Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Και εγώ πιστεύω ότι οι εθνικές εκλογές μόνο θετικά μπορεί να επιδράσουν, αλλά δε βλέπω να γίνονται "τώρα". Τι σας κάνει να πιστεύετε για εθνικές εκλογές πρόσφατα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Δεν υπαρχει περιπτωση να αφήσει ο σαμαρας να γινουν εθνικές εκλογες. ας μη μπουμε σε πολιτική κουβέντα... κακός φτιάχνουμε σενάρια. η προκυρηξη θα βγει μετα τις εκλογες. αν δε βγει ως τελος του 2014 εγω ο ίδιος που ειμαι σίγουρος για την προκυρηξη θα αρχίσω να ανησυχώ πρώτος.
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Ναι αν η Προκυρηξη ε. Φ για το 2014 δεν βγει ως το τελος του 2014 μια εναρξη ανησυχιας θα πρεπει να την προκαλεσειGR_marines έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση να αφήσει ο σαμαρας να γινουν εθνικές εκλογες. Ας μη μπουμε σε πολιτική κουβέντα... Κακός φτιάχνουμε σενάρια. Η προκυρηξη θα βγει μετα τις εκλογες.αν δε βγει ως τελος του 2014 εγω ο ίδιος που ειμαι σίγουρος για την προκυρηξη θα αρχίσω να ανησυχώ πρώτος.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Observer εσυ τι πιστεύεις?
Αν στις ευροεκλογες δουμε κανενα παραξενο αποτελεσμα τοτε θα σας πω αν παμε σε εθνικες εκλογες η οχι!AlexG7 έγραψε:Και εγώ πιστεύω ότι οι εθνικές εκλογές μόνο θετικά μπορεί να επιδράσουν, αλλά δε βλέπω να γίνονται "τώρα". Τι σας κάνει να πιστεύετε για εθνικές εκλογές πρόσφατα;
GR_marines έγραψε:Observer εσυ τι πιστεύεις;
Ναι γιατι καημό το έχουμε
Θελω και μπορώ !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χαχαχαχα!
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/proslhpseis-110-ypaksiwmatikwn-sto-limeniko.html
μακαρι να βγει και μετα να παρουν σειρα των σωφρονιστικων και ε. Φ.
μακαρι να βγει και μετα να παρουν σειρα των σωφρονιστικων και ε. Φ.
- observer
- Posts in topic: 48
Γυρνα στις αρχικες σελιδες του θεματος, θα δεις παραλληλα και τα φουμαρα που πουλαγαν ορισμενοι ονοματα δεν λεμε, και θα σου λυθει η απορια.GR_marines έγραψε:Observer εσυ τι πιστεύεις;
-
- Posts in topic: 37
observer έγραψε:Γυρνα στις αρχικες σελιδες του θεματος, θα δεις παραλληλα και τα φουμαρα που πουλαγαν ορισμενοι ονοματα δεν λεμε, και θα σου λυθει η απορια.GR_marines έγραψε:Observer εσυ τι πιστεύεις;
ενας εσυ και ενας ο γκρικ αρμι... Ιδια μιλατε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Όποιος ξανά ασχοληθεί με τον ***** θα φεύγει με 48ωρη απενεργοποίηση, σβήνω που σβήνω τα δικά του μηνύματα μην με ταλαιπωρείται και οι υπόλοιποι.
Περιμενετε να δουμε τι θα γινει μετα τις εκλογες, μην απογοητευομαστε. Μπορει να γινει κανενα θαυμα.
Γιατι μονο με θαυμα θα βγει?jimjim έγραψε:Περιμενετε να δουμε τι θα γινει μετα τις εκλογες, μην απογοητευομαστε. Μπορει να γινει κανενα θαυμα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Υπομονη παιδιά... έμειναν μονο 20 μέρες για καλοκαιρι. θα δείξει μετα τις εκλογες αν μας δουλεύουν ολοι η οχι...
- ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΚΔ
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ας μην χανουμε τις ελπιδες νας κομαντος! υπομονη και θα δειξει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες