ΦΑΛΑΞ έγραψε:Μν ακουτε κανενα ντουμα και κανεναν υπουργο... Αν η ευρωπαιοι θελουν να φτιαξουν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης θα βγαλει καλη προκυρηξη! Αλλιως σαν ελληνικο κρατος! Ζησε μαη μου να φας τριφυλλι...
σωστος... Κ απ οτι φαινεται θελουν να τα φτιαξουν...
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Μν ακουτε κανενα ντουμα και κανεναν υπουργο... Αν η ευρωπαιοι θελουν να φτιαξουν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης θα βγαλει καλη προκυρηξη! Αλλιως σαν ελληνικο κρατος! Ζησε μαη μου να φας τριφυλλι...
πραγματικά το θέλουν ή έτσι μας κάνουν να πιστεύουμε; ! Λες για αυτό να έλεγε ο Χρισοχοίδης για Προκήρυξη το Φθινόπωρο; ! Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι δύσπιστος με τις προθέσεις των εκάστοτε Κυβερνώντων!
Apache έγραψε: Σε ολους απανταω που τις κοβουν ασχημα, οχι μονο σε εσενα.
τι εννοείς;
Οτι μαζι με εσενα απανταω και στα παιδια που πιστευουν οτι δεν θα βγαλει και τις κοβουν... Εχει παραπανω απο εναν υπασπιστες ο αρχηγος; Ας γραψει και ο LEW αν εμαθε κατι η αν προκειται να μαθει μεσα στην εβδομαδα, μιας και εχει αποδειχτει απο περυσι οτι η δικια του πηγη δεν κανει λαθος.
πραγματικά το θέλουν ή έτσι μας κάνουν να πιστεύουμε; Λες για αυτό να έλεγε ο Χρισοχοίδης για Προκήρυξη το Φθινόπωρο; Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι δύσπιστος με τις προθέσεις των εκάστοτε Κυβερνώντων!
καλα παιζει και το σεναριο να ηθελαν προεκλογικα μονο να τα φτιαξουν (στα λογια) και τωρα @@.
πραγματικά το θέλουν ή έτσι μας κάνουν να πιστεύουμε; Λες για αυτό να έλεγε ο Χρισοχοίδης για Προκήρυξη το Φθινόπωρο; Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι δύσπιστος με τις προθέσεις των εκάστοτε Κυβερνώντων!
ολοι μας εχουμε γινει δυσπιστοι... Οχι αδικα. Εγω αναρωτιεμαι πριν τη ψηφιση των κεντρων τι ενημερωσε το σαμαρα ο χρυσοχοιδης στη συγγρου οταν τον επισκεφτηκε... Κ αμεσως μετα το βραδυ ψηφιστηκε ο νομος... Εγω πιστευω κατι ηξερε ο χρυσοχοιδης που το ειπε για φθινοπωρο... Κ μην ξεχναμε προεκλογικα μας ζαλισαν τα 3 κομματα της κυβερνησεως για αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας. Αν δεν κανουν κατι θα ξεσηκωθει ο κοσμος ετσι οπως οργιαζει η εγκληματικοτητα...
τι εννοείς;
Οτι μαζι με εσενα απανταω και στα παιδια που πιστευουν οτι δεν θα βγαλει και τις κοβουν... Εχει παραπανω απο εναν υπασπιστες ο αρχηγος; Ας γραψει και ο LEW αν εμαθε κατι η αν προκειται να μαθει μεσα στην εβδομαδα, μιας και εχει αποδειχτει απο περυσι οτι η δικια του πηγη δεν κανει λαθος.
εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι θα βγει η δεν θα βγει, προτιμώ να κρατήσω την άποψη μου για εμένα
τι εννοείς;
εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι θα βγει η δεν θα βγει, προτιμώ να κρατήσω την άποψη μου για εμένα
Αυτο λεω γρυκ, στα @@ σου εσενα... Εδω σε εχω ρωτησει τοσες φορες και εσυ με τρολαρεις
καλα παιζει και το σεναριο να ηθελαν προεκλογικα μονο να τα φτιαξουν (στα λογια) και τωρα @@.
εχουν ψηφιστει με νομο πριν τη διαλυση της προηγουμενης κυβερνησεως...
εχουν ψηφιστει με νομο πριν τη διαλυση της προηγουμενης κυβερνησεως...
Οι νομοι στην Ελλαδα ειναι για να ψηφιζονται και να μην εφαρμοζονται... Αν και πιστευω πως θα φτιαξουν 2-3, απλα και ο αριθμος των κεντρων θα μετρησει θετικα η αρνητικα στον αριθμο των φρουρων