Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
Θα δειξει Γκρικ, εχει Πεσει μεσα πάντως με τους δημοτικους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Ναι και μπράβο του, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Υπάρχουν δηλώσεις του Υπουργού που αναφέρουν ότι θα γίνουν προσλήψεις, το αν τελικά πραγματοποιηθούν θα φανεί στην πορεία.
Δικιο έχεις
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Παιδιά όποιος έχει καμία ενημέρωσει για το πότε θα βγεί η προκήρυξη των αξιωματικών... Να μας ενημερώσετε! Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
manolis100 έγραψε:Παιδιά όποιος έχει καμία ενημέρωσει για το πότε θα βγεί η προκήρυξη των αξιωματικών... Να μας ενημερώσετε! Ευχαριστώ!
Σου έχω απαντήσει σε προηγούμενη σελίδα, για μέσα Αυγούστου και μάλλον μπερδεύεσαι, δεν θα βγει προκήρυξη αξιωματικών, Λ/Φ θα πάρει, Υπαξιωματικούς και Δόκιμους Σημαιοφόρους.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Σε ευχαριστω δοκιμους αξιωματικούς εννοουσα!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Κρατατε μικρο καλάθι παιδιά. Τα μόρια θα ανέβουν κατα 20-30% πανω. Παίζετε οι δημομπατσοι στα νησια να γλυτώσουν την διαθεσιμότητα με δικαιωμα επιλογής να πανε η λιμενικό σώμα η να παραμείνουν στο δήμο. Υπολογίστε μειον 30-50 θεσεις περίπου. Αναμένετε π. Δ και κ. Υ. Α απο τον Βαρβιτσιώτη αν τα βρει με Μητσοτάκη. Φιλικά πάντα
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
Βαρονε που τα ξες ολα αυτα; Παντως παιδια λογω του εποχιακου μου επαγγελματος ερχομαι σε επαφη με το λιμενικο 1 φορα την βδομαδα περιπου και εχω ρωτησει 4-5 λιμενοφυλακες διαφορετικους και ολοι με ειπαν για αυγουστο, ενας με ειπε οτι ηρθε και χαρτι στο λιμεναρχειο οτι θα παρουν ατομα... Αυτα και απο μενα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ρε παιδιά έχουμε κανά νέο με αυτή την προκήρυξη;
Μου είπε μια φίλη ότι βγήκε και ότι κοιμάμαι όρθιος και ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.
Μου είπε μια φίλη ότι βγήκε και ότι κοιμάμαι όρθιος και ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.
Δεν έχει βγει ακόμη,4 μηνύματα πιο πάνω γράφει ο Greek_Army για μέσα Αυγούστου. Όταν βγει θα βουήξει ο τόπος.
-
- Στρατηγός
stelios_thess έγραψε:Ρε παιδιά έχουμε κανά νέο με αυτή την προκήρυξη;
Κοίταξε η προκήρυξη όταν βγει θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος και εννοείται ότι θα την βάλουμε και εμείς εδώ στο φόρουμ, η φίλη σου ας ασχοληθεί καλύτερα με το http://www.marieclaire.gr

Greek_Army έγραψε:stelios_thess έγραψε:Ρε παιδιά έχουμε κανά νέο με αυτή την προκήρυξη;
η φίλη σου ας ασχοληθεί καλύτερα με το http://www.marieclaire.gr![]()

//Sorry για το troll.

- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Γεια σας παιδια... Μην βγαζετε οτι δεν θα βγει και λετε μερικοι απο δω οτι δεν θα βγει για να υπαρχει συζητηση και μονο. Μα αφου το ειπαν... Κατι που ηθελα να ρωτησω μονο... Στους υπαξιωματικους αν και την ξαναεκανα την ερωτηση αυτη, ηθελα να ρωτησω απλα αν θα βγαλει καποιο ποσοστο που θα ειναι με απολυτηριο λυκειο. Υπαρχει περιπτωση. Μην μου στειλετε να δω την προκηρηξη. Αυτο το ξερω. Απλα τα δημοσιευματα που λενε για τους υπαξιωματικους δεν αναγραφουν οτι θα παρει και αποφοιτους με απολυτηριο. Μονο απο αει, νομικους και τετοια. Δεν το λενε καπου ομως οπως το ελεγαν...
-
- Στρατηγός
zoupis έγραψε:Γεια σας παιδια... Μην βγαζετε οτι δεν θα βγει και λετε μερικοι απο δω οτι δεν θα βγει για να υπαρχει συζητηση και μονο. Μα αφου το ειπαν... Κατι που ηθελα να ρωτησω μονο... Στους υπαξιωματικους αν και την ξαναεκανα την ερωτηση αυτη, ηθελα να ρωτησω απλα αν θα βγαλει καποιο ποσοστο που θα ειναι με απολυτηριο λυκειο. Υπαρχει περιπτωση. Μην μου στειλετε να δω την προκηρηξη. Αυτο το ξερω. Απλα τα δημοσιευματα που λενε για τους υπαξιωματικους δεν αναγραφουν οτι θα παρει και αποφοιτους με απολυτηριο. Μονο απο αει, νομικους και τετοια. Δεν το λενε καπου ομως οπως το ελεγαν...
Ότι ίσχυε το 2011 θα ισχύει και φέτος, άσε τα δημοσιεύματα να λένε ότι θέλουν.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Προς γνωσιν πρωτα θα βγει στην διαυγεια και μετα στο σιτε του λιμενικου.
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες