Βάσεις - Μόρια για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από George_Trls »

Αρχικά φοιτήτρια σε τι; Επίσης το θέμα είναι εσύ τι θες, το κάθε σώμα έχει τα δικά του όπως κ η κάθε ειδικότητα. Δεν είναι το θέμα να σου πει κάποιος το πιο ξεκούραστο ας πούμε για να πας. Ρίξε μια ματιά στο army που έχει τα καθήκοντα όλων τωμ ειδικοτητων να δεις τι σε τραβάει κ το ξανασυζηταμε.

GIRL21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GIRL21 »

Φοιτητρια σε ΑΕΙ.με ενδιαφερει η αεροπορια. Και οχι δεν θελω κατι ξεκουραστο, θα μου αρεσε κατι μαχιμο

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από XristosMP »

Βρείτε καμία δουλειά έξω ρε παίδες θα φάτε θέσεις από παλικάρια που ζουν γι'αυτό και είναι κρίμα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Είναι δυνατόν να θέλετε να μπείτε στις ένοπλες δυνάμεις και να περιμένετε κάποιος άλλος να σας προτείνει τι ειδικότητα να διαλέξετε ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑ ο στρατός κορίτσια δυστηχως (ξέρω ότι ίσως φανεί περίεργο το ύφος μου αλλά το λέω φιλικά)
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lk94 »

Εγώ ως γυναίκα θα την υπερασπιστώ... Δεν είπε ότι θέλει κάτι ξεκούραστο! Κ το ότι ρώτησε δεν είναι κακό. Εδώ άλλοι κ άλλοι ρωτάνε.

Κ σορρυ κιόλας, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι την αποτρέπει και επειδή είναι γυναίκα κ γτ έχει προσόντα που πολλοί άντρες μπορεί να μην έχουν. Στο κάτω κάτω ας διάβαζαν. Δλδ θα απολογουμαστε επειδή έχουμε πτυχία κ ξένες γλώσσες; Εγώ στα ίδια είμαι σχεδόν με την κοπέλα, μόνο που σε λγ θ έχω μια ξένη γλωσσα σε επίπεδο proficiency Κ όχι δύο.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Επίσης που ξέρεις εσύ ότι δεν το θέλει πολύ; Επειδή είναι γυναίκα κ μορφωμένη;

Εγώ θα σ πω ότι ξεκινάω μεταπτυχιακό, δυστυχώς όμως δεν μετρουσαν τότε τα μεταπτυχιακα.

Δεν πρέπει δλδ να βρω κ εναλλακτικές αν δν μπω στρατό; Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι θέλω πολύ να μπω στρατό απλά δν κατάφερα μεσω πανελληνίων. Το ότι κάποιος δεν έχει προσόντα ή δεν ψάχνει τι θα κάνει αν δεν μπει στρατό. Δεν του φταίει κανείς!

Μακάρι να μπούμε όσοι όλοι το θέλουμε πραγματικά, αλλά κοιτάξτε κ την υπόλοιπη σας ζωή. Να έχουμε εναλλακτικές αν δν μπορεσουμε να μπουμε!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Guardian »

Δε γινεται να εχεις κατι ως ονειρο και να μη ξερεις πληροφοριες και λεπτομεριες για αυτο!Οσοι ρωτατε για ειδικοτητες κλπ εννοειται οτι ειστε τυχαιοι και θελετε να μπειτε λογω του δημοσιου, τα υπολοιπα ειναι φουμαρα!

Ειναι δυνατον με πτυχια αει και μεταπτυχιακα να θελετε να βαρατε σκοπετα ως εποπ;

Απλα δε βρισκετε δουλεια πανω στο αντικεμενο σας και χωνεστε οπου βρειτε, δικαιωμα σας εννοειται αλλα μη μας λετε για ονειρα.

Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Elante »

Βρε όλοι για το χιλιάρικο και τν μονιμότητα πάμε (ελάχιστες εξαιρέσεις, για να μην αδικω), τα υπόλοιπα περί αγάπης και ο ονείρου απλά αστειότητες. Σαν μερικούς που ξαφνικά αγάπησαν το επάγγελμα του συνοριοφυλακα. Αν αύριο βγει προκήρυξη για πυροσβεστική, είμαι σίγουρος οτ η μεγάλη σας αγάπη θα είναι η πυροσβεστική.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Lk, δεν τσακώνεται κανείς εδώ πέρα ούτε προσπάθησα να την ξενερωσω για να μην δηλώσει λες και φοβάμαι κάτι. Εγω δεν κλαιγομαι, αν δεν μπω την 1 δοξα τω θεώ έχω άλλες 5 προσπάθειες σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Αλλά όπως και να χει, καλες οι ερωτησεις, ουτε εγω ξέρω πράγματα σαν νέος, αλλα το μα ρωταω τους άλλους τι ειδικότητα να διάλεξω, να παω μάχιμος ή όχι, ε συγγνώμη αλλα φαίνεται οτι δεν έχει ιδέα. Δεν της ειπα να το παρατήσει, αλλά να στηριχτεί στο τι θέλει εκείνη κ να. Μην ακούει τους υπόλοιπους. Αν θέλει παραπάνω πληροφορίες για μια ειδικότητα, εδω ειναι τα παιδιά που ξέρουν να βοηθήσουν.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Elante έγραψε:Βρε όλοι για το χιλιάρικο και τν μονιμότητα πάμε (ελάχιστες εξαιρέσεις, για να μην αδικω), τα υπόλοιπα περί αγάπης και ο ονείρου απλά αστειότητες. Σαν μερικούς που ξαφνικά αγάπησαν το επάγγελμα του συνοριοφυλακα. Αν αύριο βγει προκήρυξη για πυροσβεστική, είμαι σίγουρος οτ η μεγάλη σας αγάπη θα είναι η πυροσβεστική.
Αρχικά να αναφερεσαι σε σενα μονο. Επίσης ο στρατός δεν ειναι αστυνομία ουτε πυροσβεστική, να μπορεις να είσαι κοντα στο σπίτι σου πολύ πιο εύκολα, να μην εχεις τοσο σκληρή εκπαίδευση κ να μην είσαι αρκετες ωρες μεσα στον χωρο εργασίας σου. Οσοι πανε στρατό για χιλιαρικο, θα τα βρουνε τοσο σκούρα που θα κλαιγονται μετα οτι ο στρατός ειναι αθλιος κτλ κτλ Κάπου ωπα

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

GIRL21 έγραψε:Φοιτητρια σε ΑΕΙ.με ενδιαφερει η αεροπορια. Και οχι δεν θελω κατι ξεκουραστο, θα μου αρεσε κατι μαχιμο

Ναι δεν λεω ΑΕΙ ΤΕΙ, Ρωταω το αντικείμενο. Οικονομικά, παιδαγωγικά, τι;

Αεροπορία οπως βλεπω τις κατηγορίες εδω δεν έχει κάτι μάχιμο. Αν κανω λαθος να με διορθώσει κάποιος. Αντίθετα για να μπεις στις περισσοτερες πρεπει να εχεις σχεση με. Μηχανολογικά.

Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Elante »

Εμ φυσικά τα βρίσκουν σκούρα. Προσωπικά δν θα έκανα ποτέ για εποπ. Προχθές στο 424 μιλούσα με 2 εποπ και ήταν μες στν μιζέρια και τν γκρίνια για την όλη κατάσταση. Φυσικά και υπάρχουν αυτοί που το αγαπάνε και πάνε με το χαμόγελο το πρωί αλλά η πλειοψηφία μπαίνει για τν μονιμότητα και καλά κάνει.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Είναι να γελάς πραγματικά με αυτούς που ρωτάνε ποια ειδικότητα να επιλέξουν και στην ίδια πρόταση ότι είναι το όνειρο τους (lk94 αν αναφέρεσαι σε μένα τα μόρια που έχω με υπερκαλύπτουν να μπω και με άνεση κιόλας) απλά είναι αστείο να μπουν ανδρες και γυναίκες που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι τους περιμένει και θα την κάνουν με ελαφρά έχοντας όμως φάει ήδη τη θέση ενός που το θέλει πραγματικά και ΚΑΝΕΙ για αυτή τη θέση (θα ήθελα πραγματικά τα αθλήματα να τα κάνανε πραγματικά άπιαστα να δω τη μαγκιά όλων και πόσο το θέλουν)
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Καλημέρα σε ολους/ες!

Αρχικά δεν είδα να λέει κάπου ή κοπέλα ότι το έχει όνειρο! Είπε ότι θα ήθελε κάτι μάχιμο. Καλά κάνει κ ρωτάει, το κακό που είναι; ! Από κει κ έπειτα για ποιους λόγους θέλει να μπει, δεν μας αφορά εμάς. Άλλος θέλει να μπει για τα χρήματα, άλλος γτ έχει όνειρο τον στρατό κλπ.

Εγώ πχ ήθελα πολύ να μπω σε στρατιωτικες σχολες αλλά δεν μπόρεσα μέσω πανελληνίων, κ ένας θεός ξέρει πόσο θέλω να μπω. Έχω ψάξει, έχω διαβάσει πολλά για εποπ, αλλά προφανώς κ για να είμαι σίγουρη ρωτάω κ γω πράγματα π ισως δεν γνωρίζω τόσο κλ.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Όσο για το τι κάνουμε εμείς με πτυχία κλπ. Εγώ ξεκινάω μεταπτυχιακό. Γτ το θέλω!

Η μόρφωση πάντα είναι καλή, κ επίσης θέλω να έχω κ μια εναλλακτική αν δν τα καταφέρω για εποπ.

Δεν μπορώ να ακούω ότι επειδή κάποιος έχει μόρφωση δεν κάνει ή δεν θέλει πραγματικα να μπει εποπ! Δλδ τόσα χρόνια να μην σπούδαζα κλπ κ να περίμενα μια ζωή για το αν θα βγάλει θέσεις για εποπ. Οπότε μην τους τσουβαλιαζουμε όλους!

Φιλικα πάντα τα λεω

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες