antonis_alfa4 έγραψε:Παιδιά, στα ιατρικά, απότι Είδα στην προκήρυξη Ισχύει ότι Μπορείς να πας και σε έναν ιδιωτικό γιατρό Που ξέρεις αντί να πας σε νοσοκομεία; Ευχαριστώ!
Επειδή είναι πολλά άτομα τα 1500 + 420 επιλαχών δεν προλαβαίνουν όλους να τους εξετάσουν και γι'αυτό σου δίνουν την υγειονομική καρτέλα πας αν θέλεις και σε ιδιώτη γιατρό αν βέβαια δεν σε νοιάζει να δώσεις 20 30 50 ευρώ ανάλογα πόσα παίρνει ο καθένας και όταν πας στην Επιτροπή είναι στην ευχέρεια τους τι εξετάσεις θα σου κανουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε βάλουν να βγάλεις όλα σου τα ρούχα να δουν για τατουάζ και 1 2 πράγματα που κοιτάνε ακόμα
Παντως αμα γινουν τοσες πολες αιτησεις (25000) που ειναι οι τριπλασιες του 2011 και αν υπολογισουμε την ελλειψη προκηρυξεων τοσα χρονια η βαση θα εκτοξεφθει. Πολυ φοβαμαι θα παει 2800 και θα τρελαθουμε ολοι εδω μεσα... Τριπλασιες αιτησεις χοντρικα σημαινει τρεις φορες περισσοτερος κοσμος για τα ιδια μορια που βλεπουμε στους πινακες του 2011. Δηλ στα 2770 ειχαμε τον υποψηφιο 100 πλεον στα 2770 μορια θα εχουμε τον υποψηφιο 300 αρα αναλογικα ο 400στος του 2011 θα ειναι η βαση του 2019 με 2530 και αν υπολογισουμε την (σωστη κατεμε) αλλαγη οριου στη τριτεκνια και την ελλειψη προκηρυξεων τοσα χρονια που συνεπαγεται συσσωρευση υψιλων μοριων τα 2700+ θα ερθουν ανετα...
Καλησπερα Guys, σημερα πρωι πηγα ρουφ για το ποιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης. Εκει πετυχα ενα ΔΕΑ Ε. Δ με 2910. Το παλικαρι βεβαια εχει ταττου στην γαμπα λετε να εχει θεμα;
Παιδιά, εγώ λογικά θα πάω αύριο να τα ρίξω (2570). Πιστεύω να είμαι μέσα με αυτά, είμαι και αθλήτρια στίβου, κάνω βάρη κλπ οπότε και τα αθλήματα πιστεύω τα έχω άνετα.
Ωστόσο είμαι 1.71-2 η κακομοίρα (!) μετρημένη σε φαρμακείο, χωρίς παπούτσια/κάλτσες προφανώς. Λέτε να έχω θέμα; Κρίμα θα είναι να γίνει καμιά ***** από αυτό...
Lesvos έγραψε:Στο νομό Λέσβου έχουν κατατεθεί... Μάγκες κάθεστε; Λίγο πάνω από τις 350 αιτήσεις και αρκετά με απολυτήριο με 15-17 αρκετά από ΕΠΑΛ. Επαρχία μάγκες οι βαθμοί μπαίνουν έτσι και στην Λέσβο έχει και τάγμα ειδικών δυνάμεων οπότε καταλαβαίνετε. ΤΑ ΕΠΑΛ έπρεπε να πάνε στην Β αλλά με παραπάνω ποσοστό.
τι 350 αιτήσεις λες; Στο Α. Τ Μυτιλήνης σήμερα το πρωί μου είπαν όταν ρώτησα αν έχει συμμετοχή οτι έχουν μέχρι στιγμής 80 αιτήσεις.
Η Μυτιλήνη είναι μεγάλο μέρος. Πολύ λίγες μου φαίνονται οι 80 αιτήσεις. Το υπόλοιπο των αιτήσεων (από τις 80 μέχρι τις 350) μου φαίνεται απίθανο να έχει γινει συνολικά στα ατ στα χωριά.