Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Η βεκ έχει βγει περιμένουμε να μας τα φέρουν στο ιεκ τα πτυχια σε έντυπη μορφή. Έχω βεβαίωση αποφοίτησης που λεει τον σριθμο της βεκ και λεει μπορεί να χορηγηθεί για κάθε νόμιμη χρήση,Eleonora έγραψε: Τρί Αύγ 27, 2024 11:15 amΕννοείς ότι έχεις δώσει εξετάσεις πιστοποίησης και είσαι σε αναμονή έκδοσης του διπλώματος; Αν δεν έχει βγεί το δίπλωμα μέχρι την υποβολή των δικαιολογητικών, θα πρέπει να έχεις και να επισυνάψεις την ΒΕΚ, που φαντάζομαι την έχεις, διότι με τη δήλωση βεβαίωσης, δεν θα είσαι καλυμμένη, θα σου ζητηθεί.majritna77 έγραψε: Τρί Αύγ 27, 2024 7:39 am Καλησπερα να ρωτήσω,
εγώ έχω τελειωσει το ιεκ όμως δεν έχει εκδοθεί το πτυχίο ακόμα. Έχει εγκριθεί από το υπουργείο είναι σε διαδικασία. Έχω αριθμό βεκ σε δήλωση αποφοίτησης που έχω, μετραει αυτο αν δεν έχει προλαβει να βγει το πτυχίο; Ευχαριστώ.
Στην βεβαίωση αναγράφει τον αριθμό βεκ επίσης
Εμένα μου είπαν με αυτο ότι είμαι εντάξει από τη σχολή, μπαίνει σε προκυρηξεις. Ισχύει αυτο; Δεν μου έχουν απλά εκτυπώσει το πτυχίο αυτο εννπω. Έχω βεβαίωση αποφοίτησης που λεει τον αριθμό βεκ έως να το πάρω εκτυπωμένα δτα χερια μου
Maritina, η απόφαση που ορίζει τους απαιτούμενους τίτλους, είναι σαφής: Ή Δίπλωμα, ή ΒΕΚ. Εν πάσει περιπτώσει, βάλε ότι έχεις, και η Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, θα αποφασίσει.
Styga
Παιδιά μην πιστεύετε τι λέει η κάθε σχολή και ειδικά τα ΙΕΚ, ότι λέει η προκήρυξη και το ΦΕΚ, επίσης όταν βγει η προκήρυξη θα υπάρχουν τηλέφωνα για ερωτήσεις.
Καποιος απο επαλ εχει ευκαιριες να μπει; Ή μπαινουν πολλοι απο ιεκ και τρωνε τις θεσεις 

- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Εβγαλε αρθρο το workenter οτι θα βγει τον Νοεμβριο η προκηρυξη.
The only easy day was yesterday.
Α καλά εντάξει. Πάμε για του χρόνου σίγουρα.
Από Μάρτη πήγαμε ξαφνικά Νοέμβρη. Ό, τι να ναι!
Από Μάρτη πήγαμε ξαφνικά Νοέμβρη. Ό, τι να ναι!
Αναγκαστικά πρέπει να βγει μέσα στο έτος καθώς υπάρχει το κονδύλι στον προϋπολογισμό για τις προσλήψεις αλλιώς χάνεται
Κάποιοι λενε από υπουργικό γραφείο ότι θα βγει αυτές τις μέρες είπαν. Τώρα το αλλαξαν, επίσης κάποιοι είπαν πρέπει να γινει η ορκωμοσία μεσα στο 2024, άρα πως θα προλάβουν
Όχι η ορκομωσία, η προσληψη πρέπει να γίνει εντός 2024... Κάθε χρόνο από 2020-2025 προσλαμβάνουν έναν αριθμό ΕΠΟΠ. Τώρα μακάρι να κάνει λάθος το workcenter
Πως γίνεται να βγει τον Νοέμβριο εφόσον σιναι ολα έτοιμα επίσης από ποια πηγή είναι αυτό μόνο από ένα σαιτ το εχω δει κανονικά δεν πρέπει να το λένε και άλλα σαιτ?
Εδώ το γράφει. Λέει ότι αναμένουν έγκριση από το Οικονομικών. Προσωπική εκτίμηση, μάλλον περιμένουν να βγάλουν καμία ρύθμιση για τους ΕΠΟΠ, ίσως με το συνταξιοδοτικό τους ή κάτι άλλο, για να προσελκύσουν κόσμο, γιατί με τον αριθμό των αιτήσεων, θα κλάινε στο υπουργείο! Ειδικά στο ΠΝ.https://workenter.gr/proslipseis-epop-e ... eis-723321
Εγώ νομίζω μπορεί και νωρίτερα. Γιατί 2 μήνες θέλουν… τέλος σπαντωνniasimas έγραψε: Πέμ Αύγ 29, 2024 6:23 pm Εδώ το γράφει. Λέει ότι αναμένουν έγκριση από το Οικονομικών. Προσωπική εκτίμηση, μάλλον περιμένουν να βγάλουν καμία ρύθμιση για τους ΕΠΟΠ, ίσως με το συνταξιοδοτικό τους ή κάτι άλλο, για να προσελκύσουν κόσμο, γιατί με τον αριθμό των αιτήσεων, θα κλάινε στο υπουργείο! Ειδικά στο ΠΝ.https://workenter.gr/proslipseis-epop-e ... eis-723321
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες