Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rim4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Rim4 »

Δεν είχε καποιο πρόγραμμα στη σελίδα
Σε ευχαριστώ παρόλα αυτά
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν οι πίνακες θα βγουν σήμερα;
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Rim4 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 4:48 pm Δεν είχε καποιο πρόγραμμα στη σελίδα
Σε ευχαριστώ παρόλα αυτά
Ναι έχεις δίκιο το γράφει μόνο στην ΠΑ. Πάντως έτσι γράφει αυτό που σου είπα!
Marina96

Δημοσίευση από Marina96 »

Χεριστης μεσων ηλεκτρονικου πολεμου (δβ) που παει για πκε κανεις;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 4:31 pm Καλησπέρα και από μένα τώρα η διαδικασία πως πάει ; Γιατρούς και ψυχοτεχνικα σε μια μέρα και μετά την επόμενη μέρα ακολουθούν τα αθλήματα η μια μέρα γιατροί μια μέρα ψυχολόγοι και αθλήματα άλλη μέρα
Λοιπόν τόχουμε πει, ας το ξαναπούμε. Πρώτη ημέρα, ψυχοτεχνικά, περνάς; Ακολουθούν οι εξετάσεις του Πίνακα Β στα στρατιωτικά Νοσοκομεία, περνάς; Πας για 2 ημέρες στις αθλητικές δοκιμασίες. Την πρώτη ημέρα, έχεις μαζί σου, τις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 4:50 pm Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν οι πίνακες θα βγουν σήμερα;
Έχουν βγεί, μπες στην πλατφόρμα, να δεις.
Styga
Ggia

Δημοσίευση από Ggia »

Οποιον καλεσαν για ΠΚΕ, ειναι σε καλη θεση για διορισμο (αν περασει τις εξετασεις) ή καλουν πολυ κοσμο ετσι κι αλλιως; Με καλεσαν για ΠΚΕ, ειμαι Χειριστής μέσων επιτήρησης ΔΒ (I1-Ι2) με 345 μορια.
Stathos

Δημοσίευση από Stathos »

Γνωριζει κανενας αν η μοριοδοτηση ειναι ιδια με αυτην απο την προκυρηξη του 2021; Η αν αλλαξε κατι
Leon12

Δημοσίευση από Leon12 »

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος... Εκανα δοκιμος υλικου πολεμου και εκανα τα χαρτια μου για αποθηκαριος υλικου πολεμου και δε μου μετρησανε τα μορια του δοκιμου ετυχε σε καποιον αλλο
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ggia έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:09 pm Οποιον καλεσαν για ΠΚΕ, ειναι σε καλη θεση για διορισμο (αν περασει τις εξετασεις) ή καλουν πολυ κοσμο ετσι κι αλλιως; Με καλεσαν για ΠΚΕ, ειμαι Χειριστής μέσων επιτήρησης ΔΒ (I1-Ι2) με 345 μορια.
Καλούν σύμφωνα με την προκήρυξη τουλάχιστον τον τριπλάσιο αριθμό, ανά ειδικότητα, ωστόσο στην πράξη, μπορεί να καλέσουν ακόμη πιο πολλούς. Τώρα όσον αφορά στα μόριά σου, σε αυτή τη φάση, δεν μπορείς να οδηγηθείς σε ασφαλές συμπέρασμα, γιατί ούτε γνωρίζεις τα μόρια των άλλων, ούτε έχουν γίνει οι ΠΚΕ, που γίνεται το ξεκαθάρισμα. Π. Χ ένας μπορεί να έχει πολλά μόρια, αλλά να μην περάσει τις ΠΚΕ.
Styga
Επισκέπτης

Παιδιά με έστειλαν στο 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128ΣΕΤΗ) (Λητούς και Ακτής 1, Καβούρι Βουλιαγμένης Τ. Κ.16671).
Εσάς;
Okk

Δημοσίευση από Okk »

Δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κληθέντες … Αυτό το σημαίνει; Ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα;
Επισκέπτης

Okk έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:46 pm Δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κληθέντες … Αυτό το σημαίνει; Ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα;
Σημαίνει ότι δεν είσαι ούτε επιτυχών αλλά ούτε και επιλαχών δηλαδή δεν θα σε καλέσουν ποτέ σε καμία διαδικασία ούτε ψυχοτεχνικά ούτε οικονομικά ούτε αθλητικά αυτό!
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Έμενα με κάλεσαν και στα τρία σώματα και λέει στο πολεμικο ναυτικο με καλούν για ψυχοτεχνικα στις 30 Οκτωβρίου 7:00 ενώ για ξηρά αεροπορία στις 17 Νοεμβρίου 7:00. Για αθλήματα δεν γράφει κάτι εγώ τι κάνω σε αυτην την περίπτωση; Εγώ δεν είμαι και από Αθήνα είμαι πολύ μακρυά από Αθήνα αλλά αυτό εντάξει θα πάω το θέμα είναι όμως τι γίνεται που είναι άλλες ημερομηνίες
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:45 pm Παιδιά με έστειλαν στο 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128ΣΕΤΗ) (Λητούς και Ακτής 1, Καβούρι Βουλιαγμένης Τ. Κ.16671).
Εσάς;
Και εμενα εκεί
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες