Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
http://www.e-typos.com/archive.aspx?pc=5
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βγεί προκύρηξη μέσα στο επόμενο 6μηνο. Άν και ποτέ δεν μου αρέσει να προτρέχω ή να λέω μεγάλα λόγια η πληροφορία είναι απο θείο μου Αξιωματικό της ΕΛ. ΑΣ στην ΓΑΔΑ. Μην πέσετε να με φάτε, απλώς μεταφέρω μια πληροφορία που ίσως να βοηθήσει και να αναπτερώσει τα ηθικά σας!
Υπαρχει περιπτωσει να κοψουν το Γ κατηγοριας απο την προκυρηξη; Στην εφημεριδα, δεν το αναφερει.
Σορρυ ρε Τορο αλλα δεν βλεπεις οτι η εφημεριδα λεει βλακειες; Εδω βαλανε την προεδρικη φρουρα μεσα με νομο και η εφημεριδα δεν αναφερει τιποτα... Παραπληροφορηση!
Ναι βρε πανο σωστα, αμα δεν βγει η προκυρηξη, τιποτα δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια!
Λογικα απ'οτι καταλαβα καλυμενος θα ειμαι τοτε Νικο και Δημητρη ακομα και χωρις να δωσω το ΠΕΙ. Σωστα?DinosV εχεις πολυ πλακα φιλε! Χαχαχαχαχα...
Ρε δυκ ρωτα τον θειο σου αν ξερει ποσα ατομα και ποσα μορια θα παρουν οι τσολιάδες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Ναι Σωτο θα παρεις τα μαρια κανονικα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χαχαχαχαχα ρε Σιμεων που να ξερει ο ανθρωπος χαχαχα... Στο υπουργειο μονο μπορεις να μαθεις οχι απο ΓΑΔΑ...
Σωστα. Λέω μηπως
-
- Αντισυνταγματάρχης
δεν παιζει να γινει αυτο τορο, τα ειπαμε για τις εφημεριδες.[;) ]toro έγραψε: Υπαρχει περιπτωσει να κοψουν το Γ κατηγοριας απο την προκυρηξη; Στην εφημεριδα, δεν το αναφερει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
θα μαθουμε οταν θα ερθει η ωρα... [:) ]ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Σωστα. Λέω μηπως
Γνωμη μου ΣΙΜΕΩΝ ειναι οτι θα δωσει τα ιδια μορια που δινει στους εφεδρους και στις ειδικες δυναμεις... Η το βαζεις το σωμα στα μορια η δεν το βαζεις...
DinosV έγραψε:Θα γινει σφαγη παλι εφετος. Αλλα τι να το κανεις που θα γινει διαγωνισμος βυσματος για αλλη μια φορα!
Εντελως φιλικα, πες μας σε παρακαλώ. Για ποιον λογο γραφεις κατι τετοιο; Ποσα μορια ειχες, και αν αυτα ηταν αρκετα Για ποιον λογο σε εκοψαν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Έλα μωρέ τι ψάχνεις τώρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες