Ελληνίδες vs αλλοδαπές
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Εχω κανει σχεση με κοπελα απο την ολλανδια και θα πω το εξης! Παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλομενο...
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Χαχα! Πες τα βρε dimitri mak. 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Οσο για τις κοπελες απο το ανατολικο μπλοκ κλπ ολοι ξερουμε γιατι κανουν κατι με ελληνες...
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Για το οτι οι γυναικες απο Βουλγαρια, Ρουμανια, Γεωργια κα δεν ερχονται για να αρμεξουν κατι γερους μην παιρνετε και ορκο. Σιγα την αναπτυξη που εχουν αυτες οι χωρες! Αμα πατε θα καταλαβετε οτι ειναι τουλαχιστον πενηντα χρονια πισω. Ειδικα οι Γεωργιανες ερχονται με μονο στοχο να αρμεξουν. Καθε μερα ακους και απο ενα περιστατικο.
Υ. Γ. Επειδη το ελληνικο δημοσιο δεν εχει λεφτα, δεν σημαινει οτι δεν εχει και ο μεσος Ελληνας λεφτα. Αυτο, γιατι τα παντα ειναι θεμα κακης πληροφορησης.
Υ. Γ. Επειδη το ελληνικο δημοσιο δεν εχει λεφτα, δεν σημαινει οτι δεν εχει και ο μεσος Ελληνας λεφτα. Αυτο, γιατι τα παντα ειναι θεμα κακης πληροφορησης.
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Ε αυτο πιστευω ειναι ευκολονοητο...
η αληθεια ειναι οτι εσεις οι αντρες σαγηνευεστε αμα ειναι καμια ξενη. Αλλα στο τελος παλι στις ελληνιδες γυρνατε
[υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια]

- evritis309
- Αρχιλοχίας
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Κάνετε ωραίο μουσακά, γι αυτό... 

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Όπως επίσης και οι Ιταλίδες είναι κομψότατες και πολύ όμορφες γυναίκες (αλοίμονο άλλωστε) , κάποτε έβγαινα με μια Ιταλίδα αλλά δυστυχώς στο... Μπαλαμούτι μείναμε καθως έπρεπε να γυρίσει στην πατρίδα της
Πολύ καλό κορίτσι! 

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Και καλο μουσακα κανουμε... Και πολλα καλα εχουμε... Ομολογω D.Y.K Οτι οι ιταλιδες ειναι αξιες αντιλοι.

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
dez1! έγραψε:Και καλο μουσακα κανουμε... Και πολλα καλα εχουμε... Ομολογω D.Y.K Οτι οι ιταλιδες ειναι αξιες αντιλοι.
Ναι, μουσακά μόνο όμως!

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Που ξερεις μπορει να ξανα ερθει... Ετσι ειναι αυτα οτι προτιμαει κανεισ!
μαλλον θα εχεις πεσεις στις σκαρτες ελληνιδεσ. Και θα εχεις καλυτερες σχεσεις με τις ξενεσ, οπως ξανα ειπα οτι αρεσει στο καθενα!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Ναι ρε παπάρα σε πιστέψαμε. Σιγά μην την παντρευόσουνα κιόλας... 

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Καλά εγώ δεν παντρεύομαι έτσι κι αλλιώς (Μέχρι τα 28 περίπου) , αλλά με την Ιταλίδα απλά θα είχε προχωρήσει το ζήτημα. Με την συγκεκριμένη μιλάμε ακόμη μέσω skype (Φυσικά και αυτή και εγώ έχουμε σχέση πλεον) 

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Καλα το οτι θα προχωρουσε το θεμα δεν σημαινει και γαμο... Τελος παντω για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.
το τι επιλεγει ο καθενας ειναι προσωπικη υποθεση ειτε ξενες ειτε ελληνιδεσ!
το τι επιλεγει ο καθενας ειναι προσωπικη υποθεση ειτε ξενες ειτε ελληνιδεσ!

Ελληνίδες vs αλλοδαπές
Πάντως εμένα με επιλέγουν και οι εγχώριες και οι ξένες (Greek_Army ρουφα τον) 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ελληνίδες vs αλλοδαπές
D.Y.K έγραψε:Πάντως εμένα με επιλέγουν και οι εγχώριες και οι ξένες (Greek_Army ρουφα τον)
χαχααχχαχαχ καλά να πάθεις.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης