Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

D.Y.K έγραψε:Μαρίνα δεν κατάλαβες μάλλον καλά. Δεν είπώθηκε απο το Επιτελείο ότι θα μετρήσει σε περίπτωση ισοβαθμίας με άλλον υποψήφιο. Είπε οτι θα μοριοδοτηθεί κανονικότατα οπότε...
Ακρη ρε φιλε δεν βγαζεις γι αυτο αστο! Η κοπελα Πιστευει τα δικα της οποτε μην το κουραζεις!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Μακάρι ρε ΔΥΚ να είσαι μέσα και ας είσαι και σε Φρεγάτα. Απλά εγώ τα βλέπω πολύ ορθολογικά τα πράγματα και τα βάζω κάτω με τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν και όχι με αυτά που μου λένε οι άλλοι. Μονο τι αναφέρει στην προκήρυξη και εκεί δεν αναφέρει πουθενά ότι παίρνεις μόρια. Αλλιώς θα μας παρέπεμπε "Συμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ΄ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ", ας πουμε. Πουθενά όμως!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Rafale »

D.Y.K έγραψε:Προσωπικά δεν με αγχώνει και πολύ πάντως διότι η φρεγάτα με περιμένει.Εικόνα
Ε για να το λες κατι θα ξερεις. ΣυγχαρητηριαΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Βοας έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Μαρίνα δεν κατάλαβες μάλλον καλά. Δεν είπώθηκε απο το Επιτελείο ότι θα μετρήσει σε περίπτωση ισοβαθμίας με άλλον υποψήφιο. Είπε οτι θα μοριοδοτηθεί κανονικότατα οπότε...
Ακρη ρε φιλε δεν βγαζεις γι αυτο αστο! Η κοπελα Πιστευει τα δικα της οποτε μην το κουραζεις!
Φιλαράκι μακάρι να Τα πίστευες και εσύ αυτά που πιστεύω εγω γιατι μόνο τότε θα πάταγες στη Γη και δεν θα ονειρευόσουν ανύπαρκτα μόρια. Πηγαινε διαβασε την προκήρυξη και βγάλε και εσύ τα συμπερασματα σου και τοποθετήσου τόσο ορθολογικά όσο τοποθετήθηκα εγω, με τα πόδια στη γη όμως οχι στο αερα της ΠΑ!Εικόνα. Αν το είδες εσύ πουθενά γραμμένο να το Πεις και επίσης θα περιμένω καρτερικά να βγουν τα αποτελέσματα για να δω αν Και τι θα μοριοδοτήσουν!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στην Ελλάδα και χωρίς παρεξήγηση να μάθεις να μην τα βλέπεις και τόσο ορθολογικά τα πράγματα... Όπως θα έχεις διαπιστώσει εσύ που έχεις ξαναδώσει κιόλας ότι η πουστιά πάει σύννεφο όταν θέλουν να περάσουν κάτι και μάλιστα δεν βγάζεις και άχνα... Εγώ πάντως σέβομαι φυσικά την άποψή σου αλλά θα συνεχίσω να πιστεύω για το Πολεμικό Ναυτικό ότι κάποιοι θα έχουν εξτρά μόρια απο κάποια χαρτιά για να καλύψουν τις όποιες απαιτήσεις!
Anonymous

Εχεις γνωστο μεσα; Αν ναι παρε τηλ. Και πες παιρνει μορια το διπλωμα; Να δουμε τι θα σου πει. Σου λεμε ποσα ατομα οτι μετραει κανονικα αλλα μονο στις ειδικοτητες που το ζηταει και εσυ εκει επιμενεις τα δικα σου! Παρε λοιπον τηλ. Να δεις το χεις κανει ολοκληρο θεμα! Ολοι ειμαστε λαθος μονο εσυ εισαι η σωστη! Ελεος!

Anonymous

Marina2 έγραψε:
Βοας έγραψε:
Φιλαράκι μακάρι να Τα πίστευες και εσύ αυτά που πιστεύω εγω γιατι μόνο τότε θα πάταγες στη Γη και δεν θα ονειρευόσουν ανύπαρκτα μόρια. Πηγαινε διαβασε την προκήρυξη και βγάλε και εσύ τα συμπερασματα σου και τοποθετήσου τόσο ορθολογικά όσο τοποθετήθηκα εγω, με τα πόδια στη γη όμως οχι στο αερα της ΠΑ!Εικόνα. Αν το είδες εσύ πουθενά γραμμένο να το Πεις και επίσης θα περιμένω καρτερικά να βγουν τα αποτελέσματα για να δω αν Και τι θα μοριοδοτήσουν!
Αντε κοπελα μου πατα εσυ στη Γη και πηγαινε στην κουζινα σου που θελεις και στρατο και μετα μιλα για μενα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

cristi έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Προσωπικά δεν με αγχώνει και πολύ πάντως διότι η φρεγάτα με περιμένει.Εικόνα

Ναι κάτι ξέρω αλλά εντάξει δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες πρίν βγούν και τα επίσημα. Να σαι καλά πάντως!

ΥΓ : Δεν έχω πολιτικό βύσμα γιατί μερικοί θα πέσουν να με φάνε! Χαχαχα
Anonymous

Βοας έγραψε:
Marina2 έγραψε:
Βοας έγραψε:
Αντε κοπελα μου πατα εσυ στη Γη και πηγαινε στην κουζινα σου που θελεις και στρατο και μετα μιλα για μενα!

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα! Γεια σου ρε Βοα! Χαχαχαχαχαχαχαχα! Ποσο δικιο εχεις!
Anonymous

Ε μα ελεος ρε φιλε δεν βλεπει τι γινεται με τις ***** που παιζονται και εκεινη επιμενει οχι δεν το λεει η προκυρηξη!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Φίλε ΔΥΚ βγάζουν μια προκήρυξη την οποία πρεπει να τηρήσουν κατα γράμμα. Να μοριοδοτήσουν σε κάποιους χαρτια που αναφέρει η προκήρυξη (να κάνουν δηλαδή την μισή πουστια) ναι πιστευω σε παρα πολλές περιπτώσεις θα γίνει, αλλα να μοριοδοτήσουν χαρτιά που δεν υπάρχουν στην προκήρυξη, είναι ολοκληρη πουστιά και δει παράνομη, σε κλεινει φυλακή για μη τήρηση των προυποθέσεων της προκήρυξης! Και αν δεν βγάλουν επίσημη ανακοίνωση ή συμπληρωματική, αλλα πριν κατατεθουν τα δικαιολογητικα, ωστε να μπορουν να τα στειλουν ολοι οι ενδιαφερόμενοι και να λάβουν εστω γνώση, δεν θα υφίσταται! Φίλε Βόα, οχι δεν εχω γνωστό, ουτε ενδιαφερομαι για ΠΝ γιατι δεν εχω κάνει καλά τα χαρτιά μου, ομως εχω ενα βασικο προσόν, πηγα σχολειο και ξερω να διαβάζω. Και αυτα που διαβάζω δεν συμβαδίζουν με αυτά που εχουν ειπωθει διοτι ειναι παράνομο και δεν αναγραφεται ουτε οτι μοριοδοτούνται ουτε πόσα μορια παιρνεις. Επίσης στην ΠΝ υπάρχει το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β- Όπου λεει οτι θα βοηθησει στην Επιλογη και οχι οτι θα μοριοδοτηθεί και στη ΠΑ υπάρχει μία ειδικότητα που απαιτει δίπλωμα οποιοδήποτε κατηγορίας ή μοτοσυκλέτας. Αν δεν διαθέτεις αυτά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ δεν σε μοριοδοτούν.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Rafale »

D.Y.K έγραψε:
cristi έγραψε:

Ναι κάτι ξέρω αλλά εντάξει δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες πρίν βγούν και τα επίσημα. Να σαι καλά πάντως!

ΥΓ : Δεν έχω πολιτικό βύσμα γιατί μερικοί θα πέσουν να με φάνε! Χαχαχα
Ειδες βρε που στα ελεγα; Αντε με το καλο. Καλη σταδιοδρομια. Μα αναφορα δεν εχεις να δωσεις σε κανεναν. Αυτη η επιτυχια σου ανηκει οπως και στο καθενα αλλωστε. Κερασμαααααα
Anonymous

Βοας έγραψε:Ε μα ελεος ρε φιλε δεν βλεπει τι γινεται με τις ***** που παιζονται και εκεινη επιμενει οχι δεν το λεει η προκυρηξη!
οταν βλεπις και περνουν γυναικες που ερχοντε στα αθληματα με γοβες τι περειμενεις; Οτι ολα γινονται νομιμα; Οπος γινοταν τοσα χρωνια ετσι γινεται κε τωρα! Κε εσυ ρε μαρινα θες να πας με το σταυρο στο χερι αν ειδα καλα εχεις 400 κε κατι μορια αρα δεν σε περνουν.500 θελει νομιζω

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Βοας έγραψε:Ε μα ελεος ρε φιλε δεν βλεπει τι γινεται με τις ***** που παιζονται και εκεινη επιμενει οχι δεν το λεει η προκυρηξη!
Φίλε Κροταλία, δεν έχεις καταλάβει οτι υπάρχουν πουστίες που γίνονται και πουστίες που δεν γίνονται. Και να είμαι πολύ καλή μαγείρισσα αλλα επειδη έχω και αλλα προσόντα, λεω να τα αξιοποιήσω. Αν εσυ δεν μπορεις να αντέξεις οτι μπαινουν γυναικες και στο στρατό, δεν ειναι δικό μου προβλημα, ειναι δικό σου γλυκέ μου!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαχαχα δεν το ξεχνάω το κέρασμα! Εννοείται! Εντάξει το ψιλοπερίμενα γιατί είμαι και του επαγγέλματος εγώ. Πιστεύω πάντως πως θα περάσουν τα 2/3 στο των υποψηφίων στο Πολεμικό Ναυτικό. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και σε σένα cristi ότι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης