Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ελπίζουμε σε θαύμα, να πάρουν στα σοβαρά τα σχόλια στη διαβούλευση.Αν και δε το πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αυτί τους, μόνο αν διαμαρτυρηθει ο σύριζα με το ΠΑΣΟΚ για το όριο ηλικίας.
Όπως στη προκήρυξη των εποπ το +3 των οβα δόθηκε επειδή αντέδρασε ο σύριζα με το ΠΑΣΟΚ.
Όπως στη προκήρυξη των εποπ το +3 των οβα δόθηκε επειδή αντέδρασε ο σύριζα με το ΠΑΣΟΚ.
Αν όντως συνέβη αυτό τότε σκόπιμο θα ταν να απευθυνθείτε σε βουλευτές του τόπου σας για το ηλικιακό όριο. Εγώ απορώ με τις προκήρυξεις. Έχουμε 100 διαφορετικά ηλικιακά όρια. Δε μπορούν να εναρμονιστούν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτέλους;
Καλημέρα σας, μια ερώτηση γιατί έψαξα προηγούμενες σελίδες αλλά δε βρήκα κάτι. Συγνωμη αν έχει απαντηθεί αλλά η δικαστική θα είναι όπως την πανεπιστημιακή που είναι ΕΦ ή θα είναι εντελώς ξεχωριστό κομμάτι;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Καλημερα Καμια σχεση με ειδικους φρουρους. Θα ειναι σωμα ασφαλειας νεοσυστατο οστωσο θα υπαγεται στο υπ Δικαιοσυνης και οχι στο προστασιας του πολιτη οπως η ελληνικη αστυνομια.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Όχι.Fire26 έγραψε:Αν όντως συνέβη αυτό τότε σκόπιμο θα ταν να απευθυνθείτε σε βουλευτές του τόπου σας για το ηλικιακό όριο. Εγώ απορώ με τις προκήρυξεις. Έχουμε 100 διαφορετικά ηλικιακά όρια. Δε μπορούν να εναρμονιστούν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτέλους;
Με κουλή στα 26 τελειώνει η ζωή σου.
Σε λιγο και στη πυροσβεστική θα βγαίνω εκτός αν κ εθελοντής...
27 καλά άστο καλύτερα να αυτοκτονείς έως 25 μπορείς με κουλη.
-
- Συνταγματάρχης
Το αισχρο ειναι στα σχολια στη διαβουλευση που βλεπεις καλοθελητες να γραφουνε οτι εχουμε γερασμενο ενστολο πρωσοπικο και οτι στα 30 σου δε θεωρεισαι μαχημος και θα πηγαινεις για υπηρεσια με το πι. Με τετοια μυαλα μπανανια θα παραμεινουμε μεχρι να σβησει ο ηλιος.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Coyote έγραψε:Το αισχρο ειναι στα σχολια στη διαβουλευση που βλεπεις καλοθελητες να γραφουνε οτι εχουμε γερασμενο ενστολο πρωσοπικο και οτι στα 30 σου δε θεωρεισαι μαχημος και θα πηγαινεις για υπηρεσια με το πι. Με τετοια μυαλα μπανανια θα παραμεινουμε μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Συμφωνώ ότι η προσέγγιση στην Ελλάδα γενικότερα είναι λάθος. Δεν θα έπρεπε να κοιτάμε τόσο το ηλικιακό όσο τις αθλητικές ικανότητες των υποψηφίων.
Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις περιπτώσεις ανθρώπων 35 χρονών+ που η φυσική τους κατάσταση είναι έτη καλύτερη από την πλειοψηφία των 25χρονων.
Κατ'εμέ, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τα αθλήματα να έχουν αρκετά μεγαλύτερη δυσκολία καθώς και να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός έλεγχος αφού παρέλθει ο διορισμός, ώστε να μην έχουμε τραγελαφικά γεγονότα με υπέρβαρους και ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να φέρουν το καθήκον τους εις πέρας επειδή "άφησαν" τον εαυτό τους.
Τα ηλικιακά όρια είναι από τα τελευταία που θα έπρεπε να μας απασχολούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EvFrontier την Τετ Ιούλ 13, 2022 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Το θεμα ειναι οτι για ειδικος φρουρος μπορεις να εισαι 28+ οταν προσληφθεις, ενω για Δικαστικη Αστυνομια δε πρεπει!Δηλαδη στη ΔΙΑΣ-ΔΡΑΣΗ που ειναι μαχιμες υπηρεσιες μπορεις να εισαι 28+ ενω στη Δικαστικη θεωρεισαι μεγαλος!
Μιλαμε για *****!
Μιλαμε για *****!
-
- Συνταγματάρχης
Σιγουρα υπαρχουν ατομα ηλικιας 32-35 που ειναι σε αριστη φυσικη κατασταση και σιγουρα (επιτελους) το συγκεκριμενο ζητημα θελει διαφορερικη προσεγγιση!EvFrontier έγραψε:Coyote έγραψε:Το αισχρο ειναι στα σχολια στη διαβουλευση που βλεπεις καλοθελητες να γραφουνε οτι εχουμε γερασμενο ενστολο πρωσοπικο και οτι στα 30 σου δε θεωρεισαι μαχημος και θα πηγαινεις για υπηρεσια με το πι. Με τετοια μυαλα μπανανια θα παραμεινουμε μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Συμφωνώ ότι η προσέγγιση στην Ελλάδα γενικότερα είναι λάθος. Δεν θα έπρεπε να κοιτάμε τόσο το ηλικιακό όσο τις αθλητικές ικανότητες των υποψηφίων.
Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις περιπτώσεις ανθρώπων 35 χρονών+ που η φυσική τους κατάσταση είναι έτη καλύτερη από την πλειοψηφία των 25χρονων.
Κατ'εμέ, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τα αθλήματα να έχουν αρκετά μεγαλύτερη δυσκολία καθώς και να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός έλεγχος αφού παρέλθει ο διορισμός, ώστε να μην έχουμε τραγελαφικά γεγονότα με υπέρβαρους και ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να φέρουν το καθήκον τους εις πέρας επειδή "άφησαν" τον εαυτό τους.
Τα ηλικιακά όρια είναι από τα τελευταία που θα έπρεπε να μας απασχολούν.
Κατα την αποψη μου στα 5 πρωτα ετη θα πρεπει να υπαρχει ελεγχος και καποιου ειδους βαθμολογιση ουτως ωστε μετα το περας της 5ετιας για να υπογραψεις αοριστου να πρεπει να συγκεντρωνεις μια συγκεκριμενη βαθμολογια για να μονιμοποιηθεις. Για την προληψη πολλων ατομων που πραττουν πολλες φορες "αυθαιρετα" και δημιουργουν προβληματα στο σωμα κυριως παει αυτο.(πολλοι ξερουν και θα καταλαβουν τι εννοω)
Καντε σχολια στη διαβουλευση, μη σταματατε!Αμεση επανεξεταση του οριου ηλικιας και διαμορφωση του στα 30 ετη!
-
- Υποστράτηγος
Εγώ τα έλεγα εδώ και καιρό αλλά πολλοί με κατεκριναν. Αποτελεί δικαίωση για εμένα. Κρίμα όμως γιατί η μαχαιριά αυτή πονάει πολύ.
Φανταστείτε πχ έναν εθελοντή πυροσβέστη 31 χρόνων σούπερ μάχιμο κ εθελοντή κιόλας να μη μπορεί να δηλώσει σε μόνιμη προκυρηξη.
Έρχονται εκλογές ξέρετε τι πρέπει να κάνετε εσείς και οι οικογένειες σας.
Φανταστείτε πχ έναν εθελοντή πυροσβέστη 31 χρόνων σούπερ μάχιμο κ εθελοντή κιόλας να μη μπορεί να δηλώσει σε μόνιμη προκυρηξη.
Έρχονται εκλογές ξέρετε τι πρέπει να κάνετε εσείς και οι οικογένειες σας.
-
- Υποστράτηγος
Η γενιά του 95 μη γελιέστε είστε οι επόμενοι αν και σε πολλά σώματα ήδη γεράσατε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 97
Το όριο ηλικίας πρέπει να ανέβει στα 30. Το γράφω εγώ που δεν έχω θέμα με την ηλικία γιατί είμαι γεννημένος το 96.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Από τη στιγμή που βάζουν μέσα στην Ελλάς ανίκανα παχύσαρκα άτομα τα οποία σε περίπτωση συμπλοκής με κακοποιά στοιχεία δεν τους σώζει ούτε θαύμα δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το κωλοχανειο δυστυχώς.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Ποια σελίδα στο φβ λέει για 2000 στόμα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες