Το ψεμα παει συννεφο απο τις φυλλαδες! Ημαρτον πια... Βαγγελη προκ. Για αξιωματικους μονο παιζει να βγει μεχρι τωρα... Οσο για το ποτε κατσε να ψηφιστει πρωτα και μετα θα μαθουμε ποτε θα βγει ακριβως... και εαν γινουν εκλογες; ... λεω εγω τωρα
greko_27 έγραψε:Το ψεμα παει συννεφο απο τις φυλλαδες! Ημαρτον πια... Βαγγελη προκ. Για αξιωματικους μονο παιζει να βγει μεχρι τωρα... Οσο για το ποτε κατσε να ψηφιστει πρωτα και μετα θα μαθουμε ποτε θα βγει ακριβως... και εαν γινουν εκλογες; ... λεω εγω τωρα
Μια πληροφορια απο "μεσα" το καλοκαιρι ειχε συζητηθει και για ενα σχολειο 200 λ/φ. Δεν νομιζω να προχωρησει αλλα ποτε δεν ξερεις...
Καλημερα σας... Ειμαι 28 χρ κ ηθελα να ρωτησω για λιμενικο παιρνουν ατομα απο αει με πολιτικη επιστημη κ δημοσια διοικηση; Και αν ναι ξερετε ποτε θα βγει καποια ανακοινωση για θεσεις?
Σουζαννα έγραψε:Καλημερα σας... Ειμαι 28 χρ κ ηθελα να ρωτησω για λιμενικο παιρνουν ατομα απο αει με πολιτικη επιστημη κ δημοσια διοικηση; Και αν ναι ξερετε ποτε θα βγει καποια ανακοινωση για θεσεις;
Eαν στην προκυρηξη αναφερει την σχολη-ΑΕΙ απ' οπου εχεις αποφοιτησει, ναι μπορεις να κανεις τα χαρτια σου. Εαν εισαι ομως στην κατηγορια των αξιωματικων γεν. Καθηκοντων θα εχεις προβλημα με το οριο ηλικας οπου εδω και χρονια και συμφωνα με τις τελευταιες προκυρηξεις ηταν το 27ο ετος. Θα παρουν συμφωνα με τις τελευταιες πληρ 80 με 83 αξιωματικους. Οι περισσοτεροι θα ειναι απο Ανωτερες πολυτεχνικες σχολες της ιμεδαπης ή ισοτιμες του εξωτερικου (εδω το οριο ηλικας ειναι διαφορετικο) (για την Επιθεωρηση Πλοιων). Οι υπολοιπες θεσεις θα μοιραστουν στους αξιωματικους γεν καθηκοντων και πιθανοτα στους οικονομικους αξιωμ. Ισως ζητησουν και αλλες ειδικοτητες πχ Ιατρους κτλπ... Το ποτε ακριβως θα βγει κανεις δεν το ξερει αλλα με τα υπαρχον δεδομενα θα ειναι μεσα στο 2011. ...
Παντως θα μπουνε 30 λιμενοφυλακες στο αμεσο μελλον στη σχολη, οι οποιοι ειναι απο την τελευταια προκηρυξη των λ/φ, και αφου ειχαν κανει ενστασεις, Δικαιωθηκαν στα δικαστηρια. οχι οτι μας αφορα, οχι οτι μας πιανει απλα. Κουβεντα να γινεται να το εχουμε υπ' οψην...
electrolisa έγραψε:Παντως θα μπουνε 30 λιμενοφυλακες στο αμεσο μελλον στη σχολη, οι οποιοι ειναι απο την τελευταια προκηρυξη των λ/φ, και αφου ειχαν κανει ενστασεις, Δικαιωθηκαν στα δικαστηρια. οχι οτι μας αφορα, οχι οτι μας πιανει απλα. Κουβεντα να γινεται να το εχουμε υπ' οψην...
Παιδια ενδιαφερομαι για αξιωματικος στο λιμενικο εχετε ακουσει τιποτα ειμαι καινουριος στο forum τα προσοντα μου ειναι: ειμαι ανθυποπλοιαρχος ε. ν κατοχος πτυχιου αγγλικων και ecdl εχω εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις στην η΄ μοιρα αμφιβοιων καταδρομων με ειδικοτητα χειριστης ελαστικης λεμβου. μετραει και καταποσο το βισμα στην προκυριξη για αξιωματικους; Σας ευχαριστω εκ των προτερων...
2nd OFFICER έγραψε:Παιδια ενδιαφερομαι για αξιωματικος στο λιμενικο εχετε ακουσει τιποτα ειμαι καινουριος στο forum τα προσοντα μου ειναι: Ειμαι ανθυποπλοιαρχος ε. Ν κατοχος πτυχιου αγγλικων και ecdl εχω εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις στην η΄ μοιρα αμφιβοιων καταδρομων με ειδικοτητα χειριστης ελαστικης λεμβου. Μετραει και καταποσο το βισμα στην προκυριξη για αξιωματικους; Σας ευχαριστω εκ των προτερων...
electrolisa έγραψε:Παντως θα μπουνε 30 λιμενοφυλακες στο αμεσο μελλον στη σχολη, οι οποιοι ειναι απο την τελευταια προκηρυξη των λ/φ, και αφου ειχαν κανει ενστασεις, Δικαιωθηκαν στα δικαστηρια. οχι οτι μας αφορα, οχι οτι μας πιανει απλα. Κουβεντα να γινεται να το εχουμε υπ' οψην..
100 ειναι απ'οσο ξερω...
Aν ειναι 100 ατομα δηλαδη περασανε στην προκ των λφ του 2008,100 ατομα οπου δεν επρεπε να περασουνε... να μου ζησεις ΕΛΛΗΝΑΡΑ με το βυσμα σου... Γραπτες εξετασεις οπου τα γραπτα τα Διορθωνουν λιμενικοι... τα μπουρδελα πιστευω πως εχουν εχουν καλυτερη οργανωση... και τωρα ερχεται το ελληνικο κρατος και ειδικα οι ελληνες πολιτες να πληρωσουν εν μεσω κρισης την εκπαιδευση 100 ατομων εξαιτειας καποιων κουφιοκεφαλακηδων πολιτικων οι οποιοι εχωσαν στο λιμενικο σωμα ατομα οπου δεν επρεπε να περασουν.... Αρε ρε ελλαδαρα τετοιο ***** δεν υπαρχει. Χειροτερο και απο τα κρατη της αφρικης...
ΥΓ. Τα βλεπεις 2nd officer; Σαν προβατο για σφαγη θα πας και εσυ ... ...
Για αλλους εχει κανεις υποψην; Τωρα οι 100 ας μπουνε... Η συνεχεια ποια θα ειναι... Μηπως ξερει κανεις; Παντως αν κανει αναδιοργανωση του λιμενικου και γινει ακτοφυλακη κατι μπορει να γινει πιστευω... Ισως παρει και καποιους λιμενοφυλακες... Θα δειξει... Οχι πολλους αλλα λιγους...
Θα δειξει... Απλα αν γινει ακτοφυλακη δεν μπορει να μην παρει και αλλα ατομα... Και ειδη λοιπουν πολλα ατομα και υπαρχουν κενα... Τωρα αν παρει μονο αξιωματικους τι να πω. Θα τους βαζουν στα συνορα αυτοι να φυλανε... Η αν βγει με πανελληνιες θα μπαινουν ο ακθε σωματικα ανικανος και ο καθε μπουλης... Αντε να να τους στειλουν σε τιποτα ουκ του λιμενικου... Θα κοπουν ολοι////
john έγραψε:Θα δειξει... Απλα αν γινει ακτοφυλακη δεν μπορει να μην παρει και αλλα ατομα... Και ειδη λοιπουν πολλα ατομα και υπαρχουν κενα... Τωρα αν παρει μονο αξιωματικους τι να πω. Θα τους βαζουν στα συνορα αυτοι να φυλανε... Η αν βγει με πανελληνιες θα μπαινουν ο ακθε σωματικα ανικανος και ο καθε μπουλης... Αντε να να τους στειλουν σε τιποτα ουκ του λιμενικου... Θα κοπουν ολοι////
Το ονομα εχει αλλαξει εδω και καιρο-ακτοφυλακη ειναι ηδη (ο τροπος του λεγειν) ... Αλλα με το ονομα δεν σωζεται η παρτιδα... Κενα υπαρχουν αλλα υπαρχει και η εγκυκλιος του υπουργειο εσωτερικων οπου απογορευει τις προσληψεις στον ευρυτερο δημοσιο τομεα,ενω για τον στρατο και τα σωματα ασφαλειας υπαρχει το 5 προς 1 μεχρι το 2013..(χεσε ψηλα και αγναντευε) ... εξαιρουνται βεβαιως η παιδεια και ο τομεας της υγειας... δυσκολα νεες προσληψεις για το λιμενικο μεχρι το 2013 (εκτος απο τους αξιωματικους που θα ειναι και η τελευταια με τα μεχρις σημερα Δεδομενα μεχρι το 2013) ... αυτη ειναι η πραγματικοτητα... Οσοι το εχετε χωνεψει εχει καλως, οσοι δε... Θα μεινετε στο περιμενε. ...