Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
butterfly
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από butterfly »

Καλησπερα Σε Ολους... Βγειτε Σημερα Κ Αυριο Εξω Διασσκεδαστε ξεχαστειτε Μην Σα Τρωει Η Αγωνια Μεχρι Την Δευτερα Ολα Θα Πανε Καλα... Συμφωνω Μ Αυτο Που Ειπε 8 στους 10 Θα Ειναι Μεσα...
milanezos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από milanezos »

Πειτε και περασαμε νομιζετε μετα δεν θα εχουμε αγχος;

τοτε ειναι που θα εχουμε πιο πολυ... αλλαζει η ζωη μας εντελος...

milanezos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εχετε ακουσει αν περνουν τωρα ΟΒΑ

εγω το καλοκαιρι που απολυθηκα και ειχα κανει αιτηση να μεινω ΟΒΑ και αλλα παιδια μαζι δεν μας πηραν για οικομικους λογους.

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Αυτο σκεφτομαι κι εγω και λεω οτι δεν θα χαρω αμα περασω... Βεβαια θα στεναχωρεθω αμα δεν περασω αλλα αμα αλλαξει η καθημερηνοτητα μας και αλλαξουμε πολη... Χανουμε φιλους γονεις και πολλα αλλα... Εικόνα
εγω προσωπικα θα χασω την κορη μου 6 μηνες αν περασω θα την βλεπω σπανιαΕικόνα και οσο για φιλους και γονεις... Ηδη μενω 540 χιλ μακρυα αφου εχω αντρα εποπ.

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
The Viking

Δημοσίευση από The Viking »

KAITH έγραψε:Αυτο σκεφτομαι κι εγω και λεω οτι δεν θα χαρω αμα περασω... Βεβαια θα στεναχωρεθω αμα δεν περασω αλλα αμα αλλαξει η καθημερηνοτητα μας και αλλαξουμε πολη... Χανουμε φιλους γονεις και πολλα αλλα... Εικόνα

Εικόνα

Μα καλα ποσο εισαι; Χανουμε γονεις λεει... Που θυμαμαι πριν 4 χρονια με το που τελειωσα το σχολειο εκανα σαν τρελος να σηκωθω να φυγω Εικόνα. Πρωτη φορα θα φυγεις απο το σπιτι; Μην τρελενεσαι, οταν θα παιρνεις ομως τα λεφτα να δεις τι ωραια που θα ειναι...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Βικινγ δεν ειναι ολοι σαν και εμας ζωα, την μερα υπνο και το βραδυ να ξυπναμε... Μερικοι εχουν παιδια, οικογενειες κτλπ!
milanezos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εχεις δικιο και γω Καπως ετσι νιωθω και οι περισοτεροι εδω μεσα αλλα πιστευω πως αν περασουμε ειναι πιο πολλα τα θετικα απο τα αρνητικα της υποθεσης.

ειναι δυσκολη η ζωη εξω... Απλα Πρεπει να εισαι μεσα στο καβουκι σου και να Κανεις παντα αυτο που σου λενε πανω στα καθηκοντα σου παντα... Αυτο αλλωστε λεει και ο ορκος! Παμε να γινουμε πολεμιστες αυτο θα ειμαστε στη ουσια και για να το καταφερουμε αυτο θελει κοπο!

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Αμα μενεις εβρο και δεν ξερεις ΚΑΝΕΝΑΝ θα σου πω εγω τι ωραια ειναι. Να εχεις παιδι και να μην εχεις εναν ανθρωπο να το κρατησει να πας μια βολτα σαν ανθρωπος... Και να λειπει και ο αντρας μου συνεχεια. Ολο υπηρεσιες ασκησεις...27 ειμαι
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
milanezos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

-----Μα καλα ποσο εισαι; Χανουμε γονεις λεει... Που θυμαμαι πριν 4 χρονια με το που τελειωσα το σχολειο εκανα σαν τρελος να σηκωθω να φυγω Εικόνα. Πρωτη φορα θα φυγεις απο το σπιτι; Μην τρελενεσαι, οταν θα παιρνεις ομως τα λεφτα να δεις τι ωραια που θα ειναι... ---- καλα τοσο αναισθητος εισαι; Μονο τα λεφτα μετρανε για σενα; και να ρε φιλε καποιοι δεν εχουν φυγει ποτε απο το σπιτι τους γιατι ετσι ηταν Οι καταστασεις Δυσκολες. και αναγκαζονται να το κανουν τωρα και αυτα τα παιδια θελουν περισσοτερο στηριξη. Θελει κουραγιο ειναι μια αποφαση ζωης!

milanezos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δεν ειμαστε μονο παιδακια εδω μπορει να εχουμε και οικογεννεια...

makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Καιτη εγω σε καταλαβενω ημαστε στην ιδια κατασταση εμενα ειναι 3 χρονων η κορη μου εσενα;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Σκευτητε λιγο τον διαχειρηστη, ας μην το κανουμε chat. Πατε εδω /forum/forum_posts.asp?TID=1999
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Εχεις δικαιο νικο συγνωμη απλα επειδη δεν εχουμε κατι καινουργιο τετοια ωρα γιαυτο

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Δεν χρειαζεται να λες συγμωμη, απλα οταν ξεφευγουμε απο το θεμα αναγκαζουμε τον διαχειριστη να σβηνει μνματα και θελει χρονο χωρις λογο. Καλα αποτελεσματα!
aliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aliki »

• paidia ti kanete;exw polu agxos opws oloi mas...skakothika me to agori mou k me tous goneis mou...ti tha ginei thn deutera;ax o thos na balei to xeri tou!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης