κ ενα δεα εδ ενα γ κ ενα μηχανης κουκλος ο τυπος
-
- Λοχαγός
Και όμως έχουνε βάλει ένα σωρό μέσον στα ψυχοτεχνικα λες και δεν μπορούνε να ζωγραφισουνε ένα γυναικείο σώμα ή να φτιάξουμε μια πεταλούδα ή να κάνουνε μια μαθηματική πράξη
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω σε αυτο που διαφωνω στη μοριοδοτηση ειναι οτι θα επρεπε να παιρνει συγκεκριμενο ποσοστο τριτεκνων-πολυτεκνων οπως στις πανελληνιες. Διοτι τωρα αμα το παμε ετσι θα μπουν ολοι οι πολυτεκνοι. Τελος παντων τα κριτηρια θα ειναι τα ιδια οπως και να χει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες