Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Εγώ 28 χρόνων γάιδαρος όμως τα μόρια πολυτεκνιας τα παίρνω. Αυτό αυτομάτως γίνεται άδικο για τους τριτεκνους. Ίσως φυσικά όπως είπε και ο Φιλτατος παραπάνω να τους έθεσαν ο σύλλογος τριτεκνων. Τότε εκεί δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι.
Buddha έγραψε:Εγώ 28 χρόνων γάιδαρος όμως τα μόρια πολυτεκνιας τα παίρνω. Αυτό αυτομάτως γίνεται άδικο για τους τριτεκνους. Ίσως φυσικά όπως είπε και ο Φιλτατος παραπάνω να τους έθεσαν ο σύλλογος τριτεκνων. Τότε εκεί δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι.
Χαχαχαχαχχα 😂😂
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όσους το πήραν απόφαση να ακολουθήσουν το στρατό σε κάθε του σώμα. Μια ερώτηση τελείωσα από πεζικό τυφεκιοφόρος μόνο πεζικό μπορώ και σε αυτήν την ειδικότητα η και αλλού. Σημειωτέον απολυτήριο Λυκείου 13.7 αγγλικά lower ecdl δίπλωμα α β κατηγορίας έχω καμία ελπίδα με αυτά που βλέπετε η τζάμπα το άγχος και οι διαδικασίες ευχαριστώ πολύ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
και βέβαια φιλε παντού μπορείς να δηλώσεις. Να είσαι καλά και καλη επιτυχία στη προκηρυξη και στη ζωη σου. Σε ολα τα σώματα να δηλώσεις όπου περάσεις.Tasos13 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όσους το πήραν απόφαση να ακολουθήσουν το στρατό σε κάθε του σώμα. Μια ερώτηση τελείωσα από πεζικό τυφεκιοφόρος μόνο πεζικό μπορώ και σε αυτήν την ειδικότητα η και αλλού. Σημειωτέον απολυτήριο Λυκείου 13.7 αγγλικά lower ecdl δίπλωμα α β κατηγορίας έχω καμία ελπίδα με αυτά που βλέπετε η τζάμπα το άγχος και οι διαδικασίες ευχαριστώ πολύ.
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε και σε σένα επίσης. Επειδή έψαξα και δεν το βρήκα πουθενά μέχρι πόσες ειδικότητες θα μπορέσουμε να δηλώσουμε?
Αυτά τα ξέρουμε
-
- Posts in topic: 74
https://www.airetos.gr/allazei-i-ennoia-twn-triteknwn-eidika-gia-tis-proslipseis-sto-dimosio-%E2%80%93-oi-nees-proypotheseis.aspx Β) ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τριτέκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγουμένου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων. "
Tasos13 έγραψε:
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε και σε σένα επίσης. Επειδή έψαξα και δεν το βρήκα πουθενά μέχρι πόσες ειδικότητες θα μπορέσουμε να δηλώσουμε;
Μία.
Andri έγραψε: https://www.airetos.gr/allazei-i-ennoia-twn-triteknwn-eidika-gia-tis-proslipseis-sto-dimosio-%E2%80%93-oi-nees-proypotheseis.aspx Β) ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τριτέκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγουμένου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων. "
Να μην έχει υπερβεί το 23 έτος τς ηλικίας του
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
Συφμωνα με αυτό που αναφερθηκε για την τριτεκνια
"ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας Νοείται το τέκνο τριτέκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγουμένου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών Τέκνων. "
εγώ πχ που είμαι 23, αλλά ειμαι φοιτητής και αγαμος θα παρω τα μορια κανονικα
μηπως δεν καταλαβα καλα;
"ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας Νοείται το τέκνο τριτέκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγουμένου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών Τέκνων. "
εγώ πχ που είμαι 23, αλλά ειμαι φοιτητής και αγαμος θα παρω τα μορια κανονικα
μηπως δεν καταλαβα καλα;

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
-
- Posts in topic: 74
Όσοι ειναι φοιτητές η εκτελούν την θητεία εως τα 30 θα πάρουν κανονικά τα μόρια
Andri έγραψε:Όσοι ειναι φοιτητές η εκτελούν την θητεία εως τα 30 θα πάρουν κανονικά τα μόρια
Μέχρι 25 φοιτητές φίλε
- GreekGod
- Posts in topic: 69
Μακάρι ρε παιδιά να βγει να δοθεί αγωνία σε χιλιάδες που αγωνιούν τόσο καιρό.
The only easy day was yesterday.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης