Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Pao.... »

johnny13 έγραψε:Κοιτα η αποστηθηση ειναι χρησιμη γι' αυτην την σχολη. Τωρα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ολα τα μαθηματα εκτος ιστοριας (που σε βοηθαει σε αποστηθηση ) ειναι αχρηστα για την σχολη. Αλλα γενικα καθοριστικο ρολο παιζει η αποστηθηση.

Συμφωνώ.

Αλλά σε ολες τις σχολες παίζει ρολο η αποστήθιση.

ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ImperatorIoannes »

johnny13 έγραψε: Κοιτα η αποστηθηση ειναι χρησιμη γι' αυτην την σχολη. Τωρα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ολα τα μαθηματα εκτος ιστοριας (που σε βοηθαει σε αποστηθηση) ειναι αχρηστα για την σχολη. Αλλα γενικα καθοριστικο ρολο παιζει η αποστηθηση.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Να σε θυμίσω ότι αφού με το καλό μπεις στην σχολή θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση με τα λυκειακά. Πλέον, θα μετράνε περισσότερο και οι πρακτικές σου γνώσεις. Οπότε ναι, μπορείς να αποστηθίσεις τα λατινικά, την ιστορία ξέρω γω για να περάσεις, αλλά αφού περάσεις είναι ένα τελείως διαφορετικό πεδίο. Καλή τύχη.
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
Assassin00
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Assassin00 »

Λοιπόν παιδιά, καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη, σας ε΄θχομαι στο νέο έτος οι χαρές σας να είναι περισσότερες και οι λύπες σας λιγότερες. Επίσης εύχομαι στα παιδιά που δίνουν φέτος πανελλήνιες να καταφέρουν τα πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να μπουν στην σχολή που επιθυμούν... Αντε να έρθει και η δική μας σειρά Εικόνα
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
Άβαταρ μέλους
fotis_Ren
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από fotis_Ren »

Καλησπέρα και χρονιά πολλά χαρούμενο το 2017 θα ήθελα μια βοήθεια εγώ έχω τελειώσει εσπερινό λύκειο και μπαίνω στης 22/02/2017 26 χρονων μπορω να δόσω εξετασεις; Να παω δηλαδι σε ενα πρωινο και να δηλωσω να σημετεχω για αστιφιλακων;

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Οχι
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

fotis_Ren έγραψε:Καλησπέρα και χρονιά πολλά χαρούμενο το 2017 θα ήθελα μια βοήθεια εγώ έχω τελειώσει εσπερινό λύκειο και μπαίνω στης 22/02/2017 26 χρονων μπορω να δόσω εξετασεις; Να παω δηλαδι σε ενα πρωινο και να δηλωσω να σημετεχω για αστιφιλακων;

Το 2016 μπορούσαν ν δωσουν οσοι γεννήθηκαν απο το 1991 κ μετά. Άρα ηταν η τελευταία σου φορά.

Άβαταρ μέλους
fotis_Ren
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι άλλα εγώ ημερομηνία γεννήσεως είμαι το 22/02/1991 και λέει η προκηρύξει να μην ξεπερνάν τα 26 τώρα μπαίνω στα 26 πως γίνετε αυτό τώρα είναι η τελευταία μου φορά το θέμα μου είναι αν μπορώ που έχω εσπερινό γενικό Λύκειο να δώσω με τα πρωινά αυτό είναι το κυριότερο που με νια ζει Δλδ να πάω να εγραφτο σε ένα πρωινό λύκειο στης πανελλήνιες γίνετε;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

Απο δευτερα προσπαθησε να πας σε ενα πρωινο λυκειο να ρωτησεις! Αν σ δωσουν αρνητικη απαντηση δοκιμασε σε ενα επαλ
Άβαταρ μέλους
fotis_Ren
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι αλλα με πιάνει το όριο ηλικίας; Σωστά ;
Άβαταρ μέλους
fotis_Ren
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Έχω απολυτήριο 17,7 δέκατα εσπερινό γενικό Λύκειο ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστων δεν παίζει κανένα ρόλο τι έχω δεν βγάζει πλέον ειδικούς φρουρούς και έτσι είπα να δώσω αν μπορώ
Και εχω και δυσλεξία... Με νια ζει αν μπορώ να δώσω
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

fotis_Ren έγραψε:Έχω απολυτήριο 17,7 δέκατα εσπερινό γενικό Λύκειο ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστων δεν παίζει κανένα ρόλο τι έχω δεν βγάζει πλέον ειδικούς φρουρούς και έτσι είπα να δώσω αν μπορώ
Και εχω και δυσλεξία... Με νια ζει αν μπορώ να δώσω

Φιλε μου στο λυκειο δν θα ξερουν σίγουρα.

Παρε στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτου κ πες ν σε συνδέσουν μ το τμήμα προκηρύξεων.

Αν θες ν παρεις κατευθείαν τηλ στο τμήμα αυτο τότε θ βρεις τον αριθμό πάνω πάνω στη προκήρυξη που βγηκε στις 2/6/2016

Στη προκήρυξη μπορει ν λεει μεχρι 26 αλλα ακριβώς στημ ιδια πρόταση λεει " δλδ όσοι έχουν γεννηθεί απο 1-1-1991 κ μεταγενέστερα"

Υγ. Ευχομαι ν μπορεσεις ν δώσεις.

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

fotis_Ren έγραψε:Ναι άλλα εγώ ημερομηνία γεννήσεως είμαι το 22/02/1991 και λέει η προκηρύξει να μην ξεπερνάν τα 26 τώρα μπαίνω στα 26 πως γίνετε αυτό τώρα είναι η τελευταία μου φορά το θέμα μου είναι αν μπορώ που έχω εσπερινό γενικό Λύκειο να δώσω με τα πρωινά αυτό είναι το κυριότερο που με νια ζει Δλδ να πάω να εγραφτο σε ένα πρωινό λύκειο στης πανελλήνιες γίνετε;

Επίσης απο τη στιγμή που εισαι απόφοιτος εσπερινού δν μπορείς ν αλλαξεις δλδ ν πας σε Γενικό ή επαλ ν για ν δωσεις πανελλήνιες.

Αν εν τελει μπορεις ν δώσεις θα δωσεις ως υποψήφιος απο εσπερινό.

Άβαταρ μέλους
fotis_Ren
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας θα κοιτάξω και μακάρι...
Άβαταρ μέλους
fotis_Ren
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι άλλα δεν μπορείς να δόσεις από εσπερινό σε αστυφυλάκων :(
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

Προσπαθησε το φιλε μην το αφησεις ετσι απο την στιγμη που το θες τοσο πολυ! Στο κατω κατω για ε. Φ εχεις αλλα 2 χρονια μπροστα σου κ οπως λενε η ελπιδα πεθαινει τελευταια! Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες