Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Περιμένω αποτελέσματα από prof. Και απο κει και πέρα έχω και τα γερμανικά με πολύ καλή... κοινή λογική θέλει βλεπεις τι υπάρχει... Μη κοιτάς το ελάχιστο... Καταθέτεις χαρτιά και ότι γίνει...
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Να ρωτήσω κάτι; Το πτυχίο αγγλικών πρέπει να είναι μεταφρασμένο και επικυρωμένο έτσι; Μου το μετέφρασε ο δικηγόρος, απλά θα πρέπει να καταθέσω το πρωτόπυπο ή δέχονται και φωτοτυπία με επικύρωση απο τα κεπ; Ευχαριστω
Στη προκύρηξη λέει μεταφρασμένο και επικυρωμένο... Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν θα είναι πρωτότυπο...
Για υπαξ/τικους ΑΕΙ που πιστευετε οτι θα κυμανθουν τα μορια;
δε λεω οτι στα σωματα ασφαλειας πρεπει να μπαινουν ατομα χαμηλης μορφωσης αλλα ρε κοπελια με τετοια προσοντα γιατι θες να μπεις στο λιμενικο; Κ απο ειδικοτητα ζητησης οπως η πληροφορικης μαλιστα...dalena έγραψε:... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...
Διαδικασία πρόσληψης 15 Αξιωματικών Νομικών στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη για την πρόσληψη 15 Αξιωματικών Νομικών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες, με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Αξιωματικών Νομικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σχετικά Αρχεία
Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
evi85 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι; Το πτυχίο αγγλικών πρέπει να είναι μεταφρασμένο και επικυρωμένο έτσι; Μου το μετέφρασε ο δικηγόρος, απλά θα πρέπει να καταθέσω το πρωτόπυπο ή δέχονται και φωτοτυπία με επικύρωση απο τα κεπ; Ευχαριστω
Μην κανεις καμια βλακεια και καταθεσεις το πρωτοτυπο γιατι εχει πολυ τρεξιμο να πας να βγαλεις αλλο.
Αφου στο μετεφρασε δικηγορος, θα πας φωτοτυπια του μεταφρασμενου και μια φωτοτυπια απο το πρωτοτυπο στα ΚΕΠ και θα στα επικυρωσουν και τα 2, οποτε θα στειλεις αυτα.
Αν δεν υπεγραφε δικηγορος αλλα απλος μεταφραστης θα επρεπε να καταθεσεις το πρωτοτυπο.
... Είναι για πολλούς λόγους... πρώτος και κύριος η πληροφορική δυστυχώς έχει μπουκώσει από κόσμο και δεν έχει τόση ζήτηση πλέον αυτή τη στιγμή δουλεύω σαν γραμματέας έχω να πληρωθώ 3 μήνες και παράλληλα ψάχνω για άλλη δουλειά και είμαι και στο ταμείο ανεργίας γιατί από τον ιούλιο με απέλυσαν εικονικά γιατί δε μπορούσαν να μου κολάνε ένσημα
ο δεύτερος είναι ότι λόγω της αποτυχίας μου να πιάσω τις στρατιωτικές σχολές που ήθελα στις πανελλήνιες το βλέπω σαν δεύτερη ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα
δεν θα θίξω το οικονομικό κομμάτι και το θέμα της σιγουριάς της θέσης εργασίας.
νομίζω πως όλα αυτά είναι αρκετα για να δικαιολογήσω την απόφαση μου!
ο δεύτερος είναι ότι λόγω της αποτυχίας μου να πιάσω τις στρατιωτικές σχολές που ήθελα στις πανελλήνιες το βλέπω σαν δεύτερη ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα
... Το ίδιο ισχύει και για τη μεταφραστική υπηρεσία που απο ότι καταλαβαίνω είναι κρατική; http://www1.mfa.gr/
dalena έγραψε:... Το ίδιο ισχύει και για τη μεταφραστική υπηρεσία που απο ότι καταλαβαίνω είναι κρατική; http://www1.mfa.gr/
ναι
Παιδια αν καποιος ξερει να μου πει και μπορει αμεσα να απαντησει... Τα χαρτια που μπορεις να πας για τους Η/Υ ειναι το excel to world kai to internet; Η θελει και το windows; Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω.
oh yes...dalena έγραψε:... Είναι για πολλούς λόγους... πρώτος και κύριος η πληροφορική δυστυχώς έχει μπουκώσει από κόσμο και δεν έχει τόση ζήτηση πλέον αυτή τη στιγμή δουλεύω σαν γραμματέας έχω να πληρωθώ 3 μήνες και παράλληλα ψάχνω για άλλη δουλειά και είμαι και στο ταμείο ανεργίας γιατί από τον ιούλιο με απέλυσαν εικονικά γιατί δε μπορούσαν να μου κολάνε ένσημα
με τετοιους βαθμους δεν επιανες υπαξιωματικους στις πανελληνιες;
dalena έγραψε:... Είναι για πολλούς λόγους... πρώτος και κύριος η πληροφορική δυστυχώς έχει μπουκώσει από κόσμο και δεν έχει τόση ζήτηση πλέον αυτή τη στιγμή δουλεύω σαν γραμματέας έχω να πληρωθώ 3 μήνες και παράλληλα ψάχνω για άλλη δουλειά και είμαι και στο ταμείο ανεργίας γιατί από τον ιούλιο με απέλυσαν εικονικά γιατί δε μπορούσαν να μου κολάνε ένσημα

nikopaok4 έγραψε:oh yes...dalena έγραψε:... Είναι για πολλούς λόγους... πρώτος και κύριος η πληροφορική δυστυχώς έχει μπουκώσει από κόσμο και δεν έχει τόση ζήτηση πλέον αυτή τη στιγμή δουλεύω σαν γραμματέας έχω να πληρωθώ 3 μήνες και παράλληλα ψάχνω για άλλη δουλειά και είμαι και στο ταμείο ανεργίας γιατί από τον ιούλιο με απέλυσαν εικονικά γιατί δε μπορούσαν να μου κολάνε ένσημα
με τετοιους βαθμους δεν επιανες υπαξιωματικους στις πανελληνιες;
όχι δυστυχώς... Ο βαθμός του απολυτηρίου δε συμπίπτει με των πανελληνίων...
Κανείς για το πιο πάνω post σχετικά με την ενδεικτική βιβλιογραφία για τις γραπτές εξετάσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης