Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Πηρα το μπουλο. δεν πειραζει ειμαι 20 ακομα. εχουμε ακομα να δωσουμε. α ρε βασιλαρα μπραβο. αλλα για την μπεμπουλα σου στεναχωριεμαι. τι θα την κανεις;

V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από V@SILIS »

Να ξαναδωσεις. Μην το βαζεις κατω!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ωραιος καλα θα /κανεις. και εγω κουμπαρα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε:
illy έγραψε: Εδω τους εχω ικανους να μην σας μονιμοποιουν στην 7ετια, μεχρι εκει τους εχω ικανους να φτασουν... Υποτιθεται οτι εισαι δοκιμος 7χρονια, τελειωνει η συμβαση κ αντε γεια

δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Εδω τωρα που υπαρχει και κριση οσοι εμειναν για εξετασεις μονιμοποιησεις εχουν δευτερη με Τριτη Ευκαιρια. Αυτοι θελουν ατομα που να εχουν εκπαιδευτει, δεν τους συμφερει να περνουν παλι απο την αρχη νεους για 7ετια.
Αννουλα μου, δεν εννοω αυτο! Ετσι οπως τα εχουν κανει σ#@$$%% θελουν να καταργησουν το δημοσιο κ τους εχω ικανους να τους κρατανε ολους μεχρι την 5ετια που ειναι στην αρχη κ μετα στην 7ετια που ειναι η μονιμοποιηση κ μετα να τους διωχνουν...

Dum spiro spero
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Βασιλη απο που εισαι; Εχω να σου γνωρισω ενα ατομο απο ελαφρη οπλισμο... Ενα φιλαρακι που διναμε μαζι στην ομαδα... Εγω ευτυχως ειμαι σε α/τ σαν τον Δ. Υ. Κ...
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

ΔΥΚ μετα το κεν μηπως ξερεις που θα μας στειλουν; Γτ σημερα με βρηκε ενας ουκας λοχαγος και μου ελεγε κατι για εβρο, σαμο και κιλκις...
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

V@SILIS έγραψε:
mak έγραψε: Εγω ακουσα οτι οι ενστολοι κανουν 25 χρονια και οτι δεν πειραχτηκε το ασφαλιστικο γι αυτους

οσα και να κανουμε το φρεντουδακι θα το πινουμε οποτε μην αγχωνεσαι μπρο!
σωστος ο βασιλης... Εγω πινω φραπεδακι βασιλη πειραζει;ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα... Αντε να δουμε τι θα δουμε... Ρε παιδια ημαρτον ενας στο φορουμ που να περασε ΤΘ δεν υπαρχει; Εχω αρχισει να απορω με την ειδικοτητα που εβαλα... ΕικόναΕικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

illy έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
illy έγραψε: Εδω τους εχω ικανους να μην σας μονιμοποιουν στην 7ετια, μεχρι εκει τους εχω ικανους να φτασουν... Υποτιθεται οτι εισαι δοκιμος 7χρονια, τελειωνει η συμβαση κ αντε γεια

δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Εδω τωρα που υπαρχει και κριση οσοι εμειναν για εξετασεις μονιμοποιησεις εχουν δευτερη με Τριτη Ευκαιρια. Αυτοι θελουν ατομα που να εχουν εκπαιδευτει, δεν τους συμφερει να περνουν παλι απο την αρχη νεους για 7ετια.
Αννουλα μου, δεν εννοω αυτο! Ετσι οπως τα εχουν κανει σ#@$$%% θελουν να καταργησουν το δημοσιο κ τους εχω ικανους να τους κρατανε ολους μεχρι την 5ετια που ειναι στην αρχη κ μετα στην 7ετια που ειναι η μονιμοποιηση κ μετα να τους διωχνουν...

στα 27 μου ανεργος δηλαδη; Χαχαχα. Ας το δω και αυτο και μετα τα παραταω θα παω στο χωριο Να μεινω... ΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Ναι καπο μου, ολα ειναι πιθαναΕικόναΕικόνα Εμενα ο συντροφος μου αρχισε να προβληματιζεται... Θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι βεβαιοΕικόνα Αλλα ας μην απελπιζομαστε, ας εχουμε αισιοδοξια ετσι; Εικόνα Εχει τθ, ισως δεν τους εχεις βρειΕικόνα
Dum spiro spero
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

Μη μασατε παιδια στην αξιολογηση ολα Θα τα ξερουμε εφοσον θα δουλευουμε καθημερινα στ=ην ειδικοτητα μας οποτε καλη αξιολογηση θαχουμε κ θα μας κρατησουν... Ποσοι θ μπουν ακομη ; Αλλα πιστευω θα μενουν οι καλυτεροι για να υπαρχει επιπεδο για ορθη παραγωγικοτητα στελεχων. Πλεον οι εποπ θα τα κανουν ολα καποτε... Οχι στρατιωτες, θ σταματησουν κ αυτοι μονο εθελοντικα εχω ακουσει... Θ μπαινουν
naoume
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από naoume »

Ιλλυ αυτο με τα 5 χρονια κ μετα τα 7 που λες οτι θα μας διωχνουν δεν μπορει να γινει κ θα σου πω τον λογο... Οπως ειπατε παραπανω ο στρατος θα γινει επαγγελματικος οπως παει οχι γιατι το θελουν εδω αλλα γιατι το ζηταει η εε... Αρα θα βγαινουν παντα προκυρηξεις σε περιπτωση ομως που διωξουν μια σειρα σου το λεω εγω οτι δεν προκειται να παει κανενας οσο αναγκη κ να εχει τα λεφτα γιατι μεσα στα 5 χρονια οχι δεν θα μαζεψει φραγκο αλλα θα ζηταει κ ολας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.ΕικόναΕικόνα
naoume
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από naoume »

Οχι εθελοντικα υποχρεωτικα θα μπαινουν απλα για μια δυο βδομαδες ισα ισα να κανουν καναδυο βολες με οπλο
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

ΓΜΑΚ έγραψε:Ναι μωρέ κρίμα τα παιδάκια να πηγαίνουνε στρατό... Μακρυά από την μαμά τους.ΕικόναΕικόνα
αστα να πανε καλα τα λες... ΕικόναΕικόνα

vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

naoume έγραψε:Οχι εθελοντικα υποχρεωτικα θα μπαινουν απλα για μια δυο βδομαδες ισα ισα να κανουν καναδυο βολες με οπλο
ε εστω χαρας την υποχρεωτικη κατατξη τετοια που θαναι... Φιλε... Αστα να πανε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες