Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
4 μόρια κ μόνο δυστυχώς φίλε μου.
Τα κατέθεσα προχθές και γω.
Τα κατέθεσα προχθές και γω.
Η προκυρηκση των ε. φ ομσς ειχε 2 κουτακια να συμπληρωσεις στην αιτηση αν θυμασαι και αν ησοθ και εδ και εφ τα συμπληρωνες και τα 2 ενω στην πυρ μονο ενα οποτε μετρανε μονο 4 μορια
kaΛhmepa σε όλους. Ξepei κάνεις που μπορούμε να δoyme αποτελέσματα παλιότερης προκύριξης της πυροσβεστικής για να έχουμε μια εικόνα. Η ερώτηση απευθύνεται σε όλους αλλά κύριος στον greek army.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
2500-2600 πιστευω σαν πρωτη φαση αλλα στην συνεχεια λογο αθληματων θα περοσουν ατομα με 2300 ισως και χαμηλοτερα. Μην ξεχναται οτι μιλαμε για ποσοστο 75% που κοβεται στα αθληματα.(προσωπικι μου αποψη)ΝΑΣΟΣ έγραψε:Φιλε εχεις τρελαθει απο το ζορι σου αν δεν σου αρεσει μην γραφεις οσο για τις βασεις κανενανς δεν ξερει ολογικα απο 2600 οποιος τα εχει ειναι καλα να ελπιζει
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
Ανδρομάχη έγραψε:kaΛhmepa σε όλους. Ξepei κάνεις που μπορούμε να δoyme αποτελέσματα παλιότερης προκύριξης της πυροσβεστικής για να έχουμε μια εικόνα. Η ερώτηση απευθύνεται σε όλους αλλά κύριος στον greek army.
Tι εικόνα να πάρεις; Δεν ήτανε με μόρια η προκήρυξη του 2007 αλλά με γραπτές εξετάσεισ
Πραγματικά, τόσο καιρό ψάχνω την αιτία για τις τόσο ανούσιες ερωτήσεις και επιτέλους νάτη: Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να διαβάσουν μια προκήρυξη κατά λέξη! Φίλε μου, δεν είναι διήγημα να βγάλεις περίληψη. Δεν είναι πίνακας του Πικάσο που άλλα λέει σε μένα κι άλλα σε σένα. Είναι ένα κείμενο που εξαρχής διαβάζεται κατά λέξη. Είτε σου ορίζει σαφώς είτε σε παραπέμπει κάπου αλλού όπου πάλι ορίζεται σαφώς τι ισχύει. Αν αύριο κάνεις μια ένσταση, θα τη στηρίξεις στο "κατά λέξη" του κειμένου κι όχι στο δικό σου αυθαίρετο κι αφηρημένο συμπέρασμα. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, γίνε φιλόλογος. Συγγραφέας. Κριτικός κινηματογράφου. Σαν υπάλληλος σώματος ασφαλείας, αν ξεκινάς έτσι, θα είσαι αποτυχημένος. Ή μπλεγμένος.καγκουρασ έγραψε: Handballer την προκήρυξη την έχω διαβάσει και δεν με ενδιαφέρει να την ερμηνεύσω κατά λέξη όπωσ κάνουν μερικοί μεσα στο φόρουμ και κατα συνέπεια πέφτουν έξω.
Στο παράδειγμά σου, με μια ανάγνωση (που λες ότι έκανες, αλλά υποψιάζομαι ότι το εννοείς κι αυτό με την αφηρημένη έννοια) θα έβλεπες να αναφέρεται κατά λέξη "Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση". Χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση;
Και τώρα που το πιάσαμε, για δωσ' μου ένα παράδειγμα κάποιου που ερμήνευσε μια προκήρυξη κατά λέξη με απλά ελληνικά κι έπεσε έξω...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Σωστός ο Been there... Πες τα φίλε μου, γιατί κάποιοι δεν έχουν διαβάσει ούτε την προκήρυξη και ζητάνε και τα ρέστα...been there... έγραψε:Πραγματικά, τόσο καιρό ψάχνω την αιτία για τις τόσο ανούσιες ερωτήσεις και επιτέλους νάτη: Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να διαβάσουν μια προκήρυξη κατά λέξη! Φίλε μου, δεν είναι διήγημα να βγάλεις περίληψη. Δεν είναι πίνακας του Πικάσο που άλλα λέει σε μένα κι άλλα σε σένα. Είναι ένα κείμενο που εξαρχής διαβάζεται κατά λέξη. Είτε σου ορίζει σαφώς είτε σε παραπέμπει κάπου αλλού όπου πάλι ορίζεται σαφώς τι ισχύει. Αν αύριο κάνεις μια ένσταση, θα τη στηρίξεις στο "κατά λέξη" του κειμένου κι όχι στο δικό σου αυθαίρετο κι αφηρημένο συμπέρασμα. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, γίνε φιλόλογος. Συγγραφέας. Κριτικός κινηματογράφου. Σαν υπάλληλος σώματος ασφαλείας, αν ξεκινάς έτσι, θα είσαι αποτυχημένος. Ή μπλεγμένος. Στο παράδειγμά σου, με μια ανάγνωση (που λες ότι έκανες, αλλά υποψιάζομαι ότι το εννοείς κι αυτό με την αφηρημένη έννοια) θα έβλεπες να αναφέρεται κατά λέξη "Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση". Χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση; Και τώρα που το πιάσαμε, για δωσ' μου ένα παράδειγμα κάποιου που ερμήνευσε μια προκήρυξη κατά λέξη με απλά ελληνικά κι έπεσε έξω...καγκουρασ έγραψε: Handballer την προκήρυξη την έχω διαβάσει και δεν με ενδιαφέρει να την ερμηνεύσω κατά λέξη όπως κάνουν μερικοί μεσα στο φόρουμ και κατα συνέπεια πέφτουν έξω.
been there αν και υπερβολικός στην κριτική σου (κατά την γνώμη μου πάντα), μιλάς λογίκα και οφείλω να παραδεχτώ πως εχείς δίκιο. Η βιασύνη μου άλλα και η δυσπιστία μέ έκαναν απρόσεχτο. Επειδή όμως δεν θεωρώ τις Προκηρύξεις ολοκλήρωμένες σε νόημα ζήτησα βοήθεια απο κάποιον που είχε εμπειρία και έκανε τα χαρτία του καί όχι απο κάποιον που απλά διάβασε την προκήρυξη όπως έκανα και εγώ.
Μια τελευταία ερώτηση επειδή φαίνεται πως έχεις πληροφόριση εκ' των έσω: Τελίκα μετράει η βεβαίωση διπλώματος; Υ. Γ. Αν είναι μου στείλεις το URL της προκήρυξης, καλύτερα μήν απαντάς καθόλου.
Τέλος οφείλω και μια συγνώμη στον Handballer που τον πήρα απ' τα μούτρα...
Μια τελευταία ερώτηση επειδή φαίνεται πως έχεις πληροφόριση εκ' των έσω: Τελίκα μετράει η βεβαίωση διπλώματος; Υ. Γ. Αν είναι μου στείλεις το URL της προκήρυξης, καλύτερα μήν απαντάς καθόλου.
Τέλος οφείλω και μια συγνώμη στον Handballer που τον πήρα απ' τα μούτρα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
Kostas17 έγραψε:Επισης τι ισχυει για την τριτεκνια; Τι προυποθεσεις οσον αφορα την ηλικια ισχυουν για να δω αν με πιανει
Ότι ισχύει και στους ειδικούς φρουρούς
Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή
φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικήσ
εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπήσ
ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το
εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους και
Τα τέκνα αυτών, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.
Στα παιδιά περιλαμβάνονται και τα τέκνα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό
εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακήσ
κατάστασης.
Σε κάθε περίπτωση τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι ζώντα
καγκουρασ έγραψε:
Μια τελευταία ερώτηση επειδή φαίνεται πως έχεις πληροφόριση εκ' των έσω: Τελίκα μετράει η βεβαίωση διπλώματος;
Eftihis έγραψε:Απ'ότι Ξέρω δεχονται βεβαιώσεισ... Γιατι κανουν κάποιο καιρό να βγουν τα διπλώματα. Πάνω γράφει ότι ισχύει από την μέρα που πέρασες και όχι από την ημερομηνία εκδοσησ... Άρα λογικά μετράει. Ρώτησα έναν πυροσβέστη και μου είπε ότι μετράει...
Να ρωτησω κατι αν καποιος το ρωτησε και εμαθε...
οκ ειπαμε ενιαιο 70% θεσεων και τεε 30%
τωρα καποιος που εχει διπλωμα γ και πανω θα διεκδικησει θεσεις οδηγων μονο η το συνολο (και μαχημων);
πχ ενας ενιαιου θα διεκδικησει 252 θεσεις οδηγων η και τις 168 θεσεις μαχημων που ανηκουν στο ενιαιο;
ας απαντησει καποιος που το ρωτησε και δε κανει εικασιες απο το μυαλο του. Ευχαριστω
οκ ειπαμε ενιαιο 70% θεσεων και τεε 30%
τωρα καποιος που εχει διπλωμα γ και πανω θα διεκδικησει θεσεις οδηγων μονο η το συνολο (και μαχημων);
πχ ενας ενιαιου θα διεκδικησει 252 θεσεις οδηγων η και τις 168 θεσεις μαχημων που ανηκουν στο ενιαιο;
ας απαντησει καποιος που το ρωτησε και δε κανει εικασιες απο το μυαλο του. Ευχαριστω
Τεε 30%; δεν το αναφερει πουθενα στην προκυρηξη
Οι θεσεις ειναι 180 για τεε και 420 για ενιαιο αν εχεις γ διεκδι ολο των αριθμο των θεσεων δεν υπαρχουν μαχημ και οδηγ απλα το 60% θα ειναι οδηγ αναλογα απο κατηγοριαπχ μπορει και οι 420 να εχουν γ δεν σημαινει αν δεν εχει γ πας σε αλλη κατηγορια
Ρε παιδια αυτο που λετε δεν το καταλαβαινω δηλ και αυτοι που δεν εχουν γ θα ειναι μια κατηγορια με αυτους που εχουν γ οταν θα βγουν τα αποτελεσμτα θα ειναι ολοι σε μια κατηγορια πως θα γινει αυτο ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες