Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Σ ευχαριστω Μαρινακι μου εισαι πολυ καλη. Μου εδωσες θαρρος τωρα! Να σε εχει ο Θεος καλα κ σου ευχομαι καλη επιτυχια!
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Και σε εσενα καλή επιτυχία Μαράακι μου...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Τελικά τα τατουάζ στις ειδικές δυνάμεις επιτρέπονται;
η θα είναι πάντα αμφιλεγόμενη η απάντηση;
*Αν δεν έχεις τατουαζ οταν μπεις ειδικες δυναμεις, υπαρχει περιπτωση να κανεις κανενα αφου μπεις;(εστω και με αδεια απο τον διοικητη)
*Αν δεν έχεις τατουαζ οταν μπεις ειδικες δυναμεις, υπαρχει περιπτωση να κανεις κανενα αφου μπεις;(εστω και με αδεια απο τον διοικητη)
- Nicolas_mk2
- Ταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
PAR!S έγραψε:Τελικά τα τατουάζ στις ειδικές δυνάμεις επιτρέπονται;
Ρωτα το διοικητη σου και οτι σου απαντησει κανεις...
Τατουαζ επιτρεπονται σιωπηρα πλεον αλλα οχι σε εμφανες σημειο του σωματος, με προσβλητικο περιεχομενο κτλ.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
10/2 παρουσιαστικα στο ΚΕΕΔ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ) οι 7 στους 10 ειχαν τρυπα ταττοο δεν ειχαν πολλοι αλλα και αυτοι που ειχαν δεν τους ειπαν τιποτα δεν το κοιτανε πλεον τοσο πολυ αρα μη σκατε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Γεια σας παιδακια τι κανετε; Μακαρι αυτη η ιστορια με τα τατουαζ κ τις τρυπες να μην εχουν ουσια στα εποπ γτ εγω εχω ηδη κ δν θελω να κοπω μονο γ αυτο τ λογο. Δλδ να πληρουμε τις προυποθεσεις κ να εχουμε προβλημα σε αυτο τν τομεα. Σας ευχομαι ν περνατε καλα
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Εγω πιστευω Μαράκι οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μιλαω μονο γιαυτα που ειδα εγω οταν εδινα που οι γιατροι δεν παρέπεμψαν καμια στην Επιτροπή Απαλλαγων. Ευχομαι τα καλύτερα!maria*87 έγραψε: Γεια σας παιδακια τι κανετε; Μακαρι αυτη η ιστορια με τα τατουαζ κ τις τρυπες να μην εχουν ουσια στα εποπ γτ εγω εχω ηδη κ δν θελω να κοπω μονο γ αυτο τ λογο. Δλδ να πληρουμε τις προυποθεσεις κ να εχουμε προβλημα σε αυτο τν τομεα. Σας ευχομαι ν περνατε καλα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ 3 ταττο το ενα ειναι στο μπουτι μεγαλουτσικο. Το αλλο στον αστραγαλο Και το αλλο ειναι ενα μικρο πολυ χαμηλα δεν φαινεται καν θα πρεπει να ειμαι γυμνος. Ε. Δ θα με δεχτουν; Εχω μεγαλο αγχος! Αν μπορειται πειτε μου σας ευχαριστω πολυ
!
!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επικοινωνία:
Το δικο μου προβλημα δεν ειναι αν θα με παρουν για ΕΠΟΠ στις ΕΔ. Πολλοι που εχουν tattoo και τρυπες απο σκουλαρικι μπαινουν. Αυτο που πραγματικα με προβληματιζει ειναι αν θα ειμαι καταλληλος για να παρω την "πουλαδα" απο την ΣΧ. ΑΛ οταν και αν με το καλο γινω ΕΠΟΠ. Εχω ενα tattoo στον ωμο πανω απο το μπρατσο, μια τρυπα απο σκουλαρικι στο αυτι και επισης εχω σπασει τα παλιοτερα και τα 2 μου ποδια απο ατυχημα με την μοτοσυκλετα μου (η οποια μου λειπει). Οποις γνωριζει τις προϋποθεσεις για να εγκριθει ενας ΕΠΟΠ καταλληλος για πτωση με αλεξιπτωτο με σκοπο την "πουλαδα", ας μου πει για να μου φυγει αυτη η εννοια.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια ειναι ασχημο να χασω την θητεια μου στα ΛΟΚ για τα ταττοο. Ας μου πει καποιος ο οποιος ξερει τι να περιμενω. Ευχαριστω πολυ!
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μάγκα εχω εκπεδευτή στη 1ΜΑΛ που εχει 3 τατουαζ και το ενα ειναι στο πόδι και στη γυμναστική φαίνεται... Ξεχασε τις ***** που σου λενε τα γιωτόμπαλα.
Δεν θα χάσεις τίποτα. Θα πας κανονικα στα ΛΟΚ...
Εδω στα αλεξίπτωτα και δεν υπαρχει πρόβλημα...
Οσο για τα σκουλαρίκια παλι δεν υπάρχει προβλημα με τις τρύπες...
Μην αγχώνεσαι για τετοια.
Δεν θα χάσεις τίποτα. Θα πας κανονικα στα ΛΟΚ...
Εδω στα αλεξίπτωτα και δεν υπαρχει πρόβλημα...
Οσο για τα σκουλαρίκια παλι δεν υπάρχει προβλημα με τις τρύπες...
Μην αγχώνεσαι για τετοια.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Επικοινωνία:
Ναι ρε Κωστα, αλλα εχεις ακουσει που λενε για την πιεση του αερα, οτι οι τρυπες απο τα σκουλαρικια "σκανε" και οτι αν εχεις σπασει κατι μπορει να ξανασπασει και διαφορες αλλες βλακειες.'Η μηπως αυτα ισχυουν μονο για τους πιλοτους μαχητικων αεροπλανων, επειδη εχουν να "κανουν" με πολλα "G";
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
ΝΑ σε καλα ρε φιλε με ανακουφισες ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Αυτο φιλε δεν ισχυει διλαδι αν εχεις τρυπα θα εκραγει το αυτι σου αφου αμα το εχεις βγαλει το σκουλαρικι επουλωνετε η πληγη. Και παλι εαν ισχυει πιστευω πως θα ισχυει καπου που θα εχει αποσυμπιεση του αερα οπως ειπες και εσυ μαχητικα αεροπλανα ή κατι τετοιο
-
- Επικοινωνία:
Κοστη; Την εχω χρονια την τρυπα φιλε μου και δεν κλεινει πλεον. Την εκανα στα 16 μου και ειμαι 25 τωρα... Γι αυτο με απασχολει! Αλλα κι εγω αυτο σκεφτομαι. Αλλιως ειναι να εισαι πιλοτος μαχητικων και αλλιως ειναι να εισαι επιβατης στο C130. Πιστευω οτι δεν παιρνεις τα ιδια G απο εναν πιλοτο μαχητικων. Θα δουμε... Παντως με τιποτα δεν θελω να παω ΕΠΟΠ και να μην μπορω να βγαλω διαφορα Σχολεια... Δεν θελω να ειμαι "γιωτας"! Αν ειναι ετσι καλυτερα να μην παω καθολου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες