Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Πηρα το μπουλο. δεν πειραζει ειμαι 20 ακομα. εχουμε ακομα να δωσουμε. α ρε βασιλαρα μπραβο. αλλα για την μπεμπουλα σου στεναχωριεμαι. τι θα την κανεις;
Να ξαναδωσεις. Μην το βαζεις κατω!
Ωραιος καλα θα /κανεις. και εγω κουμπαρα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Αννουλα μου, δεν εννοω αυτο! Ετσι οπως τα εχουν κανει σ#@$$%% θελουν να καταργησουν το δημοσιο κ τους εχω ικανους να τους κρατανε ολους μεχρι την 5ετια που ειναι στην αρχη κ μετα στην 7ετια που ειναι η μονιμοποιηση κ μετα να τους διωχνουν...anna.nikos έγραψε:δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Εδω τωρα που υπαρχει και κριση οσοι εμειναν για εξετασεις μονιμοποιησεις εχουν δευτερη με Τριτη Ευκαιρια. Αυτοι θελουν ατομα που να εχουν εκπαιδευτει, δεν τους συμφερει να περνουν παλι απο την αρχη νεους για 7ετια.illy έγραψε: Εδω τους εχω ικανους να μην σας μονιμοποιουν στην 7ετια, μεχρι εκει τους εχω ικανους να φτασουν... Υποτιθεται οτι εισαι δοκιμος 7χρονια, τελειωνει η συμβαση κ αντε γεια
Dum spiro spero
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
Βασιλη απο που εισαι; Εχω να σου γνωρισω ενα ατομο απο ελαφρη οπλισμο... Ενα φιλαρακι που διναμε μαζι στην ομαδα... Εγω ευτυχως ειμαι σε α/τ σαν τον Δ. Υ. Κ...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
ΔΥΚ μετα το κεν μηπως ξερεις που θα μας στειλουν; Γτ σημερα με βρηκε ενας ουκας λοχαγος και μου ελεγε κατι για εβρο, σαμο και κιλκις...
σωστος ο βασιλης... Εγω πινω φραπεδακι βασιλη πειραζει;V@SILIS έγραψε:οσα και να κανουμε το φρεντουδακι θα το πινουμε οποτε μην αγχωνεσαι μπρο!mak έγραψε: Εγω ακουσα οτι οι ενστολοι κανουν 25 χρονια και οτι δεν πειραχτηκε το ασφαλιστικο γι αυτους

στα 27 μου ανεργος δηλαδη; Χαχαχα. Ας το δω και αυτο και μετα τα παραταω θα παω στο χωριο Να μεινω...illy έγραψε:Αννουλα μου, δεν εννοω αυτο! Ετσι οπως τα εχουν κανει σ#@$$%% θελουν να καταργησουν το δημοσιο κ τους εχω ικανους να τους κρατανε ολους μεχρι την 5ετια που ειναι στην αρχη κ μετα στην 7ετια που ειναι η μονιμοποιηση κ μετα να τους διωχνουν...anna.nikos έγραψε:δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Εδω τωρα που υπαρχει και κριση οσοι εμειναν για εξετασεις μονιμοποιησεις εχουν δευτερη με Τριτη Ευκαιρια. Αυτοι θελουν ατομα που να εχουν εκπαιδευτει, δεν τους συμφερει να περνουν παλι απο την αρχη νεους για 7ετια.illy έγραψε: Εδω τους εχω ικανους να μην σας μονιμοποιουν στην 7ετια, μεχρι εκει τους εχω ικανους να φτασουν... Υποτιθεται οτι εισαι δοκιμος 7χρονια, τελειωνει η συμβαση κ αντε γεια

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Ναι καπο μου, ολα ειναι πιθανα
Εμενα ο συντροφος μου αρχισε να προβληματιζεται... Θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι βεβαιο
Αλλα ας μην απελπιζομαστε, ας εχουμε αισιοδοξια ετσι;
Εχει τθ, ισως δεν τους εχεις βρει

Dum spiro spero
Μη μασατε παιδια στην αξιολογηση ολα Θα τα ξερουμε εφοσον θα δουλευουμε καθημερινα στ=ην ειδικοτητα μας οποτε καλη αξιολογηση θαχουμε κ θα μας κρατησουν... Ποσοι θ μπουν ακομη ; Αλλα πιστευω θα μενουν οι καλυτεροι για να υπαρχει επιπεδο για ορθη παραγωγικοτητα στελεχων. Πλεον οι εποπ θα τα κανουν ολα καποτε... Οχι στρατιωτες, θ σταματησουν κ αυτοι μονο εθελοντικα εχω ακουσει... Θ μπαινουν
Ιλλυ αυτο με τα 5 χρονια κ μετα τα 7 που λες οτι θα μας διωχνουν δεν μπορει να γινει κ θα σου πω τον λογο... Οπως ειπατε παραπανω ο στρατος θα γινει επαγγελματικος οπως παει οχι γιατι το θελουν εδω αλλα γιατι το ζηταει η εε... Αρα θα βγαινουν παντα προκυρηξεις σε περιπτωση ομως που διωξουν μια σειρα σου το λεω εγω οτι δεν προκειται να παει κανενας οσο αναγκη κ να εχει τα λεφτα γιατι μεσα στα 5 χρονια οχι δεν θα μαζεψει φραγκο αλλα θα ζηταει κ ολας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.

Οχι εθελοντικα υποχρεωτικα θα μπαινουν απλα για μια δυο βδομαδες ισα ισα να κανουν καναδυο βολες με οπλο
αστα να πανε καλα τα λες...ΓΜΑΚ έγραψε:Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.

ε εστω χαρας την υποχρεωτικη κατατξη τετοια που θαναι... Φιλε... Αστα να πανεnaoume έγραψε:Οχι εθελοντικα υποχρεωτικα θα μπαινουν απλα για μια δυο βδομαδες ισα ισα να κανουν καναδυο βολες με οπλο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες