Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Giorgooo

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Giorgooo »

Καλησπέρα σάς γνωρίζει κάποιος πώς κατανέμονται η θέσεις πάει ο καθένας όπου θέλει η υπάρχει κάποια προτεραιότητα?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

PyRos έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 2:18 am 300 εμοδε θα βγει αυτή την εβδομάδα. Οι 150 θα απορροφηθούν από την ίδια λίστα λίγο αργότερα γτ έφαγαν άκυρο οι οδηγοί.
Δεν παίζει αυτό με την ΕΜΟΔΕ ! Δεν ξέρω που το άκουσες εσύ πάντως δεν ακούστηκε πουθενά, πόσο μάλλον για αυτήν την βδομάδα που ακόμα καλά καλά δεν έχει γίνει εγκατάσταση των 186 επιλαχών! Για τους οδηγούς δεν γνωρίζω, πάντως ΕΜΟΔΕ πολύ πιθανό να πάει για το 2026 ! Μακάρι να γίνει, αλλά δεν ! Ακόμα δεν έχουν τελειώσει η ενστάσεις των εποχιακών! Θα προκυρήξουν 300 άτομα ΕΜΟΔΕ ;! Και 2ον για να κλείσω εδώ, η ΕΜΟΔΕ μαζί με όλη την διαδικασία της προκ (που δεν είναι μικρή διαδικασία) ενστάσεις, γιατρούς, αθλήματα, εκπαίδευση, μαθήματα, και εγκατάσταση σε ομάδα, θέλει τρελό τρέξιμο για να τους έχεις αντιπυρική ! Παιδιά, δεν το λεω με κακό τρόπο αλήθεια, αλλά εάν δεν έχετε ιδέα τι γίνετε, ή δεν ξέρετε, ή ακούσατε από κάποιον που του είπε κάποιος, καλό είναι να μην μιλάτε με σιγουριά, άποψη εννοείτε να έχετε, αλλά με σιγουριά εάν δεν υπηρετείτε στο σώμα και πχ. Για τώρα στην ΕΜΟΔΕ που αναφέρομαι, καλό είναι να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο που είναι εδώ, είτε είναι πολίτες είτε είναι εποχιακοί ή το οτιδήποτε ! Εάν είστε όντως τόσο σίγουροι τότε εννοείτε να ενημερώνετε, απλά αυτή η σιγουριά, δυστυχώς δεν ! Καλή σας συνέχεια, καλή επιτυχία σε όλους/ες του επιτυχών αλλά και επιλαχών !
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από djtzou »

Οπως ειπε και ο υπυργος ολα θελουν να γινουν γρηγορα... Και για εποχικους και) που θα τρεξουν μεσα στο πασχα... Επισης για εμοδε ακουγετε πολυ εντονα. Το θεμα ειναι στην πραξη... Διοτι γινετε χαμος κυριως λογο εορτων
Επισκέπτης

Αρχικά να πούμε κάπου εδώ ότι ο Υπουργός χτες ανέφερε για 300 ΕΜΟΔΕ. Η προκήρυξη θα έρθει απλά δεν γνωρίζουμε χρονικό ορίζοντα και θα είναι με διαδικασίες fast track. Πολύ πιθανό η προκυρηξη να βγει Μάιο για να δώσουν +1 αντιπυρική στους ήδη εποχικούς. Οι επιλαχόντες που ξεκίνησαν χτες δεν φτάνουν για να στελεχώσουν όλες τις νέες μονάδες ΕΜΟΔΕ, επόμενος όπως σε όλα τα πράγματα μέσα στο Π. Σ χρειάζεται υπομονή για να δούμε πότε θα γίνει.
Αν κάποιος έχει κάτι διαφορετικό σαν πληροφόρηση ας με διαψεύσει αλλά τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό δείχνουν
Επισκέπτης

Όλοι οι νέοι εποχικοί με το υπογράψουν σύμβαση αν βγεί καπάκι προκήρυξη εμοδε παίρνουν αντιπυρικη κανονικά; Δεν πρέπει να έχουν ολοκληρώσει μία αντιπυρικη για να μοριοδοτηθουν?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 2:27 pm Όλοι οι νέοι εποχικοί με το υπογράψουν σύμβαση αν βγεί καπάκι προκήρυξη εμοδε παίρνουν αντιπυρικη κανονικά; Δεν πρέπει να έχουν ολοκληρώσει μία αντιπυρικη για να μοριοδοτηθουν;
Κανονικά.
Επισκέπτης

Με το που υπογράψεις έχεις και την αντιπυρική κ ας δουλέψεις 2 μέρες ….
Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

Η προκυρηξη της εμοδε θα βγει μέχρι την Παρασκευή. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω πρόκειται για 300 εμοδε.270 τεχνικό προσωπικό και 30 επιστημονικό.
Επισκέπτης

Να κανω εγω μια ερωτηση; Τις προαλλες εγραψε εδω στο φορουμ ενας οτι τους εποχικους δεν τους πιανουν οι επιφυλακες ισχυει;
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Ναι δεν τ λες με κακό τροπο απλά θες να μπεις εμοδε ενω άκομαα δεν μπήκες εποχικος. Η προκήρυξη θα τρέξει κανονικά για να περνάνε μαζί γιατρούς και εμοδε και εποχικοί όπως έγινε το 22. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει βγει. Ο ίδιος ο υπουργός το είπε.
Επισκέπτης

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε, ο υπουργός το επανέλαβε, το ίδιο λένε και στις εμοδε που έχω φίλους με πληροφορίες από το διοικητή τους μέχρι και πόσα άτομα ζήτησε μου έχουν πει οπότε μην ακούτε κανένα και συνεχίστε τη προπόνηση σας. Τπτ βέβαια δεν είναι σίγουρο αλλά παρά να παρατήσετε και να βγει καλύτερα να συνεχίσετε και να είστε έτοιμοι ειδικά όσοι είστε στα όρια 33-35 ηλικιακά μπορεί να μην έχετε άλλη ευκαιρία. Ακουγεται για τώρα άμεσα η μετά το Πάσχα. Οπως και να έχει συνεχίστε το ίδιο δυνατά προπονήσεις να βγάζετε όχι 3 έλξεις,10 ώστε να μην μπορεί κανείς να σας κόψει.
Επισκέπτης

Μη λέτε ότι να ναι. Αντιπυρικη δικαιούσαι με την λύση της σύμβασης παράδειγμα αν μπει ένας επιλαχών Ιούλιο και κάνει 4-5 μήνες με την λήξη της σύμβασης έχει μια αντιπυρική.
Kakarot
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kakarot »

Πόσες έλξεις θέλει και παίζει ρόλο η λαβή ;
Episkeptis2

Δημοσίευση από Episkeptis2 »

Στον Νομό μου πηραν 19 άτομα εποχικούς-μάχιμους και εγώ είμαι στην 24η θέση επιλαχών. Υπαρχει κάποια ελπίδα να με καλέσουν τώρα η μελλοντικά; Η να μην ελπίζω καθόλο;
NikolasPodaras

Δημοσίευση από NikolasPodaras »

Καλησπέρα σε όλους παιδιά και καλή επιτυχία!
Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με ήπια δυσχρωματοψία; Π. Χ. Αν μπορώ να διακρίνω κανονικά όλα τα χρώματα αλλά δυσκολεύομαι στο να διακρίνω κάποιες από τις καρτέλες (6/10 ας πούμε), είναι αυτός λόγος να κοπώ;
Ειμαι χρόνια αθλητής, ενώ έχω υπηρετήσει στη 35ΜΚ ως εκπαιδευτής. Θέλω πολύ να μπω στο σώμα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην καλυτέρευση του, θεωρω ότι είναι κρίμα να κοπώ για αυτόν τον λόγο.
Αν κάποιος γνωρίζει τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση ας το μοιραστεί, ευχαριστώ.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες