Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ρε σεις μην παίζετε με την αγωνία ορισμένων εδώ μέσα. Μπαίνετε στο νήμα γράφετε. Οτι σας κάλεσαν και δεν γράφετε περίπου τη σειρά είστε για να κατατοπισετε και τους υπόλοιπους. Ποιο είναι το νόημα να μπεις να γράψεις σε ένα ανώνυμο φόρουμ ότι σας πήραν τηλέφωνο και σας κάλεσαν; Για να σκορπισετε την αγωνία και να πέσουν όλοι πάνω σας να ρωτάνε. Ποια σειρά περίπου είστε;(Όσοι πέφτουν με τα μούτρα να ρωτήσουν σε ποια σειρά είναι να ξέρετε μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί, αν ήθελαν θα είχαν γράψει από την αρχή ότι τους κάλεσαν και ότι περίπου είναι στην τάδε σειρά) Κανείς δεν απαντάει όμως γιατί μπαίνουν και τρολαρουν και παίζουμε την αγωνία μας!
Εσυ που είσαι 22 σε καλεσαν να παρουσιαστεις ; Γιατί κάπου το έχασα
Επίσης συμφωνώ με το σχόλιο του φίλου πιο πάνω ! Εφόσον σας κάλεσαν αν είναι αλήθεια καλό να γράφετε και τη σειρά έστω για να καταλαβαίνουμε που έχει φτάσει ! Είναι πολλα παιδιά που περιμένουν και είναι πολύ αγχωτικό όλο αυτό
Αυτοί που δεν παρουσιάστηκαν είναι 35! Μη λέτε ανακρίβειες ! Και είναι 100% τσεκαρισμένο
Αυτοί που δεν παρουσιάστηκαν είναι 35! Μη λέτε ανακρίβειες ! Και είναι 100% τσεκαρισμένο
Το θέμα είναι να μάθουμε και μέχρι ποιο αριθμό επιλαχόντων έχουν καλέσει
Αρχικά είμαι θέση 22 κ δεν κάλεσαν. Αυτός που είναι 53 κ τον κάλεσαν ή λέει ***** η δεν ξέρω
Παιδιά καλημέρα κανέναν δεν έχουν καλέσει ακόμη από τους επιλαχών και δεν ξέρω τον λόγο στην Β ομάδα έχει πάει μέχρι το 109 στον πίνακα με τους ικανούς για την Α δεν έχω καμία ιδέα... Το θέμα είναι θα πάρουν τους επιλαχών; Η θα μπουν τα βισματα από το παραθυράκι; Αν έφερναν τους επιλαχών δεν πρέπει να μας είχαν καλέσει;
Αρχικά δεν είπα ότι με κάλεσαν ! Είπα ότι είμαι 53 επιλαχων αν διάβασες καλά ! Καλό είναι πριν απαντήσουμε να βλέπουμε καλά
Παιδιά τι γίνεται πια;
Η αποχή είναι 8,30,60 ή 108;
Πότε θα μάθουμε πια;
Δεν ξέρουν να μετράνε;
Η αποχή είναι 8,30,60 ή 108;
Πότε θα μάθουμε πια;
Δεν ξέρουν να μετράνε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες