Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Kokinos έγραψε:Αυτό έχω και γω απορία παιδιά δηλαδή το 2020 χειμώνα που λέτε ότι είχε βουηξει ο τόπος ότι θα βγεί πάλι προκυρηξη υπήρχε και τότε ο αριθμός 2.500. Γιατί δηλαδή τώρα το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι 2.500 θα ειναι και ότι κενά υπάρξουν θα μπούνε επιλαχόντες... Αν γνωρίζει κάποιος και θυμάται σιγουρα ας γράψει...
Εννοείς φαντάζομαι τον χειμώνα του 19;

Ναι ήταν γνωστό (τουλαχιστον το ήξεραν όσοι μπορούσαν να το μάθουν) Δεκέμβρη περίπου που έδωσε το +4 έτη στους 19ρηδες αποφάσισε να αυξήσει και άλλο το δυναμικό τον εποχικών απλά τότε δεν γνώριζαν το νούμερο ακριβώς αλλά είχε παρθεί η απόφαση!

Περίμεναν έγκριση!

Τον Φεβρουάριο περίπου (αν θυμάμαι καλά) έδωσαν το νούμερο (2500 σύνολο) και μετά βγήκε η προκήρυξη για 1300 άτομα που έλειπαν για να συμπληρωθεί το νούμερο!

Υγ Σημερα που μιλάμε έχει δωθεί ξανά το νούμερο 2500 άτομα, όποτε πάνε για ανανεώσεις και επιλαχόντες.

Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις τι θα προκύψει αύριο!

Anestis1278
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Anestis1278 »

Τι σπουδες ονειρευεστε ρε χαιβανια; Βαλτε λιγο το μυαλο σας να σκεφτει, φωτιες παμε να σβησουμε,commanda θελουμε δυνατους ανθρωπους με αντοχη και μυαλο, και αμα εχεις βγαλει πανεπιστημιο εσυ και εισαι "παρα" μορφωμενος τι να σε κανει το σωμα; Να σε βαζει στη φωτια να λυνεις εξισωσεις; Συνελθετε λιγο ρε, βγαλατε ενα πανεπηστημιο δε ξερετε να ξεβιδωνετε μια βιδα και νομιζετε οτι ειστε και αξιοι.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

ETH-EP-PYR έγραψε:
Kokinos έγραψε:Αυτό έχω και γω απορία παιδιά δηλαδή το 2020 χειμώνα που λέτε ότι είχε βουηξει ο τόπος ότι θα βγεί πάλι προκυρηξη υπήρχε και τότε ο αριθμός 2.500. Γιατί δηλαδή τώρα το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι 2.500 θα ειναι και ότι κενά υπάρξουν θα μπούνε επιλαχόντες... Αν γνωρίζει κάποιος και θυμάται σιγουρα ας γράψει...
Εννοείς φαντάζομαι τον χειμώνα του 19;

Ναι ήταν γνωστό (τουλαχιστον το ήξεραν όσοι μπορούσαν να το μάθουν) Δεκέμβρη περίπου που έδωσε το +4 έτη στους 19ρηδες αποφάσισε να αυξήσει και άλλο το δυναμικό τον εποχικών απλά τότε δεν γνώριζαν το νούμερο ακριβώς αλλά είχε παρθεί η απόφαση!

Περίμεναν έγκριση!

Τον Φεβρουάριο περίπου (αν θυμάμαι καλά) έδωσαν το νούμερο (2500 σύνολο) και μετά βγήκε η προκήρυξη για 1300 άτομα που έλειπαν για να συμπληρωθεί το νούμερο!

Υγ Σημερα που μιλάμε έχει δωθεί ξανά το νούμερο 2500 άτομα, όποτε πάνε για ανανεώσεις και επιλαχόντες.

Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις τι θα προκύψει αύριο!

Ναι εννοώ το 2019 προς 2020 πριν βγεί η προκυρηξη η τελευταία αν είχε ειπωθεί το νούμερο 2.500 όπως για παράδειγμα το ακούμε τώρα... Γιατί τότε λέγανε θα πάρουν άτομα το ακούσαμε όλοι νωρίτερα αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει κάτι για 2.500 και μου κινει τη περιέργεια ότι και το μπορεί να πάρει και να αλλάξει το νούμερο αυτό γι'αυτό και ρώτησα και σε ευχαριστώ για την απάντηση... Δεκτό.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Δεν θα προκυψει τιποτα αυριο παιδια. Φετος δεν βγαζει προκηρυξη. Δεν ειναι καθε χρονο του Αι Γιαννιου, ουτε και εχουν θεμα καλυψης των οποιων κενων. Υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι στην ουρα της λιστας των επιλαχοντων του 20, που περιμενουν την αντιπυρικη. Ισως του χρονου η του παραχρονου που θα εχουν πιο ξεκαθαρη εικονα, μετα τις επικειμενες προκηρυξεις που αναμενονται φετος, να βγαλουν μια προκηρυξη για καποια ατομα σε καποιες περιοχες που δεν πηραν ποτε κοσμο. Και αυτα τα γραφω εγω που ΔΕΝ ειμαι σε καμια λιστα επιλαχοντων, σε αντιθεση με πολλους απο εσας που με διαβαζετε και εχετε αρκετες πιθανοτητες φετος να σας καλεσουν.
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

ΕΜΚ λογικά με το που μπει το καλοκαίρι να έχουμε το νου μας έτσι ;
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Πως μπορώ να μάθω πόσους εποχικούς έχει η πόλη μου πχ αυτή τη στιγμή;(νομος θεσσαλονικης) ρωτάω Γτ πχ αν έχει 10 συνολο δεν έχω ελπίδες. Αν έχει 50-100 ισως κ να έχω.
Gg
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

georgios03geor έγραψε:Πως μπορώ να μάθω πόσους εποχικούς έχει η πόλη μου πχ αυτή τη στιγμή;(νομος θεσσαλονικης) ρωτάω Γτ πχ αν έχει 10 συνολο δεν έχω ελπίδες. Αν έχει 50-100 ισως κ να έχω.
Μπορείς να προσθέσεις τις θέσεις που είχαν οι προκηρύξεις του 19 και του 20! Και αν υποθέσουμε πως καλύφθηκαν όλα τα κενά τον Σεπτέμβριο τότε θα έχεις μια πλήρη εικόνα!

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Θεσσαλονίκη αδερφε είναι οι περσινοι δε θυμάμαι τ νούμερο και στ εμακ έχουν μείνει 7-8 ατομα. Γ αυτό φω βάζουν για κενά. Η εμακ Αθήνας έχει πάνω από 60 άτομα κ εδώ δεν είναι καν 10. Επίσης του 2020 έχουν παει σε κλιμάκια στ Χαλκιδική τα οποία ανήκουν στ πεπυδ Θεσσαλονίκης. Π. Κ Ολυμπιάδας πχ.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kokinos »

Καλημέρα παιδιά έτσι και έχουν καλυφθεί τα κενά που είχαν υπάρξει και από τις δύο προκηρύξεις και είναι απλά ένα μικρός αριθμός που δεν έχει καλυφθεί όπου δεν νομίζω να το γνωρίζει κανείς εδώ μέσα απλά το υπολογίζουμε χοντρικά και επικρατήσει το σενάριο των επιλαχοντων (πυο εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω) τα άτομα που θα πάρει ζήτημα να είναι 200-250 οπότε μιλάμε εκτός τών νόμων με μεγάλες θέσεις οι υπόλοιποι ζήτημα να πάρουν 2-3-4 άτομα + ότι έχουμε δυο κατηγορίες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Οπότε οι περισσότεροι θα πάρουμε το πουλο και το λέω εγώ που είμαι 7ος επιλαχον στο νομό μου έτσι για να ξέρετε...
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Εγώ πιστεύω επειδή κιόλας το έχω συζητήσει ότι λόγω κυβερνητικών παιχνιδιών διότι παίζει ενδεχόμενο εκλογών φέτος ή σίγουρα του χρόνου να τη βγάλει την προκήρυξη για να πάρει ψήφους. Επίσης πάλι άτομα που πριν 2 μήνες απέκλειε το ενδεχόμενο προκήρυξης μου είπε ότι όταν βγει θα το μάθω από τους πρώτους χωρίς να μ πει τώρα ότι δεν θα βγει με σιγουριά. Δεν μου είπε ότι σίγουρα θα βγει αλλά ούτε τη απέκλεισε. Μπορεί νααλλάξουν τα πράγματα από μέρα σε μέρα όποτε δεν χάνω ελπίδα

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Kokinos έγραψε:Καλημέρα παιδιά έτσι και έχουν καλυφθεί τα κενά που είχαν υπάρξει και από τις δύο προκηρύξεις και είναι απλά ένα μικρός αριθμός που δεν έχει καλυφθεί όπου δεν νομίζω να το γνωρίζει κανείς εδώ μέσα απλά το υπολογίζουμε χοντρικά και επικρατήσει το σενάριο των επιλαχοντων (πυο εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω) τα άτομα που θα πάρει ζήτημα να είναι 200-250 οπότε μιλάμε εκτός τών νόμων με μεγάλες θέσεις οι υπόλοιποι ζήτημα να πάρουν 2-3-4 άτομα + ότι έχουμε δυο κατηγορίες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Οπότε οι περισσότεροι θα πάρουμε το πουλο και το λέω εγώ που είμαι 7ος επιλαχον στο νομό μου έτσι για να ξέρετε...
Θα συμφωνήσω μέχρι την τελευταία σου πρόταση!

Όσο δεν βγάζει καινούργια προκήρυξη θα ισχύει η θέση που έχεις, αυτό μπορεί να διαρκέσει 1 χρόνο μπορεί και 4 μπορεί κι 10 (δύσκολο)

Επίσης υπάρχουν κάποια κενά ήδη και θα υπάρξουν και από αυτούς (λίγοι ή πολλοί) που δεν θα έρθουν φέτος,

Επίσης οποιαδήποτε άλλη προκήρυξη σε σωμα ασφαλείας θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις γιατί θα φύγει κόσμος για την μονιμότητα (δεν είναι όλων το όνειρο το ΠΣ αλλά η μονιμότητα)

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι έχεις πιθανότητες σαν 7ος από φέτος άντε του χρόνου!

Υγ επιλαχόντες θα πάρει σίγουρα εκτός αν βγει καινούργιο προκήρυξη που σβήνει του παλιούς πίνακες

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και κάτι τελευταίο που έχω ξεχάσει να αναφέρω είναι πως ακόμη δεν έχει γίνει ο σχεδιασμός της αντιπυρικής! Όποτε θεωρητικά όσον αφορά καινούργια προκήρυξη δεν το αποκλείουμε 100% αλλά σημερα που μιλάμε δεν προκύπτει από κάπου καινούργια προκήρυξη!

Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kokinos »

Predator έκανα τη προσπάθεια μου πάλι σήμερα. Παιδιά μου είπε ότι το πράγμα προχωράει και ότι μέχρι 10 θα έχει βγεί σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι φυσικά... Ότι μου είπε σας λέω αν με δουλεύει σας δουλεύω απλά τα πράγματα.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kokinos »

ETH-EP-PYR έγραψε:
Kokinos έγραψε:Καλημέρα παιδιά έτσι και έχουν καλυφθεί τα κενά που είχαν υπάρξει και από τις δύο προκηρύξεις και είναι απλά ένα μικρός αριθμός που δεν έχει καλυφθεί όπου δεν νομίζω να το γνωρίζει κανείς εδώ μέσα απλά το υπολογίζουμε χοντρικά και επικρατήσει το σενάριο των επιλαχοντων (πυο εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω) τα άτομα που θα πάρει ζήτημα να είναι 200-250 οπότε μιλάμε εκτός τών νόμων με μεγάλες θέσεις οι υπόλοιποι ζήτημα να πάρουν 2-3-4 άτομα + ότι έχουμε δυο κατηγορίες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Οπότε οι περισσότεροι θα πάρουμε το πουλο και το λέω εγώ που είμαι 7ος επιλαχον στο νομό μου έτσι για να ξέρετε...
Θα συμφωνήσω μέχρι την τελευταία σου πρόταση!

Όσο δεν βγάζει καινούργια προκήρυξη θα ισχύει η θέση που έχεις, αυτό μπορεί να διαρκέσει 1 χρόνο μπορεί και 4 μπορεί κι 10 (δύσκολο)

Επίσης υπάρχουν κάποια κενά ήδη και θα υπάρξουν και από αυτούς (λίγοι ή πολλοί) που δεν θα έρθουν φέτος,

Επίσης οποιαδήποτε άλλη προκήρυξη σε σωμα ασφαλείας θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις γιατί θα φύγει κόσμος για την μονιμότητα (δεν είναι όλων το όνειρο το ΠΣ αλλά η μονιμότητα)

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι έχεις πιθανότητες σαν 7ος από φέτος άντε του χρόνου!

Υγ επιλαχόντες θα πάρει σίγουρα εκτός αν βγει καινούργιο προκήρυξη που σβήνει του παλιούς πίνακες

Κοίτα να δεις συμφωνώ σ αυτά που λες το θέμα είναι ότι έχει βουηξει όλη η Ελλάδα για τους εποχικούς ότι θα γίνουν Π. Π. Υ πρόσεξε δεν θέλω να σταθείς σε αυτό για το αν θα γίνει τα έχουμε πει ξανά πολλές φορές, αλλά σε κάτι άλλο και κρατά το αυτό που θα σου πω. Η προκυρηξη των εποχικών αφορά μεγάλο ποσοστό άτομα που έχουν εντοπιότητα. Και αυτοί δεν θα σηκωθούν να φύγουν να πάνε ούτε εποπ ούτε ειδικοί φρουροί σε πανεπιστήμια. Άσε που με το να ακούν μονιμότητςς δεν το κουνάνε και ας κάνουν τ χαρτιά τους θα το σκεφτούν πολύ καλά για να φύγουν και να πάνε αλλού. Όσο για τη θέση μου που λες είναι δύσκολο και κάποια στιγμή θα φύγουν οι εποχικοί θα γίνουν πενταετείς οπότε θα πάρει εκ νέου 1000% εποχκους και bye bye πίνακας μετά... ΥΓ. Απο το νομο μου ξέρω πολλά άτομα και πίστεψε με δεν κουνάνε που να τους τάζεις χρυσάφι! Όσο για το ότι μπορεί να βγεί προκυρηξη οι επαφές μου αυτό μου λένε οκ αν δεν την δούμε δεν μιλάμε για σιγουρια αλλά τόσο έξω να πέσουν δεν το πιστεύω αυτό !
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Επίσης να προσθέσω και κάτι άλλο πάνω σε αυτό που λέτε για τους επιλαχόντες. Εδώ εύβοια πολλά μα παρα πολλά άτομαήρθαν άτομα

από κοζάνη, καρδίτσα, βέροια κλπ κλπ πολύς κόσμος το 20 έκανε χαρτιά για πολύ μακρινές περιοχές και επειδή μου το είπαν κι τα ίδια τα παιδια αλλά κ άτομα

π έκαναν μαζί τους υπηρεσίες ότι νομίζαμε ότι αν περάσουν θα μπορούν να φύγουν και να πάνε στον τόπο τους κάτι το οποίο δεν γίνεται και δεν έγινε ... Όποτε πιστεύω θα φύγουν και πολλά άτομα σε περιοχές π έχει γίνει αυτό λόγο απόστασης

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες