Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Efedros2015 έγραψε:Αύξηση ηλικίας κανένας δν θέλει ! Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω ... Τώρα η βάση όπως είπες Ραντ πάνω από 2800 δεν θα Είναι το παιχνίδι θα παιχτεί πέρα από τα πτυχία σε αυτούς π έχουν όλα τα άλλα. Πχ ένας με απολυτήριο 1800+ τριτεκνια 200 +200 υπολογιστές +300 c2+ εδ 200 πάει στα 2700, οπότε εκεί θα παιχτεί η βάση άκρα την άποψη μου πάντα ! Μακάρι, θα δείξει ευχαριστούμε κ τ παιδιά που πιο πάνω μας δίνουν μια ιδέα για το μισθολογικό

Μα η αύξηση ηλικίας δεν είναι λογική! Τόσα χρόνια 28 είναι... Οποτε δεν το βρίσκω λογικό και σωστό να αυξηθεί

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Sefis είσαι άσχετος, απλά. Κοιτάξτε τα αποτελέσματα των ΛΦ γενικής και πηγαίνετε σε αυτόν στην θέση 800 και Υπολογίστε μόρια.

Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Ασσος »

Θα σκοτωθουμε μεταξυ μας στο νημα πριν μπουμε οσι μπουμε... Ελληνες παντως ειμαδτε ολοι. Θα κλειδει το νημα χαλαρωστε βαλτε κανα τσιπουρακι...
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Efedros2015 έγραψε:Αύξηση ηλικίας κανένας δν θέλει ! Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω ... Τώρα η βάση όπως είπες Ραντ πάνω από 2800 δεν θα Είναι το παιχνίδι θα παιχτεί πέρα από τα πτυχία σε αυτούς π έχουν όλα τα άλλα. Πχ ένας με απολυτήριο 1800+ τριτεκνια 200 +200 υπολογιστές +300 c2+ εδ 200 πάει στα 2700, οπότε εκεί θα παιχτεί η βάση άκρα την άποψη μου πάντα ! Μακάρι, θα δείξει ευχαριστούμε κ τ παιδιά που πιο πάνω μας δίνουν μια ιδέα για το μισθολογικό

Αν πρέπει να κάνουμε μια σύγκριση αυτή θα είναι μεταξύ της μεγάλης δεξαμενής των πτυχιούχων και της μεγάλης δεξαμενής των μη, το παράδειγμα που έδωσες δεν σας αντιπροσωπεύει, αλλά και πάλι βλέπεις 100 μόρια κάτω. Όσο για την ηλικία, αν είσαι 20 ναι, έχεις 8 χρόνια ευκαιρίας για συμμετοχή σε προκηρύξεις, αν είσαι 25 έως 27 και δε θες να ανέβει το όριο ξανά σκέψου το, σε δύο χρόνια, αντε να βγάλει μια το πολύ προκηρυξη, με όλη την αβεβαιότητα που υπάρχει, πριονιζεις το κλαδί που κάθεσαι.

Το λογικό και το σωστό δεν είναι καν υποκειμενικό, μη λέμε ξανά τα ίδια, έχουμε τα χαμηλότερα όρια ηλικίας στην ΕΕ με διαφορά και ίσως την χειρότερη αστυνομία τακτικά ταυτόχρονα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Πέμ Απρ 08, 2021 4:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nikosgs »

Sec_police έγραψε:Sefis23 μάγκες μια συμβουλή πιο σημαντική για μένα που Θα ήθελα να σας δωσω ειναι οτο όσοι το εχετε πως θα μπειτε στο Σώμα να έχετε κάνει Καρατζά σε χρήματα από τώρα για να έχετε να περνάτε τους πρώτους 5 μήνες γιατί να ξέρετε ότι η μισθοδοσία θα είναι πολύ μικρή γύρω στα 320 ευρώ επίσης στον πρώτο ενάμιση χρόνο θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί ΘΑ υ έχει πολλες κρατήσεις όποτε υπολιστε έναν μισθό γύρω στα 750 στην αρχή επίσης όσοι είστε από επαρχία και έρθετε Αθήνα για φρουροί θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά και να έχετε καβατζα γιατί όπως σας είπα πιο πάνω στους πρώτους μήνες με χρόνο μισθολογικά θα είναι δύσκολα Υ. Γ: Δεν σας το λέω για να σας αποθάρρυνω αυτό και εύχομαι όσοι το έχετε όνειρο και καυλα το Σώμα να μπειτε

Έχεις μπει σαν φρουρός και έπαιρνες 5 μήνες 320; Μετράς και τους μήνες που είσαι εσώκλειστος στην σχολή; Σαν δόκιμος ναι παίρνεις λίγα αλλά μετά την ονομασία θα παίζεις 800-850 με νυχτερινά και πενθήμερα! Μην τρομάζουμε άδικα τους υποψηφίους! Και όσο για την καβατζα βγαίνει αν δεν πιστεύεις ότι μπήκες στην αστυνομία και θα κάνεις γούστα!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Εμένα δε μου φαίνεται περίεργο να πάει 21-30, αλλωστε παιδιά κάτω των 22 ετών δεν έχουν ελπίδα αφού δεν έχουν πτυχίο.

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Η βαση θα ειναι στο 3000+-100 ! Καντε σκριν σοτ!
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

Fousekis έγραψε:Η βαση θα ειναι στο 3000+-100 ! Καντε σκριν σοτ!
δεν ειναι παραλογο. Παντως η συμμετιχη πτυχιιυχων θ το καθορίζει .

Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

Ασσος έγραψε:

πληροφορια... Ψαχνουν αστυνομικους να αρχισουν οι περιπολιες σε λιγες μερες... Κανενας εθελοντης προς το παρον... Δευτερη πληροφορια απι τοτε που θα πΝε στα αει οι πρωτοι 0ππι δηλαδη μεσα στον απριλιο ματομα απ το σωμα... Οι φοιτητικες οαραταξεις ανακοινωσαν ηδη πορειες κλπ
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Ασσος έγραψε:

Λες δηλαδη στις 17-18 χιλιαδες αιτησεις να μην εχει 1000 πτυχιουχους;3-4χιλιαδες πτυχιουχοι για πλακα... Τωρα που το ξανασκεφτομαι αν ειναι 3000μορια η βαση Τυχεροι θα μαστε.

Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

Ασσος έγραψε:
Ασσος έγραψε:

πληροφορια... Ψαχνουν αστυνομικους να αρχισουν οι περιπολιες σε λιγες μερες... Κανενας εθελοντης προς το παρον... Δευτερη πληροφορια απι τοτε που θα πΝε στα αει οι πρωτοι 0ππι δηλαδη μεσα στον απριλιο ματομα απ το σωμα... Οι φοιτητικες οαραταξεις ανακοινωσαν ηδη πορειες κλπ
οποτε σαταναδες τα πραγματα ειναι αρκετα περιπλοκααααα
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Θέλω πραγματικά εσεις που λετε γιατί την ηλικία να μου πείτε με τι δικαιολογία να σκέφτεστε. Θέλω να λετε ποσό απολυτήριο εχετε και μετά να λετε τα επιχειρήματα σας. Ποιοι πιστεύετε θα μπουν εκεί μέσα ; Πήρε το 2019 από το 91 μέχρι 02 νομίζω και έφτασε ο τελευταίος να μπει με 13,5 σχεδόν απολυτήριο. Μετά μπήκαν συνοριοφύλακες και ρίξανε την βάση και άλλο τώρα μπαίνουν εποπ 1300 παρακαλώ άτομα και θα πέσει και άλλο η βάση. Εσεις νομίζετε ότι θα πάρει 2 φουρνιές παραπάνω μόνο χρονολογίακα 93-94 που ο ένας χρόνος τα αγορια δεν έχουν τελειώσει καν τον στρατό ακόμα όποτε αστην μια χρόνια. Πιστεύετε δηλαδή οσοι εχετε μετά 9,5 απολυτήριο με 12 θα μπείτε σε τέτοια υπηρεσία ευθύνης και δεν θα πάρουν μεγαλύτερες ηλικίες με μεγαλύτερα απολυτήρια και αποφοίτους ; Επειδή εσεις πηγαίνατε για βολτα σχολείο και δεν παιδευτήκατε για τίποτα θα σας διορίσουμε να πληρώνεστε για να συνεχίσετε να κάνετε την ζωαρα σας ... Ε όχιιιι αυτο πρέπει να πάψει.

Warwick
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Warwick »

Ναι Thomasgeo, απ' ότι φαίνεται σου ζητάνε να τις βγάλεις τις κάλτσες την ώρα της μέτρησης που θα ανέβεις στο όργανο που θα σε μετρήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Warwick την Πέμ Απρ 08, 2021 4:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Με 8,9 μπήκε το χαμηλότερο απολυτήριο το 2019, οχι 13.
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Προφανώς δν βρίσκω τον λόγο να αυξηθεί το όριο ηλικίας. Προφανώς δεν αλλάζει κάτι τέτοιο όπως και το ύψος, βλέπε εποπ δν αυξήθηκε το όριο παρά μόνο για τους οβα. Βλέπε πόσες πιέσεις για τους σφ έγιναν και τελικά Δν αυξήθηκε. Δεν αλλάζει το όριο ηλικίας καλώς η κακός έτσι είναι, τώρα περί απολυτηρίου 9-10-11 δν θα μπω καν στο κόπο να μιλήσω !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες