Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Politis1994 »

Paris23 έγραψε:Παιδια προτείνω να ηρεμήσετε γιατι απο το αγχος θα τα παιξετε.Πρωτα απο όλα το 90% των post ειναι off topic.

Αν το θελατε τοοοοοοσο πολυ να μπειτε στον στρατο θα μπορουσατε να διαβαζατε για να μπείτε σε στρατιωτικες σχολες.

Αν παλι δεν τα πήγατε καλα στις πανελλήνιες θα μπορουσατε να μπαινατε οβα και θα ειχατε και εξτρα μοριοδοτηση για εποπ που ειναι φυσικο να εχετε και μοριοδοτηση οταν θα εβγαζε εποπ...

Παρα να περιμενατε να βγαλει εποπ για να κυ υνηγησετε την μονιμοτητα ωστε να Μια και καλη.

Θελατε τα πολλα και χασατε και τα λιγα.

Και μην πειτε ειμαι 27 και δεν με παιρνει η ηλικια για επόμενη προκυρηξη, οποιος κινδυνευε αν εμπαινε οβα θα ειχε οριο 31.

.

Παντα φιλικα.ΕικόναΕικόνα

Ευκαιρίες υπηρχαν.ΕικόναΕικόνα

Κανεις ένα λάθος οβα στην αεροπορία δεν μπορείς να μπεις. Μην μπερδεύεσαι ξηρά και ναυτικό σε παρακαλάγαν να μπεις οβα ποτέ δεν ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝΕ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ KAI ΠΆΝΤΑ ΉΤΑΝ ΠΟΛΛΟΊ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ. ΟΠΌΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΟΒΑ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ Εγώ αεροπορία έκανα θητεία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 01, 2021 12:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

LUNARET έγραψε:10 μερούλες να μάθουμε και εμείς της αεροποριας
απορώ πως θα μαθεται τη θέση σας. Μόνο αν εισια επιτυχών θα σ έρθει χαρτάκι. Αλλιώς ούτε θέση δεν ξέρεις.
Ak123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Ak123 »

mikealexiou21 έγραψε:Αυτο δεν ειναιο σωστο ομως οταν βγαινει η σειρα και σ λεει εισαι μεσα στις θεσεις και πας για πκε και τα περασεις ολα δεν γινεται να σου πει βγαινεις επιλαχαων μετα για να μπει αλλος. Εω προσωπικα που ειμαι μεσα στις θεσει σκαι περασα πκε επιτυχως πηγα αθηνα 12 μερες με ταλαιωρια και ξοδεψα και 500 ευρω μ ειεσητηρια μαζι. Γιατι δεν ειμαι οβα ειμαι πολιτης με γυναικα και παιδια. Οποτε αν αλλαξει κατι και με ανεβασουν θεση και με βγαλουν απ εξω θα τους κυνηγησω οσο δεν παει. Δεν θα παιζουν με τη ψχολογια τη δικια μου της οικογενειας και των παιδιων μου.3 μηνες εξοδα στο στιβο και διατροφες. Οποτε σταματηστε μερικοι πιτσιρικαδες να κλαιγεστε και να γρεφετε οτι να ναι

Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο, όπως και καταλαβαίνω και κάποιους που αδικήθηκαν με τα μόρια και το κυνήγησαν. Στο τηλέφωνο πριν μου δώσουν την απάντηση για την ένσταση προσπαθούσε ο κύριος να μου πει ότι είμαι ήδη μέσα στην ειδικότητα που δεν άλλαξε η θέση μου. Με λίγα λόγια σαν να παραήταν συζητήσιμος, οπότε αν διαπιστώσεις αλλαγή στη σειρά σου εξ αιτίας της οποίας μένεις απ έξω, τηλεφώνησε τους κυνήγησέ το.

Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Yiannis12345 »

Ak123 έγραψε:
mikealexiou21 έγραψε:Αυτο δεν ειναιο σωστο ομως οταν βγαινει η σειρα και σ λεει εισαι μεσα στις θεσεις και πας για πκε και τα περασεις ολα δεν γινεται να σου πει βγαινεις επιλαχαων μετα για να μπει αλλος. Εω προσωπικα που ειμαι μεσα στις θεσει σκαι περασα πκε επιτυχως πηγα αθηνα 12 μερες με ταλαιωρια και ξοδεψα και 500 ευρω μ ειεσητηρια μαζι. Γιατι δεν ειμαι οβα ειμαι πολιτης με γυναικα και παιδια. Οποτε αν αλλαξει κατι και με ανεβασουν θεση και με βγαλουν απ εξω θα τους κυνηγησω οσο δεν παει. Δεν θα παιζουν με τη ψχολογια τη δικια μου της οικογενειας και των παιδιων μου.3 μηνες εξοδα στο στιβο και διατροφες. Οποτε σταματηστε μερικοι πιτσιρικαδες να κλαιγεστε και να γρεφετε οτι να ναι

Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο, όπως και καταλαβαίνω και κάποιους που αδικήθηκαν με τα μόρια και το κυνήγησαν. Στο τηλέφωνο πριν μου δώσουν την απάντηση για την ένσταση προσπαθούσε ο κύριος να μου πει ότι είμαι ήδη μέσα στην ειδικότητα που δεν άλλαξε η θέση μου. Με λίγα λόγια σαν να παραήταν συζητήσιμος, οπότε αν διαπιστώσεις αλλαγή στη σειρά σου εξ αιτίας της οποίας μένεις απ έξω, τηλεφώνησε τους κυνήγησέ το.

Μπορεις να μου δώσεις το τηλέφωνο να μιλήσω και εγω με το Πολεμικό Ναυτικό ; Μπορω να τους ρωτήσω αν ειμαι στου επιλαχόντες ή στους επιτυχόντες ;

Ak123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Ak123 »

Yiannis12345 έγραψε:Μπορεις να μου δώσεις το τηλέφωνο να μιλήσω και εγω με το Πολεμικό Ναυτικό ; Μπορω να τους ρωτήσω αν ειμαι στου επιλαχόντες ή στους επιτυχόντες ;

Σου γράφω το τηλέφωνο :21 0655 1408

Αν και νομίζω ότι κάτι κατάλαβες λάθος. Με τη σειρά που έχουμε ήδη αν είναι μικρότερη ή ίση από τον αριθμό των ατόμων που παίρνουν τότε σημαίνει ότι είσαι επιτυχών προς το παρών. Αυτό εννοούσε ότι είμαι μέσα, διότι του διάβαζα τη σειρά μου σε κάθε ειδικότητα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 01, 2021 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ak123 έγραψε:Σου γράφω το τηλέφωνο :21 0655 1408

Αν και νομίζω ότι κάτι κατάλαβες λάθος. Με τη σειρά που έχουμε ήδη αν είναι μικρότερη ή ίση από τον αριθμό των ατόμων που παίρνουν τότε σημαίνει ότι είσαι επιτυχών προς το παρών. Αυτό εννοούσε ότι είμαι μέσα, διότι του διάβαζα τη σειρά μου σε κάθε ειδικότητα.

Ναι συγγνωμη τώρα καταλαβα τι εννοούσες. Το θέμα ειναι οτι και εγω λιγο χάνομαι καθώς ήξερα οτι θα καλέσουν 3πλάσιο αριθμο στα πκε και ενω στην θέση που εκανα τα χαρτια μου παίρνουν 10 με καλεσαν ενω ειμαι στην θέση 50...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 01, 2021 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εν το μεταξύ πήρα τηλέφωνο και εγω και μου ειπαν με επιφύλαξη Οτι θα βγουν μέσα στην εβδομάδα ή την επόμενη... Σήμερα έχουμε Πέμπτη λέτε να βγουν αύριο ;
Andreas2000
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Andreas2000 »

Όχι. Δεν θα ξαναρχίσει πάλι αυτό λένε να βγει αύριο ή μεθαύριο ή σε πέντε μέρες κλπ. Θα βγει όταν θα βγει, μέχρι τότε υπομονή και ηρεμία μονάχα.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Leop »

Στρατό;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ναυτικό κάλεσαν σχεδόν όλους τους υποψήφιους. Μόνο πα κ σξ πήγαν χ3
Άβαταρ μέλους
troupakhs
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από troupakhs »

Yiannis12345 έγραψε:Εν το μεταξύ πήρα τηλέφωνο και εγω και μου ειπαν με επιφύλαξη Οτι θα βγουν μέσα στην εβδομάδα ή την επόμενη... Σήμερα έχουμε Πέμπτη λέτε να βγουν αύριο ;
Καλησπέρα, γνώμη μου είναι να περιμένουμε από 6 - 9 δεδομένου πως 10 είναι Σάββατο και 5 Δευτέρα

Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Politis1994 έγραψε:Ναυτικό κάλεσαν σχεδόν όλους τους υποψήφιους. Μόνο πα κ σξ πήγαν χ3
Αχ και πίστευα πως εχω ελπίδες ... Η πιθανότητα να κοπούν 40 Διαχ - Λογ για να με παρουν μου φαίνεται απίθανο πια!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Yiannis12345 έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Ναυτικό κάλεσαν σχεδόν όλους τους υποψήφιους. Μόνο πα κ σξ πήγαν χ3
Αχ και πίστευα πως εχω ελπίδες ... Η πιθανότητα να κοπούν 40 Διαχ - Λογ για να με παρουν μου φαίνεται απίθανο πια!

δεν πρέπει να στεναχωριέσαι ούτε να το παρατάς. Ειδικά εάν έχεις και την ηλικία θα συνεχίσεις σε άλλες προκύρηξεις ενστολων που είναι και πιο αξιοκρατικες κιόλας! Μάζεψε και μόρια βγάλε κάνα χαρτί και οκ.
PZN47
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PZN47 »

Yiannis12345 έγραψε:

Με πόσα μόρια αν επιτρέπεται βρίσκεσαι σε αυτήν την θέση;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Paris23 έγραψε:Παιδια προτείνω να ηρεμήσετε γιατι απο το αγχος θα τα παιξετε.Πρωτα απο όλα το 90% των post ειναι off topic.

Αν το θελατε τοοοοοοσο πολυ να μπειτε στον στρατο θα μπορουσατε να διαβαζατε για να μπείτε σε στρατιωτικες σχολες.

Αν παλι δεν τα πήγατε καλα στις πανελλήνιες θα μπορουσατε να μπαινατε οβα και θα ειχατε και εξτρα μοριοδοτηση για εποπ που ειναι φυσικο να εχετε και μοριοδοτηση οταν θα εβγαζε εποπ...

Παρα να περιμενατε να βγαλει εποπ για να κυ υνηγησετε την μονιμοτητα ωστε να Μια και καλη.

Θελατε τα πολλα και χασατε και τα λιγα.

Και μην πειτε ειμαι 27 και δεν με παιρνει η ηλικια για επόμενη προκυρηξη, οποιος κινδυνευε αν εμπαινε οβα θα ειχε οριο 31.

Παντα φιλικα.ΕικόναΕικόνα

Ευκαιρίες υπηρχαν.ΕικόναΕικόνα

Σοφή η βλακεία σου τρολακι, ΟΒΑ καταρχάς έχει προϋποθέσεις ημερομηνία από την απόλυση αλλά και να μην έχεις υπηρετήσει ως ΔΕΑ και επίσης τα μόρια των ΟΒΑ με την τωρινή μορφή ψηφίστηκαν ελάχιστα πριν βγει το φεκ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες