Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Καλησπέρα παιδιά... Βλέπετε να βγαίνει η προκήρυξη για τους λ/φ κάποια στιγμή φέτος... Πριν απο τις εκλογές δεν βγαίνουν προκηρύξεις. Σωστά?
nickspa88 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Βλέπετε να βγαίνει η προκήρυξη για τους λ/φ κάποια στιγμή φέτος... Πριν απο τις εκλογές δεν βγαίνουν προκηρύξεις. Σωστά;
Εγώ που δεν θα είμαι υποψήφιος και σκυλοβαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια, εσείς ΔΕΝ;
Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα ρε Αγορίνα!
Το οτι κανεις δεν ξερει ποτε θα βγει αυτο το εχω καταλαβει... Αν υπαρχει καποιο νεο ρωτησα... Το θεμα ειναι προκειται να βγουν πριν τις εκλογες η παμε για μετα?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Οι προκηρύξεις παιδιά θα βγουν κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, μην τις περιμένετε νωρίτερα. Αν δεν βγουν και τότε να αρχίσετε να ανησυχείτε.
http://limenika-nea.blogspot.gr/2014/05/9-6-3-260.html#.U2t6L4NqZik.facebook
Το απολυτήριου λυκείου είναι ανάγκη να είναι από γενικό λύκειο ή κάνει και του επαλ ; Κοίταζα την προκήρυξη του 11' και δεν το διευκρινίζει κάπου το αφήνει πολύ αόριστο
Απο φεβρουαριο πηγαμε μαρτη, απο μαρτη πηγαμε πριν το πασχα, το πασχα πηγαμε πριν τις εκλογες, πριν τις εκλογες πηγαμε μετα τις εκλογες-αρχες ιουνιου και τωρα μεσα ιουλιου... Τον ιουλιο και τον αυγουστο λογω καλοκαιριου και διακοπων στη μυκονο θα παμε για σεπτεμβρη. Καλα κρασια...
Κυριοι, στους λφ λογικα τα μαθηματα κ η υλη δε θα ειναι ιδια με των υπαξιωματικων;
ΛΟΚ319 έγραψε:Κυριοι, στους λφ λογικα τα μαθηματα κ η υλη δε θα ειναι ιδια με των υπαξιωματικων;
Ναι.
Ειναι σιγουρο αυτο; Γτ εχω παρει παντου τηλεφωνα (φροντηστηρια, λιμενικο) και δεν γνωριζουν ακομα κατι !
Θα διαφέρουν στη φύση των μαθημάτων ή μόνο στην ύλη που θα δοθεί;D.Y.K έγραψε:ΛΟΚ319 έγραψε:Κυριοι, στους λφ λογικα τα μαθηματα κ η υλη δε θα ειναι ιδια με των υπαξιωματικων;
Ναι.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Μαθήματα και ύλη (κατά 99%) θα είναι ίδια ναι. Μην περιμένετε φυσικά να πέσουν και τα ίδια θέματα όμως 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Φαντάζομαι ότι για τους λφ θα είναι πιο lite κατά τη γνώμη μου και όχι τόσο ψαγμένα όσο για τους κελευστές! Αλλά αυτό είναι μια δική μου εικασία!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Αν και θα μπορούσε να έχει μία βάση αυτό που λες, στην πραγματικότητα δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Εξαρτάται από παράγοντες τους οποίους αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ.
Εσείς κάντε όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία
Εσείς κάντε όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία

Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουμε και εμείς Ιστορία, Ναυτικό Δίκαιο και Έκθεση; Τα υπόλοιπα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης