Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

ανταρτης έγραψε:Θα το ξαναπω για τελευταια φορα γιατι τα εχω πει ηδη 3 φορες. Απο τηλεφωνο στο υπουργειο σε συγκεκριμενο ατομο αλλα και αστυνομο που ειναι υπευθυνος για να ειδοποιησει τους φρουρους, μου ειπαν το ιδιο πραμα, οτι οι καρτελες μεχρι το 1581 ειναι 100% σιγουρες γιατι αυτοι εχουν ηδη αποχωρησει. Αυτα μου τα ειπαν πριν 15 μερες και ισχυαν μεχρι και πριν 5 μερες, οπου ηταν η τελευταια φορα που επικοινωνησα. Το 1581 ειναι ανηκει στην 6 σειρα και μεχρι το 1600 υπαρχουν αλλοι 5 επιτυχοντες. Απο κει και επειτα ο υπευθυνος για να ειδοποιησει τους φρουρους ελεγε οτι περιμενει τα αποτελεσματα της πυροσβ. Για να φωναξει και τους υπολοιπους ωστε να κανουν 1 νεο σχολειο. Αυτος ειπε οτι 30 ατομα ειναι αυτα που περασαν τελικα πυροσβεστικη. Αρα βαλτε τους 5 απο 6σειρα και τους 25 απο 7 σειρα συν τους αλλους μεχρι 1581 που ειναι σιγουροι μας κανει 1 σχολειο 50 ατομων. Τωρα αν περασαν 33 και οχι 30 ατομα ή το μετανιωσαν και θα πανε αστυνομια μονο 10 ατομα αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι μεχρι και 1581 ειναι σιγουρο. Αυτα.

Τώρα το έγραψες σωστά άλλο καταλάβαμε πριν... ;-)

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

Και πάλι ρε ***** το λίγοι δεν είναι μόνο 30 για πυροσβεστική;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

PanosGreen έγραψε:
ανταρτης έγραψε:Θα το ξαναπω για τελευταια φορα γιατι τα εχω πει ηδη 3 φορες. Απο τηλεφωνο στο υπουργειο σε συγκεκριμενο ατομο αλλα και αστυνομο που ειναι υπευθυνος για να ειδοποιησει τους φρουρους, μου ειπαν το ιδιο πραμα, οτι οι καρτελες μεχρι το 1581 ειναι 100% σιγουρες γιατι αυτοι εχουν ηδη αποχωρησει. Αυτα μου τα ειπαν πριν 15 μερες και ισχυαν μεχρι και πριν 5 μερες, οπου ηταν η τελευταια φορα που επικοινωνησα. Το 1581 ειναι ανηκει στην 6 σειρα και μεχρι το 1600 υπαρχουν αλλοι 5 επιτυχοντες. Απο κει και επειτα ο υπευθυνος για να ειδοποιησει τους φρουρους ελεγε οτι περιμενει τα αποτελεσματα της πυροσβ. Για να φωναξει και τους υπολοιπους ωστε να κανουν 1 νεο σχολειο. Αυτος ειπε οτι 30 ατομα ειναι αυτα που περασαν τελικα πυροσβεστικη. Αρα βαλτε τους 5 απο 6σειρα και τους 25 απο 7 σειρα συν τους αλλους μεχρι 1581 που ειναι σιγουροι μας κανει 1 σχολειο 50 ατομων. Τωρα αν περασαν 33 και οχι 30 ατομα ή το μετανιωσαν και θα πανε αστυνομια μονο 10 ατομα αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι μεχρι και 1581 ειναι σιγουρο. Αυτα.

Τώρα το έγραψες σωστά άλλο καταλάβαμε πριν... ;-)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.

ΓΙΑ ΤΗΝ Β;

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

pigasos24 έγραψε:Και πάλι ρε ******* Το λίγοι δεν είναι μόνο 30 για πυροσβεστική;

Ναι αυτό δεν το πρόσεξα βασικά αφού απο β'κατηγορία ΕΦ ειναι Επιτυχόντες 59 στον πυροσβεστική πως είναι δυνατόν να πέρασαν σύνολο 30 άτομα πυροσβεστική; Εικόνα

nikos

Δημοσίευση από nikos »

30 ατομα μόνο;
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Σωστος ο φιλος
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

Αρα τα περισσοτερα ατομα απο την 7η 8α μεινουν απ'ε3ω!
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

YOK έγραψε:Αρα τα περισσοτερα ατομα απο την 7η 8α μεινουν απ'ε3ω!

Αν είναι όπως τα λέει ο αντάρτης όχι τα περισσότερα, αλλά ούτε το 1/3 από την 7η θα μπει. Όποιος έχει γνωστό σε σχολή καλό είναι να κάνει ένα τηλέφωνο να μάθει κάτι...

YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από YOK »

pigasos24 έγραψε:
YOK έγραψε:Αρα τα περισσοτερα ατομα απο την 7η 8α μεινουν απ'ε3ω!

Αν είναι όπως τα λέει ο αντάρτης όχι τα περισσότερα, αλλά ούτε το 1/3 από την 7η θα μπει. Όποιος έχει γνωστό σε σχολή καλό είναι να κάνει ένα τηλέφωνο να μάθει κάτι...

Υπομονη αγορι... Κ σε λιγες μερες θα 3ερουμε... Εγς ειμαι στους τελευταιους αρα δυσκολα τα βλεπω. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

YOK έγραψε: Υπομονη αγορι... Κ σε λιγες μερες θα 3ερουμε... Εγς ειμαι στους τελευταιους αρα δυσκολα τα βλεπω.Εικόνα

Εγώ είμαι στους 20-21 πρώτους από την 7η στην Α και πάλι με βλέπω οριακά ή καθόλου... Μεγάλη αγωνία ρε παιδιά... Έχει γαμηθεί η καθημερινότητα μας... Σε αδράνεια είμαστε...

YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από YOK »

Τι να πω...100 ατομα ειναι ολα κ ολα... Απο το 1581 κ μεταας τους παρουν ολους!

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Νταξει αν γινει κατι τετοιο γ@μισ3 με ρε φιλε!5 χρονια θελω να μπω και τωρα φτανω στην πηγη κ δεν πινω νερο; Εγω φταιω π προετοιμαστηκα ψυχολογικα να φυγω απο την αλλη κωλοδουλεια και οτι οι επομενες θα ειναι "οι τελευταιες μερες μ" κ μλκιες! Ελπιζω μονο οι θεσεις τις πυροσβεστικης να ειναι καμια 100ρια μηπως μπω τελευταιος των τελευταιων απο σποντα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από YOK »

electrolisa έγραψε:Νταξει αν γινει κατι τετοιο γ@μισ3 με ρε φιλε!5 χρονια θελω να μπω και τωρα φτανω στην πηγη κ δεν πινω νερο; Εγω φταιω π προετοιμαστηκα ψυχολογικα να φυγω απο την αλλη κωλοδουλεια και οτι οι επομενες θα ειναι "οι τελευταιες μερες μ" κ μλκιες! Ελπιζω μονο οι θεσεις τις πυροσβεστικης να ειναι καμια 100ρια μηπως μπω τελευταιος των τελευταιων απο σποντα!
Μας το ευχομαι φιλεεεεεεεεεεεεε... !

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Ενα τηλ ρε παιδια μηπως υπαρχει να ενημερωθουμε?
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Παιδιά υπομονή θα Ενημερωθώ σε λίγο τι Γίνεται Σε μία απ τις σχολές που είναι ο Κολλητός μου!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης