35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

spirosgiapros έγραψε:Στρατηγε δεν σε πιανω... Αυτο που θελω να πω ειναι... Τι σημασια εχει αν καποιος εφαγε τρελλο καψονι... Αμα δεν φαει ο καταδρομεας καψονι ποιος θα φαει; ... Και στο κατω κατω τι καψονι... Καψονια ειναι τη σημερινη εποχη; ... Τι να πουν και οσοι βγαλανε σχολειο αιχμαλωτων
Μα αυτο σου λεω εδω κυπρος αλλου καψωνια αλλο υπομερους θεμα να μιλησουμε για καψωνια
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Να ρωτήσω σχετικά με τα οικονομικά: Έχω ακούσει οτι δίνουν 300? εάν υπηρετείς καταδρομέας στην Κύπρο; Αληθεύει; Αν και είναι θέμα διαχείρισης του καθένος, αλλά μπορεί κάποιος να τα βγάλει πέρα με αυτά τα 300? χωρίς επιπλέον χρήματα απο τους γονείς του;

Θέλω να πώ εάν φτάνουν να βγαίνεις στις εξόδους για καμιά μπύρα, φαγητό κλπ;
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier

Όποιος υπηρέτησε ας πεί την εμπειρία του και τί έξοδα είχε
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια χαρα σε ολους οσους υπηρετησαν σε αυτη την μοιρα,1992 91α ΕΣΣΟ τα παντα ολα, τα οποια αν τα πω θα γραψουμε τομους, ζουμε για αυτη την μοιρα μεχρι να μας ξανακαλεσει, ειναι το γλυκοπικρο κομματι της ζωης μας.

Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier

Κανείς άλλος;
Anonymous

Εγω ημουν 168 σειρα διαβαζω για τα καψωνια σας και γελαω. Το 1985 παίρναμε 50 λίρες μόνο για τσιγαρα και ξυραφάκια εφταναν.

Anonymous

Παιδια καλησπερα παρουσιαζομαι φεβρουαριο πως μπορω να παω κυπρο κ 35μκ; Μονο ι1 παει η οχι; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier

Νομίζω οτι συμπληρώνεις μία δηλωση όταν παρουσιαστείς, για να πάς Κύπρο.
Anonymous

Παιδια ιπιρετισα στιν 35 κ ειναι παλουκι... αλλα εχει κ τα καλα του... ΕΣΣΟ απο λελε κ τρελελε!43 μοιρα κουσισ... λεοντες!

Anonymous

δνεας έγραψε:Ήμουν 304, η Κυπρος δεν είναι ακριβή και με τα λεφτά που παίρνεις περνάς γαμάτα. Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη γυμναστική, τρέξιμο το πολυ 10 χιλιόμετρα αλλα αυτό θα γίνει μια φορά το μήνα κ αν, συνήθως μέχρι ενα χωρίο εκει δίπλα θα πηγαίνεις,30 λεπτα τρεξίμο. Καψώνια κ τέτοια δεν παίζουν, ούτε στίβο μάχης δεν περνάνε τώρα. Μόνο άμα έχει καύλες ο διοικητής κατί μπορεί να γίνει. Θα χορτάσεις χοτ ντογκ και στις ασκήσεις θα τρώς σουβλάκια κ σεφταλιές. Γενικά τα στελέχη (Αλχιες, Υπλγοι κλπ) είναι καλά, οι απο πάνω είναι παρτάκηδες και της παπάτζας, όταν είναι καριεριστες έτσι είναι, οι φαντάροι δεν πρέπει να παραπονιούνται οτι κακοπερνάνε... Και υπάρχουν πολλοί φλόροι που κλαίγονται για τη γυμναστική κ το καψώνι, μόνο τα μόρια θέλουν όλοι. Πάντως είναι καλύτερα από άλλες μονάδες, και το φαγητό κ η γυμναστική, όταν επαναπατρίστηκα είδα τις σειρές μου στο πεύκο...
Καλοί κ κακοί, φλόροι κ φίδια υπάρχουν σε όλες τις σειρές, ο καθένας ας κοιτάξει να είναι εντάξει κ γαμάτος για τον εαυτό του.

Πεστα ρε σειρουλα και εγω εκει ημουνα στο Λ/Δ με το βατραχι τον γαματο ΛΓΟ και τον τρελλοΑΛΧΙΑ. Αλλα δεν την πάλευα ψυχολογικά κυριως... ***** ειδικες δυναμεις. Ολοι οι γιωταδες το παιζανε κομμαντα και τα κομμαντα ηταν τα πιο ***** τα παιδια. Ασε που λογω ηλικιας με ειχαν βαλει στο γραφειο για υπηρεσιες κτλ και οταν έφυγε ο παλιος με αδεια εφαγα ενα παλουκι οσο ελειπε αστα ναπανε. Τους πηγαινε σχεδον ολους μια-μια και εγω μονο κυριακη εβγαινα. Και οσα λενε οτι ειναι ακριβη και τετοια δεν ισχυουνε. Μονο τα σουβλακια ειναι ακριβα καφεδακι 3? μπυριτσα απο 3-4.5? και πουτάνες 20? με ''χειρωνακτικη''. Τεσπα εγω προσωπικα δε μπορω να πω τιποτα γιατι πηγα με κακωση στο ποδι και δε με επιανε τιποτα απολυτως απο γυμναστικες κτλ ουτε εκπαιδευση - τιποτα γραφειο και σκοπετο - θαλαμοφυλικι. Ευτυχως που πηγα χτυπημενος και κοπηκα ευκολα αλλιως θα ειχα πιασει κανα πιτσιρικι απο 303 και θα τουκανα τη μαπα κρεας... Σουλεγανε παρε 50 και αυτοι ουτε 10 δε περνανε... Βεβαια και πεζικο που πηγα μετα στον 290 στην λημνο δεν ηταν καθολου ευχαριστα 3μηνες εμπλοκη με υπηρεσιακο μονο... Ψηλα - ψηλα τα jokey τα λελε
Anonymous

ΛΟΚ soldier έγραψε:Να ρωτήσω σχετικά με τα οικονομικά: Έχω ακούσει οτι δίνουν 300? εάν υπηρετείς καταδρομέας στην Κύπρο; Αληθεύει; Αν και είναι θέμα διαχείρισης του καθένος, αλλά μπορεί κάποιος να τα βγάλει πέρα με αυτά τα 300? χωρίς επιπλέον χρήματα απο τους γονείς του;

Θέλω να πώ εάν φτάνουν να βγαίνεις στις εξόδους για καμιά μπύρα, φαγητό κλπ;

Αν δεν τα τρως στις πουτανες μια χαρουλα ειναι τα φραγκα
Anonymous

2000Α ΕΣΣΟ.264! η 35 θεωρειτε ισως απο τις πιο μαχιμες μοιρες στην ιστορια... τωρα δεν ξερω τι γινεται. δυσκολα για οποιον δεν θελει να ζοριστει. αλλα εμπειριες για λιγους. οσο πιο παλια τοσο καλυτερα.
ΜΑΧΗΜΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΧΗΜΟΣ »

Ημουνα λοχιας στην 236 σειρα στην 35 ΜΚ. Τοτε τα καψωνια ηταν τροπος ζωης για τους "παλιους"... Τωρα εχω ακουσει οτι εχουνε "μαλακωση" πολυ τα πραγματα... Ηταν εμπειρια ζωης κ πραγματικα εκει εγινα αντρας. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!
ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗΣ »

Εχω μυωπια 1 και αστιγματισμο 0,5 σε καθε ματι... Ειμαι καυλ... Ος θα με δεκτουν ναι η οχι;

L.O.K SP
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από L.O.K SP »

Παιδεια θελω να υπιρετησω κυπρο και συγκεκριμενα στην 35μκ, οταν μπω μεγαλο πευκο θα το διλωσω; Ειναι διαφορετικη η 35μκ απο την ΕΛΔΥΚ; Και τι διαφορες υπαρχουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες