Κεντρα μεταναστων κερακι καθε μερα για να φτιαχτουν 5-6 ακομα και κατι θα γινει με κονδυλια απο την ε. Ε. Οπως εχει προαποφασιστει! Αν περιμενουμε απο αυτα τα λαμογια... Αντε γεια! Ο αλλος παραιτηθηκε επειδη λεει δεν θα μεινει τπτ στα εργασιακα! Σταυρους λαμπαδες και κεντρα μεταναστων μηπως παρει κανα φρουρο...
Λετε να το ειπε για να ριξει σταχτη στα ματια των τροικανων; Δεν νομιζω ρε παλικαρια... Μακαρι οσα λετε να ειναι σωστα και να βγω εγω λαθος μακαρι! Αλλα η καραμελα Ελλειπή Αστυνόμευση Υπαρχει απο τα χρονια που ηταν ο πατερας μου αστυνομικος (πριν 35 χρονια) χωρίς να υπαρχει τοση εγκληματικοτητα δεν αλλαξε τοτε θα αλλαξει τωρα με τη κριση; Καθε μερα οταν μπαινω στο forum παρακαλαω να βγηκε κατι... Μια καλη δηλωση εστω... Μπαινω σεφφεα fb εδω... Και αυτο που βλεπω ειναι δηλωσεις υπουργου ''δεν Χρειαζόμαστε Περισσότερη Αστυνομια'' θελω να πιστεψω εσας και να ξαναγεμισω ελπιδα οτι θα βγει αλλα... Δεν μπορω... Και ο, τι λεω το λεω παντα φιλικα... Δεν την λεω ουτε κρινω κανεναν! Προς αποφυγη παρεξηγησεων!
Σε αυτούς που τον ψήφισαν να κάνεις τα παράπονα σου, εγώ απλά τόνισα ότι οι προτάσεις που είχε κάνει ο Χρυσοχοιδης πλέον δεν ισχύουν, ότι αποφάσεις παρθούν θα είναι από τον νέο υπουργό
Ρε παιδες δεν σημαινει κατι επειδη ειπε ετσι... Τι θα πει ναι θα κανουμε προσληψεις για να αρχισουν της αντιπολιτευσης τις ***** ; Μην ξεχνατε πως καθε εξαμηνο φευγουν τοσοι με συνταξη. Η εγκληματικοτητα οργιαζει. Ολοι οι της κυβερνησης μας ειχαν ζαλισει πρεκλογικα για την αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας συν το καλυτερο απ ολα τα κεντρα που εχουν ψηφιστει με νομο οτι θα γινουν κ αν θυμαστε ειχαν πει 130 ατομα δυναμη το καθενα συγκεκριμενα ο χρυσοχοιδης οπως επισης μια μερα πριν τη φηφιση του νομου των κεντρων ο χρυσοχο ειχε παει κ ειχε ενημερωσει το σαμαρα στη συγγρου οποτε βαση λογικης θα παρει... Δημιουργουνται κενα συνεχεια... Φιλος κολλητος που υπηρετει δι. Ας μου ειπε οτι κανουν πανω απο 20 μερες να παρουν ρεπο οι οδηγοι... Μονο οι συνοδηγοι τα παιρνουν κ μιλαμε για υπηρεσια που ειναι υπερπληρεις... Καλα για τα τμηματα δεν σχολιαζουμε καν για τις ελλειψεις... Υπομονη χρειαζεται... Για ολους μας ειναι δυσκολο ποσο μαλλον για αυτους που ειναι κ η τελευταια τους χρονια. Υπομονη κ κερακι οπως προανεφεραν πιο πανω... Επισης αν καποιος δει τη προιστορια το 07 το 08 που ηταν η νδ κυβερνηση ειχε παρει 3500 ατομα εφ... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια... Κουραγιο
Παίδες μακάρι να βγω ψεύτης αλλά απο 2 πολυ εγγυρες πηγές έμαθα οτι κατα 90% φέτος δεν θα πάρει άτομα... 1η πηγή: Ντούμας, έχουμε ζητήσει άτομα αλλά πολύ δύσκολα για φέτος διότι δεν υπάρχουν λεφτά ούτε τη σχολή να βγάλουνε...
2η πηγή από το υπασπιστήριο του αρχηγού: Κατά 90% φέτος δεν θα γείνουν προσλήψεις ειδικών φρουρών και είδομεν για του χρόνου...
Greek_Army έγραψε:Ξεχάστε τι έλεγε ο παλιός, αυτός πάει μας άφησε καιρούς, να βασίζεστε στα λόγια του νέου υπουργού
Τα οποια ειναι; Δεν χρειαζομαστε περισσοτερους αστυνομικους, εχουμε 55000... Μαλιστα, οπως εχω ξαναπει αν φυγουν 3000 με συνταξη και παρει 1000 φρουρους λιγοτερους αστυνομικους δεν θα εχουμε απο πριν; Δλδ τι επρεπε να πει στις προγραμματικες; Οτι θα κανει 5000 προσληψεις μονο στην ΕΛ. ΑΣ; Σε ολους απανταω που τις κοβουν ασχημα, οχι μονο σε εσενα. Εγω πιστευω δεν αλλαζει κατι απο τις δηλωσεις του νεκροθαφτη, δεν ηταν στο προγραμμα να βγει μεσα στο καλοκαιρι.
Μολις διαβασα στο crimesonair http://crimesonair.blogspot.gr/2012/07/blog-post_08.html#more ολη την ομιλια δενδια αν δειτε αναφερει χαρακτηριστικα οτι πρεπει να φτιαχτουν τα κεντρα μεταναστευσης... Αρα; Με τι θα επανδρωθουν; Εγω προσωπικα πιστευω οτι μαλλον τη προκηρυξη θα τη χωσουν στα κονδυλια της Ε. Ε για την επανδρωση των κεντρων γι αυτο καθυστερουν...
Apache έγραψε: Σε ολους απανταω που τις κοβουν ασχημα, οχι μονο σε εσενα.
τι εννοείς;
Apache έγραψε: Τα οποια ειναι; Δεν χρειαζομαστε περισσοτερους αστυνομικους, εχουμε 55000... Μαλιστα, οπως εχω ξαναπει αν φυγουν 3000 με συνταξη και παρει 1000 φρουρους λιγοτερους αστυνομικους δεν θα εχουμε απο πριν; Δλδ τι επρεπε να πει στις προγραμματικες; Οτι θα κανει 5000 προσληψεις μονο στην ΕΛ. ΑΣ;
ναι αυτό το έχουμε εμπεδώσει, έχει γραφτεί στο φόρουμ τουλάχιστον 5-6 φορές...
Falcon έγραψε:Παίδες μακάρι να βγω ψεύτης αλλά απο 2 πολυ εγγυρες πηγές έμαθα οτι κατα 90% φέτος δεν θα πάρει άτομα... 1η πηγή: Ντούμας, έχουμε ζητήσει άτομα αλλά πολύ δύσκολα για φέτος διότι δεν υπάρχουν λεφτά ούτε τη σχολή να βγάλουνε...
2η πηγή από το υπασπιστήριο του αρχηγού: Κατά 90% φέτος δεν θα γείνουν προσλήψεις ειδικών φρουρών και είδομεν για του χρόνου...
Η ελπίδα πάντος πεθαίνει πάντα τελευταία...
περυσι υπηρχαν; Εγω παλι απο πηγη απο το υπασπιστηριο εμαθα οτι μαλλον Θα βγει... Τι να πω... Το ραδιοαρβυλα παει συννεφο μαλλον...
Falcon έγραψε:Παίδες μακάρι να βγω ψεύτης αλλά απο 2 πολυ εγγυρες πηγές έμαθα οτι κατα 90% φέτος δεν θα πάρει άτομα... 1η πηγή: Ντούμας, έχουμε ζητήσει άτομα αλλά πολύ δύσκολα για φέτος διότι δεν υπάρχουν λεφτά ούτε τη σχολή να βγάλουνε...
Η ελπίδα πάντος πεθαίνει πάντα τελευταία...
περυσι υπηρχαν; Εγω παλι απο πηγη απο το υπασπιστηριο εμαθα οτι θα βγει... Τι να πω... Το ραδιοαρβυλα παει συννεφο μαλλον...
αδερφέ άμα μπορείς μέσω πμ στείλε μου όνομα γιατί αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό κ ελπίζω η δική σου πηγή να είναι ποιο έγκυρη... Μακάρι
Μν ακουτε κανενα ντουμα και κανεναν υπουργο... Αν η ευρωπαιοι θελουν να φτιαξουν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης θα βγαλει καλη προκυρηξη! Αλλιως σαν ελληνικο κρατος! Ζησε μαη μου να φας τριφυλλι...