Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι απλα αμα βγαλεις με πει αργουν περισσοτερο οι διαδικασιες... πρωτα δινεις σηματα, μετα πει και μετα πορεια αν και οταν βρεθει χωρος και χρονος, βαλε και το χρονο που θελε να εκδοθει το διπλωμα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Τα κέντρα εξέτασης για δίπλωμα είναι ανοιχτά ή ακόμη;
Σχετικα με το πει και εγω σκεφτομαι να το βγαλω με πει. Επιδη εχω ξεκινησει το διαβασμα για το πει, το βιβλιο αναφερει οτι απο τις εξετασεις πει εξαιρουνται τα σψματα ασφαλειας. Θα φανει και στην προκηρυξη...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Bill931 έγραψε:Τα κέντρα εξέτασης για δίπλωμα είναι ανοιχτά ή ακόμη;
Ανοιχτά είναι... 1-15 Αυγούστου κλείνουνε που κλείνει και το συγκοινωνιών
Για να μη λαρω κανεναν στο λαιμο μου.. το πει υπηρχε το 2011 σε συγκεκριμενους οδηγους. τα σωματα ασφαλειας πχ φορτιγατζης τις αστυνομιας του στρατου κ τα λοιπα δε χρειαζεται πει γτ εχει καταργηθει απο τον νομο το πει σε αυτα τα σωματα. το διπλωμα δεν ειναι κυριο προσων.. κατα την ταπηνη μ αποψη δεν θα χρειαστει πει απλα θα μοριοδοτηθη.. ετσι μ ειπανε κ απο το σεφα κ απο το υπουργιο.. αλλα τι θα γινει στο τελος ενας θεος ξερει.. μπορει να χρειαστει μπορει κ οχι.. η γνωμη μ ειναι πως οχι.. πχ στους δημους ειναι κυριο προσων οταν δηλωνεις οδηγως γ να εχεις πει γτ χωρις αυτο δεν μπορεις να οδηγησεις.. αλλο ο δημος αλλο σωμα ασφαλειας.. αν ψαξετε στι γκουγκλ στο συγκοινονιων νομιζω το λεει οτι τα σωματα ασφαλειας εξερουντε απο αυτο.
Μαγκες, επειδη βλεπω ταλαιπωρηστε τζαμπα...
θα πω τι ισχυει μεχρι τωρα τουλαχιστον.
οπως επισης μην ακουτε την καθε σχολη οδηγων(λεφτα θελουν).
οι σχολες δεν ξερουν τι μοριοδοτει και τι ζηταει η καθε προκυρηξη.
Το Π. Ε. Ι (πιστοποιητικο επαγγελματικης ικανοτητας) χρειαζεται ΜΟΝΟ σε οποιον εξασκει το επαγγελμα του επαγγελματια οδηγου φορτηγου ή λεοφωρειου.
η προκ του 11 τουλαχιστον απ οτι θυμαμαι δεν μοριοδοτουσε ουτε ειχε ως προαπαιτουμενο το Π. Ε. Ι.
Αυτα.
θα πω τι ισχυει μεχρι τωρα τουλαχιστον.
οπως επισης μην ακουτε την καθε σχολη οδηγων(λεφτα θελουν).
οι σχολες δεν ξερουν τι μοριοδοτει και τι ζηταει η καθε προκυρηξη.
Το Π. Ε. Ι (πιστοποιητικο επαγγελματικης ικανοτητας) χρειαζεται ΜΟΝΟ σε οποιον εξασκει το επαγγελμα του επαγγελματια οδηγου φορτηγου ή λεοφωρειου.
η προκ του 11 τουλαχιστον απ οτι θυμαμαι δεν μοριοδοτουσε ουτε ειχε ως προαπαιτουμενο το Π. Ε. Ι.
Αυτα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Καλά όλα αυτά αλλά προέχει να βγει η ΝΔ αυτοδύναμη. Αν δεν βγει πιστεύω κάθε απόφαση θαε είναι όλο και πιο δύσκολο να υλοποιηθεί.
Και κυβέρνηση συνεργασίας να γίνει το υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα το πάρει η ΝΔ
έχω απολυτήριο και πτυχίο απο επαλ στον τομέα πληροφορικής, σε ποια κατηγορία ανήκω;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Κατα 90% η ΝΔ θα εχει αυτοδυναμια. Η προβλεψη μου ειναι οτι η προκυρηξη θα βγει τελος Σεπτεμβριου!
Μακαρι να βγει τον σεμπτεμβριο.. κ εγω εκει πιστευω..
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Κατα 90% η ΝΔ θα εχει αυτοδυναμια. Η προβλεψη μου ειναι οτι η προκυρηξη θα βγει τελος Σεπτεμβριου!
Εγώ λέω να πηγαίνει Οκτωβριο... Δεν νομίζω να προλαβουνε Σεπτεμβριο... Θα δείξει όμως... εδώ είμαστε εμείς και περιμενουμε
Με το απολυτηριο στην Α και με το πτυχιο στην Β κατηγορια
Για να λένε στο workenter Αυγούστο ποτέ μην λέτε ποτέ. Εγώ πάντως που τους έστειλα μήνυμα και τους είπα ότι είναι δύσκολο για Αύγουστο, μου είπανε ότι έχουν δικες τους πληροφορίες οι οποίες τους είπανε για Αυγούστο και πως αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσουν με άρθρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 9 επισκέπτες