Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Διάσωστη ποτε το βλέπεις να βγαίνει η εν λόγο προκηρηξη;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Antonio's έγραψε:Διάσωστη ποτε το βλέπεις να βγαίνει η εν λόγο προκηρηξη;
Καλοκαίρι, αρχές Σεπτεμβρίου. Χωρίς να ξέρω κάτι, άποψη μου.
Μετά την ΟΠΠΙ πάντως
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σίγουρα με την οππι αλλα σκέψου ότι εφόσον τους θέλουν έτοιμους μέσα φθινοπώρου Μαΐο πρέπει να έχει βγει η προκηρηξη Ιούνη να μπούνε και μέσα Σεπτέμβρη να έχουν βγει απτις σχολες δεν βγαίνει αλλιώς το χρονοδιάγραμμα όπως τα λένε.
Ένα μήνα θα κάτσει η οππι μέσα με σαράντα ημέρες το πολύ μετά κάνουν πρακτική μαζί με υπηρεσία όποτε μην περίμενε να κάνουν 3 μήνες εκπαίδευση εκεί
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το λέω αυτό επειδή λένε θα έχουν και ανακριτικα καθήκοντα οπότε μήπως κάτσουν παραπάνω.
Antonio's έγραψε:Σίγουρα με την οππι αλλα σκέψου ότι εφόσον τους θέλουν έτοιμους μέσα φθινοπώρου Μαΐο πρέπει να έχει βγει η προκηρηξη Ιούνη να μπούνε και μέσα Σεπτέμβρη να έχουν βγει απτις σχολες δεν βγαίνει αλλιώς το χρονοδιάγραμμα όπως τα λένε.
Αδερφέ στην αστυνομία από την πρώτη μέρα που θα βγει η προκήρυξη (αιτήσεις) μέχρι την πρώτη μέρα που θα μπεις σχολή θέλει 3μηνες (1βδομαδα +-) ...
Το ενδεχόμενο να γίνουν σε διαφορετικές σχολές το έχουμε στα υπόψην λόγο του ότι υπάρχουν 3 νομίζω Κομοτηνή δίδυμοτηχο και Κρήτη αν δεν κάνω λάθος εννοώ να τους πάρουν όλους και οππι και σφ λόγο του ότι πρέπει να μπουν και οι δυο κλάδοι στις υπηρεσίες τους λέτε να παίζει και αυτό
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 207
Δεν ειναι απιθανο αυτο. Πιο λογικο ομως ειναι να βγαλει πρωτα οππι και μετα συνοριοφυλακες.
Ναι αλλά Οκτώβριο νομίζω επιστρέφουν η σπουδαστές από πανελλήνιες που θα χωρέσουν όλοι εκτός και αν πάει η οππι Ιούνιο και τελειώσει μέσα Ιουλίου και μπουν η σφ Ιούλιο και τελειώσουν μέσα Αυγούστου γιατί ένα ενάμιση μήνα είναι η όλη ιστορία δεν θα σ τα μάθουνε όλα εκεί πέρα
Tony 99 έγραψε:Ναι αλλά Οκτώβριο νομίζω επιστρέφουν η σπουδαστές από πανελλήνιες που θα χωρέσουν όλοι εκτός και αν πάει η οππι Ιούνιο και τελειώσει μέσα Ιουλίου και μπουν η σφ Ιούλιο και τελειώσουν μέσα Αυγούστου γιατί ένα ενάμιση μήνα είναι η όλη ιστορία δεν θα σ τα μάθουνε όλα εκεί πέρα
Του 2020 οι αστυφύλακες μπήκαν σχολή 11/12. Μαζί με τους επιλαχόντες σφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 25, 2021 10:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α μάλιστα κατάλαβα μωρέ ας βγουν οι προκήρυξης και ας μας πάρουν όποτε θέλουν τουλάχιστον να κάνουμε τα χαρτιά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ Χρόνια πολλά σε όλους!
Χρόνια πολλά άντε να δούμε και 'μείς μια άσπρη μέρα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Θα τη δούμε... Υπομονή και πίστη!
Παιδιά καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με τη προκυρηξη συνοριοφυλάκων. Μένω κομοτηνη ένα χρόνο έχω πτυχίο Αγγλικών (Γ1) και δίπλωμα αυτοκινήτου και φυσικά έχω τελειώσει τη θητεία του στρατού (όχι ειδικές δυνάμεις). Με αυτά εδώ έχω πιθανότητες για κομοτηνη ή γενικά για την εν λόγω προκυρηξη; Γιατί νομίζω θέλει δυο χρόνια εντοπιότητα αλλά αν τη δηλώσω παίρνω τίποτα ή γενικά γίνεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες