35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
345 ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από 345 ΕΣΣΟ »

Ερχομαι...345 και δεν ειμαι καλα. φερθειτε μου καλα εκει στη 35η μοιρα. αλανιαα
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Σειρά 338. Δεν είναι θέμα δοίκα η εκπεύδευση στο Τπεν, είναι θέμα λοχαγού του λόχου εκπαιδεύσεως (43ΛΚ) και πόση δύναμη έχει εκείνη τη στιγμή η μοίρα. Αν έχουν λίγα άτομα δεν θα σας κάψουν πολύ αλλά εαν έχουν πλεόνασμα και δεν θέλουν πολούς θα σας λιώσουν. Η εκπαίδευση είναι σοβαρή όπως και να έχει απλά αν έχουν λίγα άτομα δεν θα πιάσετε και πολύ τους κορμούς.
Άβαταρ μέλους
ΙΑΣ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΙΑΣ »

Καλησπερα! Να ρωτησω... Στην 35ΜΚ κανουν αλμα με αλεξιπτωτο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.
Αραπης

Δημοσίευση από Αραπης »

ισχυει οτι σου κανουν εξεταση πρωκτου για να. δουν αν εισαι παρθενος ; και αν ναι εγω που το ειχα δοκιμασει με την κοπελα μου μια φορα θα εχω θεμα ;
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

Αραπης έγραψε:ισχυει οτι σου κανουν εξεταση πρωκτου για να. Δουν αν εισαι παρθενος ; Και αν ναι εγω που το ειχα δοκιμασει με την κοπελα μου μια φορα θα εχω θεμα ;

Ρε φίλε όντως, στα αλήθεια το ρωτάς αυτό; Σόρρυ αν σε παρεξηγώ αλλα... Εχεις και λίγο περίεργο όνομα!Εικόνα
Amat victoria curam
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αραπης έγραψε:ισχυει οτι σου κανουν εξεταση πρωκτου για να. Δουν αν εισαι παρθενος ; Και αν ναι εγω που το ειχα δοκιμασει με την κοπελα μου μια φορα θα εχω θεμα ;

Η εξέταση πρωκτού έχει καταργηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Soap »

D.Y.K έγραψε:

Η εξέταση πρωκτού έχει καταργηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Ψυχρος, επαγγελματικος και παντα ανεπηρεαστος ο DYK. Εικόνα

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
hondakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από hondakias »

Καλησπερα. Θελω να παω 35μκ αλλα εχω δηλωσει απο την αρχη Στρατο Ξηρας. Εχω ακουσει 2 εκδοχες, η μια ειναι οτι οταν θα παρουσιαστω στο κεντρο θα δηλωσω για κυπρο οτι θελω να παω 35μκ. Και η αλλη εκδοχη ειναι οτι αφου εχω δηλωσει Στρατο Ξηρας μπορω να παω μονο ΕΛΔΥΚ, για την 35μκ επρεπε να δηλωσω απο την αρχη Ειδικες Δυναμεις. Υπαρχει περιπτωσει να μπορω να αλαξω την αρχικη επιλογη; Σε 10 μερες πρεπει να παρουσιαστω (Καλαματα).
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι μπορείς. Δηλώνεις απλά ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις στο Κέντρο που θα παρουσιαστείς όταν θα σας ρωτήσουν. Περιηγηθείτε και διαβάστε και λίγο το φόρουμ ρε λεβέντες.
Αναστασης Λ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Αναστασης Λ »

Πείτε μας λίγο για την εκπαίδευση και την διαφορά σε σχέση με την ΕΛ ΔΥ Κ
hondakias

Ευχαριστω για την απαντηση. Οντως τα λεει αναλυτικα στις σελιδες 36-37.
hondakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης

D.Y.K έγραψε:Ναι μπορείς. Δηλώνεις απλά ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις στο Κέντρο που θα παρουσιαστείς όταν θα σας ρωτήσουν. Περιηγηθείτε και διαβάστε και λίγο το φόρουμ ρε λεβέντες.

Ευχαριστω για την απαντηση. Οντως τα γραφει αναλυτικα στις σελιδες 36-37

Perseas

Δημοσίευση από Perseas »

Πώς είναι τα πράγματα σήμερα στη 35 ΜΚ ; Μπαίνω Νοέμβρη και θέλω να υπηρετήσω στα ΛΟΚ. Σε σχέση με Ρεντίνα, Νάουσα και Δράμα είναι πιο μάχιμα;
Theo

Δημοσίευση από Theo »

Καλησπερα, ορκιστηκα χθες και μετα απο 15μερη αδεια μπαινω Αυλωνα. Ειχα δηλωσει για Κυπρο και μαλλον εκει θα παω. Μια ερωτηση, εκει στην Αυλωνα οταν θα παω αντί για ΕΛΔΥΚ μπορω να δηλωσω για 35μκ; Γνωριζει κανεις;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες