Και ποιος πιστευεις οτι θα κερδισει;Μπαμπης. έγραψε: Πλακα πλακα ρε παιδια, εγω εχω το πτυχιο μου αλλα καταλαβαινω πως νιωθετε, ετσι και οντως ισχυει αυτο καλο ειναι να ξεσηκωθειτε ολοι!
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Τοσα χρονια ρε φιλαρακι που δεν επαιζαν τα μορια Και εμπαιναν με βυσμα ισχυαν κανονικα οι βεβαιωσεις! Με το που εγινε η ολη φαση με μορια εκοψαν τις βεβαιωσεις. Δεν σου βρωμαει τιποτα ς αυτο;Μπαμπης. έγραψε: Πλακα πλακα ρε παιδια, εγω εχω το πτυχιο μου αλλα καταλαβαινω πως νιωθετε, ετσι και οντως ισχυει αυτο καλο ειναι να ξεσηκωθειτε ολοι!
Οχι δε ειναι να κανεις τιποτα και θα σου πω το γιατι. Ετσι την πατησα και εγω. Δηλωσα μπατζης με πτυχιο και δεν εβαλα μεσα το απολυτηριο λυκειου κια με πηραν τηλ να το στειλω. Αυτο σημαινει οτι εκανα βλακεια και την πατησα γιατι θα μετρησει ΜΟΝΟ το απολυτηριο λυκειου και οχι το πτυχιο. Ετσι και ς αυτη την περιπτωση σου νομιζω οτι ΔΕΝ Θα μετρησει η βεβαιωση γιατι ζηταει πτυχιο στην ειδικοτητα σου. Αρα οι βεβαιωσεις ΔΕΝ θα μετρησουν στην αεροπορια μιας και λεει ξεκαθαρα μεσα σελιδα 20 αρθρο 2. Αν ακνω λαθος τι να πω; Και γω την πατησα
Ελεος ρε ***** μου! Ελεος! Δεν ξερω τι αλλο να πωtakis2 έγραψε:Οχι δε ειναι να κανεις τιποτα και θα σου πω το γιατι. Ετσι την πατησα και εγω. Δηλωσα μπατζης με πτυχιο και δεν εβαλα μεσα το απολυτηριο λυκειου κια με πηραν τηλ να το στειλω. Αυτο σημαινει οτι εκανα βλακεια και την πατησα γιατι θα μετρησει ΜΟΝΟ το απολυτηριο λυκειου και οχι το πτυχιο. Ετσι και ς αυτη την περιπτωση σου νομιζω οτι ΔΕΝ Θα μετρησει η βεβαιωση γιατι ζηταει πτυχιο στην ειδικοτητα σου. Αρα οι βεβαιωσεις ΔΕΝ θα μετρησουν στην αεροπορια μιας και λεει ξεκαθαρα μεσα σελιδα 20 αρθρο 2. Αν ακνω λαθος τι να πω; Και γω την πατησα
Να πεις ρε man να σαι καλα! Να εχεις την υγεια σου και δεν εχεις αναγκη κανεναν τους! Για ολους εχει ο Θεος!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Παιδια η βεβαιωση σπουδων Για τον Στρατο ξηρας που περιμενουμε τα αποτελεσματα μοριοδοτειτε κανονικοτατα με 350 μορια. Για την αλλη προκυρηξη αεροποριας εκει ειναι διαφορετικα τα κριτηρια.
Το θέμα είναι οτι και εκεί αναφέρει τα 350 μόρια, αλλα δεν αναφέρει σε ποιες Μοριοδοτείσαι. Υπάρχει μπέρδεμα. Παιρνω τηλ αλλα μιλανε συνεχως για να ρωτήσω.helen έγραψε: Παιδια η βεβαιωση σπουδων Για τον Στρατο ξηρας που περιμενουμε τα αποτελεσματα μοριοδοτειτε κανονικοτατα με 350 μορια. Για την αλλη προκυρηξη αεροποριας εκει ειναι διαφορετικα τα κριτηρια.
Μόλις πήρα τηλ για αεροπορία και μου είπαν οτι για αμυνα αεροδρομίου δεν θα μετρήσουν τη βεβαιωση σπουδών διότι αυτό που τελειώνω δεν εχει σχεση με την ειδικότητα αυτη. Αν είχε σχεση την μετρούσαν. Πολύ αόριστα πραγματα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
ναι ετσι ειναι μαρινα. Για την αεροπορια υπαρχει θεμα με τις βεβαιωσεις οχι για στρατο ξηρας.Marina2 έγραψε: Μόλις πήρα τηλ για αεροπορία και μου είπαν οτι για αμυνα αεροδρομίου δεν θα μετρήσουν τη βεβαιωση σπουδών διότι αυτό που τελειώνω δεν εχει σχεση με την ειδικότητα αυτη. Αν είχε σχεση την μετρούσαν. Πολύ αόριστα πραγματα!
Κατσε βρε κουκλα μου γιατι θα τρελλαθω. Δηλαδη για να μετρησει η βεβαιωση πρεπει αναγκαστικα να ειναι στην ειδικοτητα αυτη που δηλωνεις; Δηλαδη αν εχεις δηλωσει συνοδος πρεπει να Καταθεσεις βεβαιωση ιεκ, τει αει που να εχει σχεση μ αυτη την ειδικοτητα;Marina2 έγραψε: Μόλις πήρα τηλ για αεροπορία και μου είπαν οτι για αμυνα αεροδρομίου δεν θα μετρήσουν τη βεβαιωση σπουδών διότι αυτό που τελειώνω δεν εχει σχεση με την ειδικότητα αυτη. Αν είχε σχεση την μετρούσαν. Πολύ αόριστα πραγματα!
ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΜΥΝΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΤΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ.helen έγραψε:ναι ετσι ειναι μαρινα. Για την αεροπορια υπαρχει θεμα με τις βεβαιωσεις οχι για στρατο ξηρας.Marina2 έγραψε: Μόλις πήρα τηλ για αεροπορία και μου είπαν οτι για αμυνα αεροδρομίου δεν θα μετρήσουν τη βεβαιωση σπουδών διότι αυτό που τελειώνω δεν εχει σχεση με την ειδικότητα αυτη. Αν είχε σχεση την μετρούσαν. Πολύ αόριστα πραγματα!
Δεν εχει σημασια, πως θα βγαλεις τα μορια που ζητανε; Μονο απ το απολυτηριο;
ε ναι. απολυτηριο, αγγλικα... αφου το λεει καθαροτατα: απολυτηριο λυκειου ενιαιου η αλλου ισαξιου, δημοσιου η ιδιωτικου αναγνωρισμενο απο το κρατος. το ΤΕΙ που κολαει σε αυτη την ειδικοτητα; οπως κ σε αλλες ειδικοτητες ζηταει μονο ΤΕΙ κ οχι λυκειοpanos έγραψε: δεν εχει σημασια, πως θα βγαλεις τα μορια που ζητανε; μονο απ το απολυτηριο;
Απολυτήριο Λυκείου - Ξένες γλώσσες - Πολυτεκνία - Παραμεθώριος και να πως βγαίνουν τα μόρια. Δεν είναι δύσκολο. Φυσικά αντιλαμβάνομαι αγαπητέ μου την αγανάκτησή σου.
Μονο απ αυτα θα βγαλεις 500 μορια; Ειναι πολυ δυσκολο, δεν εχουν ολοι πτυχια στις ξενες γλωσσες για να παρουν απο καθε πτυχιο τα 80 μορια Και δεν ειναι ολοι πολυτεκνοιD.Y.K έγραψε:Απολυτήριο Λυκείου - Ξένες γλώσσες - Πολυτεκνία - Παραμεθώριος και να πως βγαίνουν τα μόρια. Δεν είναι δύσκολο. Φυσικά αντιλαμβάνομαι αγαπητέ μου την αγανάκτησή σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες