Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ο καλυτερος μου χρονος μαγκες 4.18 μεχρι τωρα και μετα μια απο τα ιδια σαν εσας. Το εκαβ πρεπει να ερθει να με μαζεψει.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ρε παιδες 2μισι γυρους δεν κανετε και εσεις; Τοσο δεν ειναι το 1000αρι?
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Κοίτα Σωτήρη σε κανονικό γήπεδο στίβου που είναι 400 ο γύρος τόσο είναι τα 1000 2,5 γύροι... Και εκει που θα παμε ετσι θα ειναι. Τωρα προσεξε γιατι τα γηπεδα διαφερουν πολλες φορες... Για παραδειγμα σε αυτο που παω εγω ειναι 333 ο γυρος αρα κανω 3... Κοιταξε το μην την παθεις και ψαχνεσαι :)
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Παιδιά μη παραπληροφορείτε εσκεμμένα η από άγνοια. Ο ένας ψιλοχαλαρά το 1000άρι με 3.15 και ο άλλος τα 100 μέτρα σε 11,5 sec;[[ πρώτος στο Πανελ. Πρωτάθλημα 1970 στα 100 μέτρα ο αθλητής του Αετού Θεσ/νίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με χρόνο 10,97 sec ]]. Οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στη φυσική τους κατάσταση γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως τα παρουσιάζουν ορισμένοι..

κ εγω αυτο λεω ρε συ. Τ χαλαρα δν ειναι κ οσο χαλαρα τ φανταζεστε. Θελει λιγο προπονιση εως αρκετη.
σκεφτιτε οτι για ν τ κανεις 4 λεπτα περιπου δηλαδη. Πρεπει σε 1 λεπτο ν διανιης 250 μετρα διλαδη 2.5 κατοσταρια. Ποιο λιανα μια στοφη μια ευθια κ μιση στροφη σε ενα λεπτο... Αυτο πρεπει ν τ κανεις 4 φορες. Στα λογια ισως φενετε ευκολο. Αλλα στην πραξη δν ειναι. Ειδικα τ τελευτεο 200αρι. Παιζει ν τ κανεις κ σε 50 δευτερολετα με ενα λεπτο. Τωρα εγω μιλαω για εμενα δν ξερω για εσας.

εγω απο εκει π ξεκιναω κανω ενα γυρο στο 1.45 με 1.150 μετα περνοντας για 2 φορα τον τερματισμο ειμαι στα 2.5 Λεπτα κ εχω μπροστα μ 2 λεπτα περιπου για ενα γυρο. Αρκετος χρονος α\κουγετε αλλα με την κουρασει π εχεις κανει τα προηγουμενα μετρα κ ν τσιγαρα κ βγαινουν απο την μυτη δν ειναι κ ανετα. Οταν τερματιζεις μαυριζουν λιγο τρυγιρο τ πραγμα. Αυτα βεβαια τ λεω για τους καπνιστες.
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Whiteyez »

Το 100αρι σε εμάς στην 6η σειρά να γνωρίζετε δεν το χρονομετρούσαν (και ναι υπήρχαν άτομα που δεν έπιαναν το όριο). Εικόνα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Whiteyez έγραψε:Το 100αρι σε εμάς στην 6η σειρά να γνωρίζετε δεν το χρονομετρούσαν (και ναι υπήρχαν άτομα που δεν έπιαναν το όριο).Εικόνα

δηλαδη με λιγα λογια μας λες οτι επιασαν τ 1000αρι. Κ τ κατοσταρι με τ ματι;
δλδ ε μωρε αυτος τρεχει γρηγορα ενταξη ειναι;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Whiteyez ωραιος ρε φιλε, καλα νεα αυτα που ειπες μακαρι να ειναι ετσι και σε εμας. Αυτο που ειπς με το ειπε και ενας φιλος μου σειρα σου αλλα με ειπε οτι αυτος στην ηταν στους τελευταιους που εξεταζαν (επειδη παει αλφαβητικα για οσους δεν γνωριζουν) και οτι γι αυτο ισως ηταν ελαστικοι. Λακεδαιμων ευχαριστω ρε φιλε για την συμβουλη, πιστευω ομως να ειναι 1000 μετρα οι δυομισι γυροι αν ειναι 3 την πατησα για τα καλα δεν προκειται να το βγαλω ποτε.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωτηρησ έγραψε:Whiteyez ωραιος ρε φιλε, καλα νεα αυτα που ειπες μακαρι να ειναι ετσι και σε εμας. Αυτο που ειπς με το ειπε και ενας φιλος μου σειρα σου αλλα με ειπε οτι αυτος στην ηταν στους τελευταιους που εξεταζαν (επειδη παει αλφαβητικα για οσους δεν γνωριζουν) και οτι γι αυτο ισως ηταν ελαστικοι. Λακεδαιμων ευχαριστω ρε φιλε για την συμβουλη, πιστευω ομως να ειναι 1000 μετρα οι δυομισι γυροι αν ειναι 3 την πατησα για τα καλα δεν προκειται να το βγαλω ποτε.

φιλε μαθε για τ γηπεδο π πας κ τρεχεις. Εγω παω τρεχο στο γηπεδο τ πιερικου στην κατερινη. Απο οτι ξερω εχουν γινει πανελινιοι βαλκανικοι αγωνες εκει. Ξερετε μηπος τπτ κ εσεις νομιζω ειναι κομπλεδουρα τ μετρα.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από expedition »

Σωτηρησ έγραψε: πιστευω ομως να ειναι 1000 μετρα οι δυομισι γυροι αν ειναι 3 την πατησα για τα καλα δεν προκειται να το βγαλω ποτε.
Εξαρτάται από το γήπεδο που τρέχεις. Εμείς που δώσαμε στο γήπεδο της ΣΝΔ για το λιμενικό κάναμε 3 γύρους + μια ευθεία 100 μέτρα επειδή τρέχαμε από την εσωτερική που είναι 300 μέτρα ο γύρος. Συνήθως τόσο είναι, γι αυτό μάθε πόσο είναι στο γήπεδο που τρέχεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πως να το μαθω ρε παιδια; Στο Αλκαζαρ τρεχω (το παλιο γηπεδο της Λαρισας) που εχει στιβο.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ε ρωτα κανεναν επιστατη εκει. Η ψαξε ν δεις τ αγωνες εχουν γινει σε αυτο τ γηεδο.
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Whiteyez »

Whiteyez έγραψε:
pantzos4 έγραψε:
Whiteyez έγραψε:Το 100αρι σε εμάς στην 6η σειρά να γνωρίζετε δεν το χρονομετρούσαν (και ναι υπήρχαν άτομα που δεν έπιαναν το όριο).Εικόνα

δηλαδη με λιγα λογια μας λες οτι επιασαν τ 1000αρι. Κ τ κατοσταρι με τ ματι;
δλδ ε μωρε αυτος τρεχει γρηγορα ενταξη ειναι;

Ούτε καν με το μάτι Εικόνα , είχαν βάλει έναν αστυφύλακα απλά στο τέρμα των 100 να υπάρχει μωρέ για τα μάτια του κόσμου.

Σωτηρησ έγραψε:Πως να το μαθω ρε παιδια; Στο Αλκαζαρ τρεχω (το παλιο γηπεδο της Λαρισας) που εχει στιβο.

Ρώτα κάποιον προπονητή ομάδας εκεί πέρα.

Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Caspian Border »

pantzos4 έγραψε:
Caspian Border έγραψε:Χαιρετώ παίδες, έχω δώσει τα αθλήματα για την Αστυνομία 2 φορές (Μέσω Πανελληνίων) και τις 2 φορές η επιτροπή ήταν ψιλοχαλαρή, αν βοηθάει κάποιους αυτό.(Κόπηκα και τις 2 φορές για 100 μόρια Εικόνα). Τα αθλήματα είναι γελοία, με 4 φορές προπόνησης το 1000άρι το έκανα σε 3.15 την 1η, και 3.30 την 2η φορά. Εκεί μάγκες με το άγχος που θα έχετε... Θα καταπίνεται τα μέτρα όπως τα σφηνάκια.

3,15; Πλακα με κανεις;4.10 κ μετα χρειαζομε μασκα οξυγονου...
ακου εκει 3.15

Ρε σειρά αφού με ξες.Εικόνα. Ε. Δ. Πήγες. Ο Άλλος ο Νίκος λέει για χαλαρά... Δεν το είπα ποτέ αυτό, είπα τα αθλήμτα είναι γελοία και παλίκαρε πίστεψέ με, εντελός φιλικά, δεν ξες σε τι φυσική κατάσταση ήμουν και έβγαλα αυτόν το χρόνο και ανέφερα 2 χρόνια και 3 χρόνια πριν αντίστοιχα. Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν κάνουν όλοι την ίδια ζωή. Μη λέω όμως πολλά, δεν έχω ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία, ίσως δεν βρίσκομαι στη φυσική κατάσταση που απαιτείται... Τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο θέλει να τα εκλάβει ο καθένας. Παναγιώτη. Κ. Τα λέμε άυριο γήπεδο.Εικόνα.

Υ. Γ. Προσέχετε τι συμπεράσματα βγάζετε, τι γράφει ο άλλος και τι καταλαβαίνετε.
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Πράγματι έχεις δίκιο δεν έδειχναν να χρονομετρούν εμφανώς το 100άρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κρατούσαν τον προβλεπόμενο χρόνο των 16 sec, που προφανώς λόγω του εύρους του, δεν τον υπερέβαινε κανείς. Την μέρα που έδινε αθλητικά δικός μου υποψήφιος δεν έκοψαν κανένα στο 100άρι σε αντίθεση με το άλμα εις ύψος [ 2 άτομα] και στο 1000άρι κάποια άτομα μεταξύ των οποίων 2 γυναίκες και κάποιον που κρύφτηκε Και έκλεψε ένα γύρο [5η μέρα].

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από 310LELE »

Μπορω να τρεξω με επιγονατιδες; Η απαγορευεται ; Και μη μου αρχισει κανεις ειρωνειες του τυπου (αν θες τρεξε και με μηχανακι κτλ) σας παρακαλω πολυ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες