Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Παιδια καντε ενστασεις; Πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπανε μπορουμε να κανουμε για τα Μορια. Εμενα δε μου βαλανε την προυπηρεσια.
παιδια πριν κανετε ενστασεις διαβαστε καλα τον νεο νομο περι προσληψεων στο δημοσιο και στον ευρυτερο δημοσιο τομεα... εκει υπαγομαστε πλεον (προυπηρεσιες κλπ). καλη επιτυχια να εχετε...kostas13 έγραψε:παιδια καντε ενστασεις; πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπανε μπορουμε να κανουμε για τα μορια. εμενα δε μου βαλανε την προυπηρεσια.
; έγραψε:παιδια πριν κανετε ενστασεις διαβαστε καλα τον νεο νομο περι προσληψεων στο δημοσιο και στον ευρυτερο δημοσιο τομεα... Εκει υπαγομαστε πλεον (προυπηρεσιες κλπ). Καλη επιτυχια να εχετε...kostas13 έγραψε:παιδια καντε ενστασεις; Πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπανε μπορουμε να κανουμε για τα μορια. Εμενα δε μου βαλανε την προυπηρεσια.
το ξερω φιλε μου. Αλλα εμας δε μας επιασε ολος ο νεος νομος. Ενω ειπανε οτι δε μετραει η προυπηρεσια στην αεροπορια μετρησε. Αρα μετραει κ σε Εμας. Αυτο μου ειπανε τουλαχιστον εμενα. Γιαυτο θα κανω ενσταση. Κ ας μη καταλαβω τπτ. Ο σκοπος Ειναι να γινουν παρα πολλες ενστασεις για να γινει βουκινο στις τηλεορασεις
Αι κατι αλλο... διαβαστε προσεκτικα τα χαρτια που ζητουσε η ειδικοτητα σασ... εκει γινονται παντα τα λαθη απο τους υποψηφιους. ετσι μου ειπαν απο το γεσ...
; έγραψε:Αι κατι αλλο... Διαβαστε προσεκτικα τα χαρτια που ζητουσε η ειδικοτητα σασ... Εκει γινονται παντα τα λαθη απο τους υποψηφιους. Ετσι μου ειπαν απο το γεσ...
για ποια ειδηκοτητα μιλας;
ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Kostas13 έγραψε:; έγραψε:παιδια πριν κανετε ενστασεις διαβαστε καλα τον νεο νομο περι προσληψεων στο δημοσιο και στον ευρυτερο δημοσιο τομεα... Εκει υπαγομαστε πλεον (προυπηρεσιες κλπ). Καλη επιτυχια να εχετε...kostas13 έγραψε:παιδια καντε ενστασεις; Πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπανε μπορουμε να κανουμε για τα μορια. Εμενα δε μου βαλανε την προυπηρεσια.
το ξερω φιλε μου. Αλλα εμας δε μας επιασε ολος ο νεος νομος. Ενω ειπανε οτι δε μετραει η προυπηρεσια στην αεροπορια μετρησε. Αρα μετραει κ σε Εμας. Αυτο μου ειπανε τουλαχιστον εμενα. Γιαυτο θα κανω ενσταση. Κ ας μη καταλαβω τπτ. Ο σκοπος Ειναι να γινουν παρα πολλες ενστασεις για να γινει βουκινο στις τηλεορασεις
; έγραψε:ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Kostas13 έγραψε:; έγραψε:παιδια πριν κανετε ενστασεις διαβαστε καλα τον νεο νομο περι προσληψεων στο δημοσιο και στον ευρυτερο δημοσιο τομεα... Εκει υπαγομαστε πλεον (προυπηρεσιες κλπ). Καλη επιτυχια να εχετε...kostas13 έγραψε:παιδια καντε ενστασεις; Πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπανε μπορουμε να κανουμε για τα μορια. Εμενα δε μου βαλανε την προυπηρεσια.
πυροσβεστης
ΩΡΑΙΑ... Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ...Kostas13 έγραψε:; έγραψε:ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Kostas13 έγραψε:; έγραψε:παιδια πριν κανετε ενστασεις διαβαστε καλα τον νεο νομο περι προσληψεων στο δημοσιο και στον ευρυτερο δημοσιο τομεα... Εκει υπαγομαστε πλεον (προυπηρεσιες κλπ). Καλη επιτυχια να εχετε...kostas13 έγραψε:παιδια καντε ενστασεις; Πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπανε μπορουμε να κανουμε για τα μορια. Εμενα δε μου βαλανε την προυπηρεσια.
πυροσβεστης
Το ξερω φιλε. Αυτο ειναι που με τρελαινει;
Παιδια φετος ο διαγωνισμος ηταν αξιοκρατικοτατος! εψαξαν τα χαρτια 2 και 3 φορεσ... ειδικα στο ς. ξ ηταν ετοιμα να μπουνε ατομα αστα να πανε... γιωταδες, αθληματα χεστα, υψος νανοι (ο λογος του λει) κλπ...
; έγραψε:Παιδια φετος ο διαγωνισμος ηταν αξιοκρατικοτατος! Εψαξαν τα χαρτια 2 και 3 φορεσ... Ειδικα στο ς. Ξ ηταν ετοιμα να μπουνε ατομα αστα να πανε... Γιωταδες, αθληματα χεστα, υψος νανοι (ο λογος του λει) κλπ...
σαυτο εχεις δικιο.
ΠΑΝΤΩς ΚΩΣΤΑ ΑΠ ΟΤΟΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑΣΕΣ Σ. Ξ... ΑΣΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...Kostas13 έγραψε:; έγραψε:Παιδια φετος ο διαγωνισμος ηταν αξιοκρατικοτατος! Εψαξαν τα χαρτια 2 και 3 φορεσ... Ειδικα στο ς. Ξ ηταν ετοιμα να μπουνε ατομα αστα να πανε... Γιωταδες, αθληματα χεστα, υψος νανοι (ο λογος του λει) κλπ...
σαυτο εχεις δικιο.

Θα παω φιλε. Κ αν δε γουσταρω σε ενα χρονακι την κανω
ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ...; έγραψε:ΠΑΝΤΩς ΚΩΣΤΑ ΑΠ ΟΤΟΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑΣΕΣ Σ. Ξ... ΑΣΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...Kostas13 έγραψε:; έγραψε:Παιδια φετος ο διαγωνισμος ηταν αξιοκρατικοτατος! Εψαξαν τα χαρτια 2 και 3 φορεσ... Ειδικα στο ς. Ξ ηταν ετοιμα να μπουνε ατομα αστα να πανε... Γιωταδες, αθληματα χεστα, υψος νανοι (ο λογος του λει) κλπ...
σαυτο εχεις δικιο.ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΘ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ... ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

OK!TA ΛΕΜΕ...Kostas13 έγραψε:Θα παω φιλε. Κ αν δε γουσταρω σε ενα χρονακι την κανω

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες