Παντα οταν εχουμε καποιον ζηταμε εσυ αποκλειεται να ζητησες μονο να σου πουν αν εισαι μεσα, σιγουρα ζητησες και κατι αλλο και μαλλον εφαγες ακυρο. Γνωμη μου αλανι μου, ετσι?δημητρης25 έγραψε: Αμπερομετρο λες; Μπαλαντεζα σουκου εχω. Καμια σχεση αδελφε! Ενημερωση μονο ζητησα απο καποιον! Τιποτα παρα πανω τιποτα παρα κατω!
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Μας εχεις ζαλισει τα @@ρια αν το εχεις καταλαβει. αν ειμαι ακυρος σε αυτο που λεω ας μιλησουν κ αλλοιGeorge Salonica έγραψε: paidia μονο ο τασος vopis ξερει. Αλλα τωρα ειναι απασχολημενος με τα βυσματα, χαχχααχχ ελατε ολοι στο george pan na milisoume
αν ξερεις τι παιζει... Δεν ζητας τιποτα... Και επειδη οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι αντικειμενικα... Ολα... Δε ζηταμε και αυτο που υποννοεις!DeLvIsOn έγραψε:Παντα οταν εχουμε καποιον ζηταμε εσυ αποκλειεται να ζητησες μονο να σου πουν αν εισαι μεσα, σιγουρα ζητησες και κατι αλλο και μαλλον εφαγες ακυρο. Γνωμη μου αλανι μου, ετσι;δημητρης25 έγραψε: Αμπερομετρο λες; Μπαλαντεζα σουκου εχω. Καμια σχεση αδελφε! Ενημερωση μονο ζητησα απο καποιον! Τιποτα παρα πανω τιποτα παρα κατω!

Δεν εισαι ακυρος φιλε μου. Απλα αυτος ειναι περιπτωση!
δικιο εχεις, του το εχουμε πει αλλα μαλλον το παιδι δεν καταλαβαινει! Ας τον ετσι κι αλλιως τον ειδαμε ποιος ειναι κι ετσι οσοι μπουν 8α εχουν καποιον να κοροιδευουν στη σχολη...DeLvIsOn έγραψε:Μας εχεις ζαλισει τα @@ρια αν το εχεις καταλαβει. Αν ειμαι ακυρος σε αυτο που λεω ας μιλησουν κ αλλοιGeorge Salonica έγραψε: paidia μονο ο τασος vopis ξερει. Αλλα τωρα ειναι απασχολημενος με τα βυσματα, χαχχααχχ ελατε ολοι στο george pan na milisoume

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Φιλε ειλικρινα καμια σχεση. Αμα ειχα την φωλια μου χεσμενη δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να αναφερω κατι τετοιο! Θα το κραταγα μονο για τον εαυτο μου, δεν θα διατυμπανιζα τιποτα! Δυο πραγματα με ενδιαφερουν 1) να δω εαν ειμαι μεσα για να δω τι θα κανω με την επομενη προκηρυξη (αγγλικα) 2) να δωσω σωστη ενημερωση γιατι ειλικρινα δεν παει αλλο ο καθενας μας λεει οτι 8ελει. Τα 2610 μορια πιστευα κ πιστευω ακομη οτι μπορει να με βοηθησουν περισσοτερο απο τον οποιοδηποτε! Φιλικα παντα
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παλικαρια καλησπερα σε ολους εγω ανηκω στην β κατηγορια τα μορια που εχω ειναι 2670 και ως τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση... Υπαρχει καποιος που να ξερει κατι για την β.
sta8hsss έγραψε:αν ξερεις τι παιζει... Δεν ζητας τιποτα... Και επειδη οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι αντικειμενικα... Ολα... Δε ζηταμε και αυτο που υποννοεις!DeLvIsOn έγραψε:Παντα οταν εχουμε καποιον ζηταμε εσυ αποκλειεται να ζητησες μονο να σου πουν αν εισαι μεσα, σιγουρα ζητησες και κατι αλλο και μαλλον εφαγες ακυρο. Γνωμη μου αλανι μου, ετσι;δημητρης25 έγραψε: Αμπερομετρο λες; Μπαλαντεζα σουκου εχω. Καμια σχεση αδελφε! Ενημερωση μονο ζητησα απο καποιον! Τιποτα παρα πανω τιποτα παρα κατω!
Κοπελια εχει δικιο ο μητσος. Ο καθενας μας στη τελικη ρε φιλε αν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του θα το εκανε. Κ ποσο μαλλον για μια πληροφορια που τετοιες ωρες κανεις "κρα" για να μαθεις οτιδηποτε εχει να κανει με κατι που σε καιει. Αγορινα μου μην απολογησε οποιος σε κρινει αρνητικα ειναι το λιγοτερο ανωριμος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
karbilaras έγραψε:
εγω παραδειγμα ακουσα οτι επειδη φετος η επιτροπη ειναι ο ασεπ για πρωτη φορα, ανεβαλε καθε τρεχουσα διαδικασια λογω εκλογων... Και αποτελεσματα τωρα η λιγο πριν τα χριστουγεννα η μετα τις αρχες γεναρη! Τωρα τι λετε γι αυτο;
περιμενω απαντησεις να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε
μεγάλε μάλλον φέτος ασχολήθηκες με την προκήρυξη και γι'αυτό λες ότι ο ασεπ πρώτη φορά ανέλαβε. Τα άλλα που λες είναι παπάτζες
-
- Στρατηγός
Oτι ξαναδώ από facebook το διαγράφω, εννοείται ότι διέγραψα και ότι υπήρχε ...
Ειμαι β με 2700 και με πηραν τηλ. Σημερα για ισοψηφια...
καλη σου επιτυχια... Δε μπορουμε να σου πουμε και κατι αλλο!an έγραψε:Ειμαι β με 2700 και με πηραν τηλ. Σημερα για ισοψηφια...

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Μαγκες με βαση τον υπολογισμο μοριων που εχετε στο αναλογο τοπικ, βγαζω 2100 μορια και ανηκω στην Β'Κατηγορια. Δεν ξερω αλλα μου φαινομαι λιγο "ακυρος" γι αυτη την Προκυρηξη. Εαν η βαση στην Β' θα ειναι ανω των 2100... "την κατσαμε την βαρκα"
αν και με 100 ατομα Πανελλαδικα, το κοβω χλωμο

-
- Στρατηγός
Lion έγραψε:Μαγκες με βαση τον υπολογισμο μοριων που εχετε στο αναλογο τοπικ, βγαζω 2100 μορια και ανηκω στην Β'Κατηγορια. Δεν ξερω αλλα μου φαινομαι λιγο "ακυρος" γι αυτη την Προκυρηξη. Εαν η βαση στην Β' θα ειναι ανω των 2100... "την κατσαμε την βαρκα"αν και με 100 ατομα Πανελλαδικα, το κοβω χλωμο
φίλε κάπου το έχασες το παιχνίδι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης