Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και για πες μου φίλε μου που έχεις την ευθύνη όπως λες, Άμα σου πει ο Δκτης σου υπέγραψε το (παρόλο που είμαι ρημαδι το αμάξι) θα το κάνεις η όχι;
Ενας ΕΠΟΠ Δνεας που ήταν ο μόνος τεχνίτης έκανε κάτι τέτοια στον Δκτη κ ξέρεις φίλε μου τι του είπε; Υπέγραψε το γιατί αλλιώς δεν θα μονιμοποιηθείς αν συνεχίσεις να κάνεις κολπα για τα οχήματα κτλ.
Και μάντεψε ξέρεις ποιος φταίει το ότι έχουν δώσει τόση εξουσία σε ένα άνθρωπο που λέγεται Δκτης;
Ο Στρατός. Η ηλίθια δομή του στρατού για την ακρίβεια.
Giannaros

Δημοσίευση από Giannaros »

Με 1700 αιτήσεις δεν ειναι τιποτα σκεφτειται ποσες απο αυτες ειναι ακυρες; Λογο ελειψεις δικαιολογητικων και ημερομηνια γεννησης. Σκεφτειται και το αλλο ποσοι απο αυτους θα συνεχισουν πραγματικα και το θελουν; Θυμαμαι περυσι στην αυλωνα οταν παρουσιαζομασταν ειχα ατομα που ελεγαν στρατος φιλε δημοσιος υπαλληλος αραλικι και τα συναφιν. Με το που εφτασαν στην πυλη στο ΚΕΤΘ αναστροφη και πισω λενε που παω να μπλεξω τι με περιμενει! Οι υπολοιποι απλα δηλωσαν παραιτηση απο την πρωτη κιολας βδομαδα γιατι οποιος δν εχει ιδεα πως ειναι μεσα στο στρατο πεφτει στα βαθια και αντε να κολυμπησει μετα. Ενα πραγμα θα σας πω ο στρατος ειναι και θα ειναι για παντα το μπαλακι του κρατους. Π. Χ δασοπεριπολα ο στατος σεισμους ο στατος πυρκαγιες ο στρατος και ειδικα τωρα που αυξησαν το οριο αποστατιας στους ΕΠΟΠ καληνυχτα και εφεξε. Σημερα διαβασα κιολας οτι θα αυξησουν και τα χρονια παραμονης στο βαθμο, π. Χ αντι για 7 χρονια λοχιας για να γινεις επιλοχιας θα καθεσαι 10. Ξέρετε τι σημαινει αυτο ετσι; Θα εισαι 50 χρονων ακομα επιλοχιας και θα σε λενε τραβα κανε κανενα δασοπεριπολο και κανα αγιμα και θα σε λενε ακομα επιλοχιας εισαι προβλεται για τον βαθμο σου. Εσεις τι νομιζατε χαζοι ειναι αυτοι στην κυβερνηση να ανεβασουν τα ορια αποστρατιας και θα τους εκαναν και λοχαγους οπως λεγανε; Ο στατος σε εχει μονο για να σε εκμαιταλευται οποτε σκεφτείτε το καλα πριν δηλώσετε!
Steyr680m3

Δημοσίευση από Steyr680m3 »

Όπως σου είπα είμαι αρκετά χρόνια... Έχω αλλάξει πολλές μονάδες και κανένας διοικητής δεν με έχει απειλήσει... Έχεις τα ανταλλακτικά... Θα κινηθεί το όχημα... Δεν έχεις τα ανταλλακτικά... Ακίνητο! Το αν είμαι νεοδημοκρατης ή ΚΚΕ (σμλ) (Κτς) (μλς) και όπως αλλιώς λέγεται είναι δικό μου θέμα αυτό... Το να προσπαθείς να απωθείς τον κόσμο εδώ (εν διάστημα προκήρυξης) λέγοντας τα παραπάνω αυτό δεν είναι σωστό... Μην διαβρώνεις τα όνειρα των παιδιών εδώ! Άσε να πάνε με το καλό και θα κάνουν την επιλογή τους από εκεί και ύστερα!
Επισκέπτης

Χαχαχαχ δεν έχω ανταλλακτικά άρα ακίνητο το όχημα ε; Και για πες μου ρε Φωστήρα εσύ σε μονάδες που βυτιοφόρα μεταφέρουν αεροπορικό καύσιμο και για να κινηθούν τα εναέρια μέσα χρειάζεται το βυτιοφόρο όχημα που είναι ΡΗΜΑΔΙ για να τα ανεφοδιασει, τι θα πεις; Δεν έχει λάστιχα δεν πάω να ανεφοδιασω, ας πεθάνει ο άλλος που περιμένει στην Σύμη το ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή. Μάθε να ξεχωρίζεις τις καταστάσεις. Είναι πολλές μονάδες που ο ρόλος τους, επειδή είναι έτσι το σύστημα, είναι πολύ πιο σημαντικός από την δική σου, που νταξει και να μην βγάλεις μια κίνηση για να παραλάβεις τα άρβυλα από το εργοστάσιο, οκ το πολύ πολύ να μείνει ένας φαντάρος μια μέρα με πολιτικά παππούτσια. Και να μην παραλάβεις το βιβλίων πρωτοκόλλου, το πολύ πολύ να φτιάξεις ένα χειρόγραφο. Όταν όμως κρέμονται ζωές και αποστολες από το όχημα, πίστεψε με δεν θα πεις αα αυτό έχει ληγμένο πυροσβεστήρα, δεν βγαίνει έξω. Που κανονικά έτσι πρέπει μαζί σου, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
Επίσης δυσφήμηση η αρνητική παρότρυνση θα ήταν να έλεγα κάτι που δεν ισχύει. Δεν νομίζω να έχω αναφέρει κάποιο ψέμα, καθώς ολα αυτά φίλε μου είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
Δίνω συμβουλές απλά και ο καθένας όπως θέλει τις παίρνει.
Να ξέρουν τα παιδιά ότι και να αποστρατευτουν, μπορεί να τους κυνηγάει ένα δικαστήριο μόνο και μόνο επειδή δεν σταμάτησε το μοτοσακο η Καναδέζα και βρήκαν έναν πολίτη στο δρόμο. Κ τότε που θα ανοίξει το ρουθούνι, θα απολογηθείς κ εσύ δυστυχώς όπως κάθε τεχνίτης στη θέση σου.
Στις μονάδες του ΕΣ να ξέρεις είναι ένα Αγγελάκι από πάνω και τριγυρίζει και μας φυλάει... Μια φορά όμως θα χρειαστεί να πάει για κατούρημα αυτό το Αγγελάκι (όπως στην Αγχίαλο, όπως με το Runner στην Καλογρέζα και άλλα πολλά) κ εκείνη την στιγμή θα δείχνετε ο ένας με τον άλλον με το δάχτυλο.
Steyr680m3

Δημοσίευση από Steyr680m3 »

Φίλε άκου... Έχω δει κοπρίτες μέσα. Έχω δει και σοβαρούς... Εγώ στην δουλειά μου κάνω αυτό που πρέπει... Γι αυτό και υπογράφω. Ξέρω ότι το όχημα που θα βγει και κουβαλάει ζωές... Δεν θα πάθει κάτι από δικό μου λάθος! Τώρα αν στην μονάδα σου δεν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους στα πόστα που πρέπει δεν είναι ανάγκη να συμβαίνει το ίδιο και στις άλλες μονάδες... Εγώ δει το τέταρτο γραφείο να έχει μαζέψει τους πυροσβεστήρες 1 μήνα πριν λήξουν και σε συνεννόηση με το μαγαζί μέχρι να τους αναγομωσουν άφησε το μαγαζί δικούς του ... Κάθε μονάδα λειτουργεί διαφορετικά... Αυτό το είδα με τα μάτια μου και δεν το γράφω έτσι απλά για να το γράψω... Τέλος πάντων ο θεός να σε έχει καλά και καλή τύχη στην ζωή σου
Pelops

Δημοσίευση από Pelops »

Τι Ι βγαίνεις αν εντοπιστεί βραδυκαδια/χαμηλή πίεση που είναι όμως φυσιολογική χωρίς να προκαλεί καποιο πρόβλημα;
Το έψαξα στους πίνακες νοσημάτων αλλά δεν αναγράφεται κάπου
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Επειδή υπάρχουν παιδιά, που έχουν απορίες για την τρέχουσα προκήρυξη, ας μην το τραβάμε, ως προς την ζωή σαν ΕΠΟΠ. Όλοι ξέρουμε ότι θα έχει δυσκολίες και θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα, όσοι μπούμε. Κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί, άλλοι πιο άτυχοι. Το θέμα είναι, να είμαστε συνειδητοποιημένοι για το τι μας περιμένει και να μην αρχίσουμε τις παραιτήσεις! Κανένας δεν μας εγγυάται, ότι αν παριατηθούμε, θα μπούμε στην δημοτική ή δικαστική αστυνομία ή πυροσβεστική. Να αφήσουμε μία σίγουρη θέση, για κάτι αβέβαιο. Αυτό είναι το θέμα. Ας τ'αφήσουμε εδώ, να δούμε τι θα κάνουμε με αυτή την προκήρυξη.
Pal

Δημοσίευση από Pal »

Σε περίπτωση κενών θέσεων σε άλλη ειδικότητα εφόσον δεν είμαι επιτυχών σε αυτή που έχω επιλέξει θα με βάλουν εκεί; Γιατί παλιότερα αυτό γινόταν
Lass9

Δημοσίευση από Lass9 »

Pal έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:59 pm Σε περίπτωση κενών θέσεων σε άλλη ειδικότητα εφόσον δεν είμαι επιτυχών σε αυτή που έχω επιλέξει θα με βάλουν εκεί; Γιατί παλιότερα αυτό γινόταν
Επειδή το ρώτησα αυτό σε ένα έμπειρο άτομο, το οποίο και μ έκανε τα χαρτιά μου είναι πως σε απορροφάνε όπου θεωρούν εκείνοι ότι ταιριάζει. Επίσης δε ξέρω αν ισχύει πως μόνο οι πρώτοι σε μόρια επιλέγουν την ειδικότητα... Δηλαδη, περνάνε ακριβώς εκεί που δήλωσαν, όλοι οι άλλοι τους απορροφούν όπου εκείνοι κρίνουν ότι είναι κατάλληλοι, σύμφωνα πάντα με τα προσόντα τους.
Επισκέπτης

Lass9 έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 12:07 am
Pal έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 11:59 pm Σε περίπτωση κενών θέσεων σε άλλη ειδικότητα εφόσον δεν είμαι επιτυχών σε αυτή που έχω επιλέξει θα με βάλουν εκεί; Γιατί παλιότερα αυτό γινόταν
Επειδή το ρώτησα αυτό σε ένα έμπειρο άτομο, το οποίο και μ έκανε τα χαρτιά μου είναι πως σε απορροφάνε όπου θεωρούν εκείνοι ότι ταιριάζει. Επίσης δε ξέρω αν ισχύει πως μόνο οι πρώτοι σε μόρια επιλέγουν την ειδικότητα... Δηλαδη, περνάνε ακριβώς εκεί που δήλωσαν, όλοι οι άλλοι τους απορροφούν όπου εκείνοι κρίνουν ότι είναι κατάλληλοι, σύμφωνα πάντα με τα προσόντα τους.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Aggel22
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Re: ΕΠΟΠ - Γενικές Πληροφορίες

Δημοσίευση από Aggel22 »

Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω, η βεβαίωση επάγγελματικης κατάρτισης που ζητάει σε κάποιες ειδικότητες όπως β. Φαρμακείου μετράει το χαρτί που παιρνουμε απο το ιεκ (Βεκ) ; Η πρέπει να έχουμε πιστοποίηση ;
Επισκέπτης

Re: ΕΠΟΠ - Γενικές Πληροφορίες

Aggel22 έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 1:20 am Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω, η βεβαίωση επάγγελματικης κατάρτισης που ζητάει σε κάποιες ειδικότητες όπως β. Φαρμακείου μετράει το χαρτί που παιρνουμε απο το ιεκ (Βεκ) ; Η πρέπει να έχουμε πιστοποίηση ;
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποια ατομα δεν διαβαζετε το φεκ καν και θελετε ετοιμες απαντησεις. Ειναι ερωτησεις που αναγραφονται ξεκαθαρα!
Επισκέπτης

12345
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 5:33 pm12345
Το νούμερο αυτό τι έιναι; Να έχουν 12.345 αιτήσεις, λίγο δύσκολο! Μάλλον 2.345, πρέπει να είναι. Ακόμα λίγες.
Karavanas911
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Karavanas911 »

Καλησπέρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες