Ειδικότητες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: λοχαγος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ »

Ενταξει ευχαριστω πολυ συγγνωμη αν κανω ηλιθιες ερωτησεις, και κατι αλλο να ρωτησω που ειδα στο forum και θελω να ξερω αν ισχυει, το οτι αν πας λοκ κρατας την ειδικοτητα που ειχες απο το κεντρο που ησουν, εγω παρουσιαζομαι σπαρτη με την ειδικοτητα διαβιβαστης, την ειδικοτητα αυτη θα τη κρατησω αν παω στα λοκ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ενταξει ευχαριστω πολυ συγγνωμη αν κανω ηλιθιες ερωτησεις, και κατι αλλο να ρωτησω που ειδα στο forum και θελω να ξερω αν ισχυει, το οτι αν πας λοκ κρατας την ειδικοτητα που ειχες απο το κεντρο που ησουν,εγω παρουσιαζομαι σπαρτη με την ειδικοτητα διαβιβαστης, την ειδικοτητα αυτη θα τη κρατησω αν παω στα λοκ;

1. Δεν είσαι διαβιβαστής απλά μάλλον θα έχεις ένδειξη. Οπότε και να έμενες στην σπάρτη θα άλλαζε λογικά

...
Γιώργος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ρε παιδια η ειδικοτητα ΟΔΑ τι ειναι; Εχω φαει το κοσμο και δεν εχω βρει τπτ! Οδηγος υποθετω, αλλα το Α δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι!

πανος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από πανος »

Πως μπορω να παρω την ιδικοτητα αυτη στον στρατο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

Γιώργος έγραψε:Ρε παιδια η ειδικοτητα ΟΔΑ τι ειναι; Εχω φαει το κοσμο και δεν εχω βρει τπτ! Οδηγος υποθετω, αλλα το Α δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι!

Oδηγός/Ασυρματιστής λογικά δεν βρίσκω κάτι άλλο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

πανος έγραψε:Πως μπορω να παρω την ιδικοτητα αυτη στον στρατο Oδηγός ιερέα;

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Εντάξει, δεν παίζεται ο τύπος.

Εγώ θα ήθελα ειδικότητα ελεγκτής υαλοκαθαριστήρων στρατηγού.

Θα ελέγχω αν έχουν βρομιές.

dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από dimitrisx_larissa »

Παιδια βγηκαν και τα αποτελεσματα στο stratologia.gr. Δειχνει και την ειδικοτητα. Λεει οτι ειμαι πεζικο (οδηγος αυτοκινητου). Δλδ τι ακριβως γινεται ς αυτην την ειδικοτητα; Ειμαι τελειως ασχετος μ αυτα τα θεματα! Μ εβαλαν εκει λογω διπλωματος ιχ; Αλλαζει η ειδικοτητα στη πορεια?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 23
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

dimitrisx_larissa έγραψε:Παιδια βγηκαν και τα αποτελεσματα στο stratologia.gr. Δειχνει και την ειδικοτητα. Λεει οτι ειμαι πεζικο (οδηγος αυτοκινητου). Δλδ τι ακριβως γινεται ς αυτην την ειδικοτητα; Ειμαι τελειως ασχετος μ αυτα τα θεματα! Μ εβαλαν εκει λογω διπλωματος ιχ; Αλλαζει η ειδικοτητα στη πορεια;

Το ότι σου έδωσαν μια ειδικότητα δεν σημαίνει ότι θα τη πάρεις. Για να πάς σαν Οδηγός Αυτοκινήτου πρέπει να μην έχεις προβλήματα υγείας.

Αν στη δώσουν, απλώς θα μάθεις να οδηγείς όχημα Mercedes 4x4, τίποτα το συγκλονιστικό.Εικόνα
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειδικότητες στο στρατό

Nassos έγραψε:
dimitrisx_larissa έγραψε:Παιδια βγηκαν και τα αποτελεσματα στο stratologia.gr. Δειχνει και την ειδικοτητα. Λεει οτι ειμαι πεζικο (οδηγος αυτοκινητου). Δλδ τι ακριβως γινεται ς αυτην την ειδικοτητα; Ειμαι τελειως ασχετος μ αυτα τα θεματα! Μ εβαλαν εκει λογω διπλωματος ιχ; Αλλαζει η ειδικοτητα στη πορεια;

Το ότι σου έδωσαν μια ειδικότητα δεν σημαίνει ότι θα τη πάρεις. Για να πάς σαν Οδηγός Αυτοκινήτου πρέπει να μην έχεις προβλήματα υγείας.

Αν στη δώσουν, απλώς θα μάθεις να οδηγείς όχημα Mercedes 4x4, τίποτα το συγκλονιστικό.Εικόνα

δλδ νασσο, οταν λες να προβληματα υγειας; Ειμαι καμια 100αρια κιλα κ εχς και 3,50 μειωπια! Τη χανω ε; Απ τη μειωπια;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Με την καμία δεν θα τη πάρεις. Οι οδηγοί αυτοκινήτων έχουν σωματική ικανότητα Ι1.
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειδικότητες στο στρατό

Nassos έγραψε:Με την καμία δεν θα τη πάρεις. Οι οδηγοί αυτοκινήτων έχουν σωματική ικανότητα Ι1.

ευχαριστω ρε νασσο! Αμεση απαντηση! Εισαι κ ο ΠΡΩΤΟΣ! Ποια η ειδικοτητα ειναι χαλαρη;
εσυ τι θα επελεγες αν ησουν στη θεση μου; Βασικα θελω να ειμαι και κοντα στη λαρισα αν ειναι ευκολο, για προσωπικους λογους! Μηπως το πτυχιο της νοσηλευτικης μπορεσει να βοηθησει σε κατι στο στρατο; Δλδ να μπω σε μια ειδοκοτητα αναλογη μετα το κεντρο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Αν είχα τέτοιο πτυχίο θα πήγαινα Υγειονομικό.
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειδικότητες στο στρατό

Εμενα ομως δεν με πηγαν! Εκει ειναι που σκαω! Γτ διαβασα σε φορουμ οτι πηγαν αλλοι στη θηβα χωρις καν να εχουν πτυχιο, ιατρικης, νοσηλευτικης η τεσπα καποιο πτυχιο υγειονομικου! Ειναι πιθανον να αλλαξω ειδικοτητα ομως; Η πρεπει να βαλω λιγο το "χερακι" μου; Με κανενα βυσματακι - αν βρω -!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Σίγουρα θα αλλάξεις ειδικότητα.

Τώρα αν θές να αλλάξει και ειδικότητα και Σώμα (να πας δλδ Υγειονομικό), ναι θέλει καλό βύσμα. Πόσο μάλλον αν θές να πάς κοντά στο τόπο κατοικίας σου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης