Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ 336

Δημοσίευση από ΔΕΑ 336 »

Αξιοκρατικά είναι τα μόρια.
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Opeth2020 έγραψε:Χριστός Ανέστη παιδιά.Υπηρέτησα ΔΕΑ καταδρομών και είμαι εθελοντής πυροσβέστης! Έκανα την αίτηση για εποχικός γιατί το όνειρο μου ήταν η πυροσβεστική!

Και πολύ φοβάμαι επειδή η προκήρυξη δεν είναι ΑΣΕΠ ίσως οι βυσματίες μπουν με 0 μόρια και εμείς δυστυχώς μείνουμε απ' έξω.

Τι γνώμη έχετε;

Ε και για εσένα κάλλιστα που υπηρέτησες ΔΕΑ στις ΕΔ θα μπορούσαν να πούνε άνετα πως στην Ρεντίνα σε βοήθησε το βύσμα σου για να μην πάρεις μετάταξη.

Ορισμένοι δεν παίρνετε μπρος με τίποτα, μηχανές χαλασμένες είστε.

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία, νομίζω έχει απαντηθεί αυτό από τον PYR, λογικά πιστεύουμε πως δεν γίνεται διότι είναι με μοριοδότηση και δεν έχει εξετάσεις ή συνέντευξη ( όπου βλέπεις εξετάσεις και συνέντευξη ψάξε Βισμα)
Vaglok

Δημοσίευση από Vaglok »

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.. επειδή αναφέρεστε σε νησιά να σας δώσω μια εικόνα από Μυτιλήνη... έχω 5000 χιλιάδες Μόρια.. κ παρόλο που έφυγαν 240 συνοριοφύλακες 40 ειδικοί φρουροί 24 εποχικοί πέρσι κ τρέχει κ συνχρονος προκήρυξη οβα για στρατό κ παίρνει κ 40 εποχικούς φέτος, ξέρω ένα σωρό άτομα που με περνανε... αυτό σας το λέω για να έχετε μια εικόνα κ από νησιά...450 αιτήσεις...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Opeth2020 έγραψε:Χριστός Ανέστη παιδιά.. Υπηρέτησα ΔΕΑ καταδρομών και είμαι εθελοντής πυροσβέστης!! Έκανα την αίτηση για εποχικός γιατί το όνειρο μου ήταν η πυροσβεστική!

Και πολύ φοβάμαι επειδή η προκήρυξη δεν είναι ΑΣΕΠ ίσως οι βυσματίες μπουν με 0 μόρια και εμείς δυστυχώς μείνουμε απ' έξω.

Τι γνώμη έχετε;

Αν δεις κάποιος εσένα να σε περάσει με 0 μόρια το κυνηγάς νομικά , δόξα το θεό θα βγει αναλυτικός πίνακας με μόρια και με λεπτομέρειες που βρήκε ο καθένας τα μόρια.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Vaglok έγραψε:Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Επειδή αναφέρεστε σε νησιά να σας δώσω μια εικόνα από Μυτιλήνη... Έχω 5000 χιλιάδες Μόρια. Κ παρόλο που έφυγαν 240 συνοριοφύλακες 40 ειδικοί φρουροί 24 εποχικοί πέρσι κ τρέχει κ συνχρονος προκήρυξη οβα για στρατό κ παίρνει κ 40 εποχικούς φέτος, ξέρω ένα σωρό άτομα που με περνανε... Αυτό σας το λέω για να έχετε μια εικόνα κ από νησιά...450 αιτήσεις...

Ναι φίλε μου, εχεις 450 αιτήσεις όπως λές κ κάποιους γνωστούς που πιθανόν έχεις που ξέρεις οτι σε περνάνε...

Μπορεί να συγκριθεί αυτό με διπλάσιες αιτήσεις Μ. Ο. Που έγιναν στην ηπειρωτική ΕΛΛΑΔΑ;

Vaglok

Δημοσίευση από Vaglok »

Τί πιστεύετε για Μυτιλήνη με 5000 μορια από ειδικές δυνάμεις; κ μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει.. στην προκήρυξη συμμετέχει και η λιμνος.. θα είναι χωριά τα άτομα για λιμνο ή θα μπορούν να έρθουν κ Μυτιλήνη εφόσον είναι στις πρώτες θέσεις;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Vaglok έγραψε:Τί πιστεύετε για Μυτιλήνη με 5000 μορια από ειδικές δυνάμεις; Κ μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Στην προκήρυξη συμμετέχει και η λιμνος. Θα είναι χωριά τα άτομα για λιμνο ή θα μπορούν να έρθουν κ Μυτιλήνη εφόσον είναι στις πρώτες θέσεις;

Έκανες τα χαρτιά σου στην ΔΙΠΥΝ ΛΕΣΒΟΥ, επομένως συμμετέχεις σε 2 υπηρεσίες ΠΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και ΠΥ ΛΗΜΝΟY επομένως οι 24 μάχιμοι και 16 οδηγοί θα μοιραστούν σε αυτές τις 2 υπηρεσίες.

Αν πετύχεις στον διαγωνισμό κ είσαι μέσα στους 24 μάχιμους όπου έκανες την αίτηση σου θα εξαρτηθεί στην πορεία σε ποια απο τις 2 υπηρεσίες θα καταλήξεις.

Αυτό που διαβάζουμε στην προκήρυξη όσο αναφορά την τοποθέτηση δεν υπήρχε πέρυσι επομένως ειναι μία νέα διαδικασία στην οποία αναφέρει ο νομοθέτης ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης υποχρεωτικά ο υποψήφιος επιλέγει 1 απο τις υπηρεσίες του ΝΟΜΟΥ όπου έκανε την αίτηση ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ βάσει των συλλεχθέντων μορίων.

Να το κάνουμε πιο λιανά :

5 επιτυχόντες για 5 θέσεις μαχίμων.

ο χ εχει 9000 μόρια -> Πάει όπου θέλει

ο χχ έχει 8000 μόρια -> Πάει όπου θέλει εκτός απο -1 θέση που πήρε ο Χ

ο χχχ έχει 7000 μόρια -> Πάει όπου θέλει εκτός απο -2 θέσεις που πήραν ο Χ και ο ΧΧ

ο χχχχ έχει 6000 μόρια -> Πάει όπου θέλει εκτός απο -3 θέσεις που πήραν ο Χ και ο ΧΧ και ο ΧΧΧ

ο χχχχχ έχει 5000 μόρια -> Πάει όπου έμεινε...

*Χόντρικά κάπως έτσι θα πάει με αυτά που διαβάζω εκτός αν ειναι κάτι τελείως διαφορετικό κ παρερμηνεύω...

Manos

Δημοσίευση από Manos »

Παιδιά καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους! Να ρωτήσω, επειδή μόλις απολύθηκα και δεν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου φέτος (ναι, τόσο άτυχος!), ξέρετε αν θα πάρουν εποχικούς και του χρόνου;

Σας ευχαριστώ!

Toxovolos

Δημοσίευση από Toxovolos »

Χριστός ανέστη παιδιά!! Έκανα τα χαρτιά μου διπυ αθηνων οδηγός με ειδικες δυναμεις δουλεύω ήδη κάπου αλλά είναι εις γνώση μου αυτό που πάω να κάνω.. Απλά θέλω να ρωτήσω Εγώ που δουλεύω και έχω ένσημα και τελείωσε η σύμβασή μου θα πάρω ταμείο ανεργίας;

Και δεύτερον έχω ακούσει ότι τις υπερωρίες και τα εκτός έδρας τα πληρωνόμαστε το Δεκέμβριο αυτά πάνω-κάτω πόσα λεφτά είναι?; Ξέρω δεν μπορείτε να μου απαντήσετε με ακρίβεια Αλλά στο περίπου.. Ας μου απαντήσει κάποιος εποχικός που ήταν πέρυσι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Manos έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους!Να ρωτήσω, επειδή μόλις απολύθηκα και δεν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου φέτος (ναι, τόσο άτυχος!), ξέρετε αν θα πάρουν εποχικούς και του χρόνου;

Σας ευχαριστώ!

Αληθώς ανέστη.

Αν θέλεις τσέκαρε τις προηγούμενες φετινές σελίδες θα πάρεις απαντήσεις...

Manos

Δημοσίευση από Manos »

Pyr έγραψε:

Αληθώς ανέστη.

Μόλις διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν θα πάρουν άλλους εποχικούς. Τόση ατυχία ρε φίλε Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Manos έγραψε:
Pyr έγραψε:

Αληθώς ανέστη.

Μόλις διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν θα πάρουν άλλους εποχικούς. Τόση ατυχία ρε φίλε Εικόνα

Μην σου αναλύσω δική μου ατυχία και ατυχία ατόμων που γνωρίζω όσο αναφορά προκηρύξεις (όχι για συμβάσεις αλλά για μόνιμες θέσεις) θα σε έκανα να πείς... `` πάλι καλά ειμαι``... Κοίτα μπροστά νομίζω είσαι νέος για να τελείωσες τώρα έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να μπεις η μαγκιά ειναι να μην απογοητευτείς τώρα αλλά να κοιτάξεις πώς να αυξήσεις τις πιθανότητες σου στο μέλλον για κάτι που αγαπάς να μπείς.

εντάξει φιλάρα; Μη εισαι τέτοιες μέρες έτσι... Αντε προχώρα μπροστά...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Toxovolos έγραψε:Χριστός ανέστη παιδιά! Έκανα τα χαρτιά μου διπυ αθηνων οδηγός με ειδικες δυναμεις δουλεύω ήδη κάπου αλλά είναι εις γνώση μου αυτό που πάω να κάνω. Απλά θέλω να ρωτήσω Εγώ που δουλεύω και έχω ένσημα και τελείωσε η σύμβασή μου θα πάρω ταμείο ανεργίας;

Και δεύτερον έχω ακούσει ότι τις υπερωρίες και τα εκτός έδρας τα πληρωνόμαστε το Δεκέμβριο αυτά πάνω-κάτω πόσα λεφτά είναι; Ξέρω δεν μπορείτε να μου απαντήσετε με ακρίβεια Αλλά στο περίπου. Ας μου απαντήσει κάποιος εποχικός που ήταν πέρυσι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1) Αν καταφέρεις κ περάσεις... Ταμείο ναι θα πάρεις μετά την λήξη της σύμβασης ώς εποχικός πυροσβέστης διότι θα προσμετρηθούν τα ένσημα που είχες απο την προηγουμενη δουλεια.

2) ναι τα πληρώνεσαι το Δεκέμβρη... Απο 560-880 κατα μέσο όρο... Περίπου πάντα με κάθε επιφύλαξη

Καλή επιτυχία.

Manos

Δημοσίευση από Manos »

Pyr έγραψε:

Μην σου αναλύσω δική μου ατυχία και ατυχία ατόμων που γνωρίζω όσο αναφορά προκηρύξεις (όχι για συμβάσεις αλλά για μόνιμες θέσεις) θα σε έκανα να πείς... `` πάλι καλά ειμαι``... Κοίτα μπροστά νομίζω είσαι νέος για να τελείωσες τώρα έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να μπεις η μαγκιά ειναι να μην απογοητευτείς τώρα αλλά να κοιτάξεις πώς να αυξήσεις τις πιθανότητες σου στο μέλλον για κάτι που αγαπάς να μπείς.

εντάξει φιλάρα; Μη εισαι τέτοιες μέρες έτσι... Αντε προχώρα μπροστά...

Έχεις δίκιο αδερφέ. Τέλος πάντων, ζούμε με την ελπίδα. Δε βαριέσαι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες